Arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun.
Benim sorum şu:
Bildiğiniz gibi Diane35'e 5 gün kadara ara vermeniz gerekiyor.(ben de regl başlamadan bir kaç gun önceye denk geliyor)
Diane'yi içmeye ara verdiğinizde Aldactone'u alıyor musunuz almıyor musunuz?
Bilgi rica ederim
kızlar vücudumda tüylenme başlamıştı üst bacaklarımda bacaklarımda genital bölgemde normelden fazla ve sert çıkıyordu.kadın doğuma gittim diane ve aldactone kullanmamı önerdi.yaklaşık bir buçuk iki yıla yakın bir süre bu ilaçları kullandım fakat 60 kilodan 51 kiloya düştüm cildim pürüzsüzleşti göğüslerim dolgunlaştı tüylerim de azaldı ama maalesef cinsel isteksizlik de başladı.eşimin elimi tutmasından bile tiksiniyordum.ama o ilaçları kullanmadan önce cinsel yaşamımda bir sıkıntı yoktu.ve bir de bu ilaçlar yüzünden aşırı derecede gergin ve sinirli oluyodum.ve adetim düzenli olmasına rağmen adetim düzensizleşmeye başladı.bu durumdan dolayı ilacı 2 buçuk yıl önce bıraktım.fakat şuanda vücudumdaki kıllar eski haline döndü ne yapacağımı bilmiyorum. bu ilaçlar gerçekten zararlı mı ya da sizde de bu yan etkileri gösterdi mi?
arkadaşlar 20 yaşındayım tüylenme için endokrine gittim ultrasonda kistim çıkmadı adet düzenli . ama testesteron 0,77 çıktı diane 35 verdi ama reglimin başlamasını bekliyorum 3 ayda bir gidicekmişim tek derdim tüy dökmesi sivilce problemim sadece kollarımda ve omuz bölgemde var onlarıda giderir mi ayriyeten doktor bununla beraber lazerede başlamamı söyledi 4-5 aydır çene altı boyun favori denen bölgelerdede çoğaldı saçımı toplayamıyorum çok kötü bişey bu
Psikolojini bozma canım. Nedeni belli tüylenmenin, bu çok iyi bir şey. Bizim belli olmadığı için tedavi imkanımız çok çok daha zor. Ona göre ilaç tedavine uy ve lazer yaptır doktorun dediği gibi. Görülmesi zor ama rahatsız edici tüylerine iğneli epilasyon yaptır, iz kalmıyor korkma, acısı da dayanılabilir. Ben omuzlarıma, üst kollarıma iğneli epilasyon yaptırıyorum. Lazer ve iğneli dışında kremmiş, bitkiymiş bunlar kalıcı çözüm getirmez sana, boşuna uğraşıp hevesini kırma. Varolan tüyleri ilaçlar seyrekleştirir, zayıflatır ve çıkış sürelerini uzatır ama yok etmez. Ayrıca ilaç tedavin şimdi olmayan ama gelecekte çıkabilecek tüylerin oluşumunu engeller. O yüzden ilaç tedavisi şart. Madem varolanı yok etmeyecek kullanmayayım deme sakın. İlacın 3 ayda etki göstermeye başlar ancak. Min 6 ay olmak şartıyla bünyene, sorununa, tedaviye uyum şekline göre değişir ilacı kullanma süren. Diane 35 bazı kullanan arkadaşlarda iştah açıcı etki gösterdi, ona göre rejimine dikkat edersin. Ayrıca göğüslerinde filan su toplar, dolgunluk hissetmen ondan olacaktır. Kendini hassas hissedebilirsin. Regl in normalmiş zaten, ilerde çocuk yapmada sorun olmayacaktır. Her adet gören hamile kalabilir. Geçmiş olsun, her zaman burdayız yanındayız canım unutma, sor her şeyi
aynı ilacı aynı sebepten bi doktor banada vermişti fakat yanetkileri olabilceğini düşünerek kullanmadım..
2 kutu içtim ilkınde normal geçti 2.sinde 21 gün bitti 7 gün ara verdim adet başladı bi başladı 2.kutunun başından beri bitmedi ilacı bitireli bi hafta oluyo ama hala adet devam ediyo cok yogun bi sekilde sizce bi problem mi var yardım edin lütfen
Bu ilacı 1,5 sene önce başladım benimde 2. kutu bitiminden sonra olduğum adette aynı sorunu yaşadım 1 ay boyunca adet gördüm sonra 2. kez adet olmam gereken dönemde bittikten sonra bitiş oldu sonra sorun tekrarlamadı
peki hormonlarınız düzeldimi ben böyle yaptı diye ilacı bırakmak istiyorum da 3.kutuya yarın baslamam gerek ama korku saldı içimi cok stresli 2 ayda bıktım 1,5 yıl uzun bi süre
Kist için vermişti doktorum kist küçülünce bıraktırdı doktora durumu söylediğimde normal demişti sonrada sorun olmayınca problem etmedim açıkçası[/Q
teşekkür ederim kaygılarımı yok ettiginiz için ben hormon tedavisi için kullanıyorum ondan sormustum geçmiş olsun iyi günler :)
Kist için vermişti doktorum kist küçülünce bıraktırdı doktora durumu söylediğimde normal demişti sonrada sorun olmayınca problem etmedim açıkçası[/Q
teşekkür ederim kaygılarımı yok ettiginiz için ben hormon tedavisi için kullanıyorum ondan sormustum geçmiş olsun iyi günler :)
Teşekkürler sizede geçmiş olsun inş fayda eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?