Tüylenme Ve Diane 35 Kullananlar ?

bu tarz ilaçlar vücutta su toplamasına sebep oluyor içerisinde kortizonmu var pek araştırmadım ama kilo aldırdığını doktorlarda söylüyor, tedavi için başka seçenekte yok.
yediklerine dikkat etmeye çalış,bol bol su iç .

Diane35 en cok recete edilen d. kontrol hapıdır. Kıllanma , pkos gibi bircok nedenle recete edilir.düzenli kullanımla iyi sonuc verir. en az mide bulantısı yapan ilaçtır.
uzun surede kiloyu diane değil pkosun kendisi yapar. ancak su toplaması olduysa ilaç bırakılınca gçer. sevgiler

diane 35 le 4 ayda 10 kilo aldım..mide bulantısı sebebiyle yumurta ve balık yiyemez hale geldim..kıllanma konusunda hiç bir değişiklik yaşamadım..ve ilacı kullanma nedenim adet düzenizliğiydi adetim hala düzensiz..olumlu bir gelişme yaşamadım..üstüne yaşadığım olumsuzluklar da cabası....

mrhaba kızlar bnm de saç dökülmesi ve sivilce problemim var adetm de çok düzenli sayılmz bu ilacı kullanıp da saçlarnda olumlu değişklk gözlemyen vrsa lütfen yazsn.çok zor durumdayımmm:KK43:(

mrhaba kızlar bnm de saç dökülmesi ve sivilce problemim var adetm de çok düzenli sayılmz bu ilacı kullanıp da saçlarnda olumlu değişklk gözlemyen vrsa lütfen yazsn.çok zor durumdayımmm:KK43:(

saç dökülmesi,adet düzensizliği,sivilcelenme gibi şikayetlerin birlikte olması androjen hormonlarınızın olması gereken seviyeden fazla salgılandığına işaret ediyor olmalı
saç dökülmesi ile birlikte bu diğer şikayetlerinizin olması bana dihidretesteron hormonunun fazla salgılandığını düşündürüyor
basit ilaç tedavisiyle çabucak iyileşeceğinizi düşünüyorum
jinekolog ve endokrin uzmanına muayene olmanızı tavsiye ederim
sağlıklar dilerim

saç dökülmesi,adet düzensizliği,sivilcelenme gibi şikayetlerin birlikte olması androjen hormonlarınızın olması gereken seviyeden fazla salgılandığına işaret ediyor olmalı
saç dökülmesi ile birlikte bu diğer şikayetlerinizin olması bana dihidretesteron hormonunun fazla salgılandığını düşündürüyor
basit ilaç tedavisiyle çabucak iyileşeceğinizi düşünüyorum
jinekolog ve endokrin uzmanına muayene olmanızı tavsiye ederim
sağlıklar dilerim

çok teşekkür ediyorum,inşallah dediğiniz gibi en kısa zamanda bir şifa bulurum yoksa çok ağır bir depresyon beni bekliyor..

teşekkür ederim ilgin için,bilyorum önemli olan doktora gitmek ama sevmiyorum doktorları sadece başlarından savıyorlar.benm öğrenmek istediğim doğum kontrol hapı saça olumsuz etki eder mi?çünkü olumlu olumsuz çok yorum okudum,tkrar teşekkürler..

doğum kontrol hapları saç dökülmesine olumsuz etki göstermez
özellikel androjen bağlayıcı özelliklerinden dolayı (sorun hormonal ise ) saç dökülmesini önler

cnm bünyeden bünyeye farklı etki alınabilir... antiandrojen etkili haplardaki hormon miktarı yüksek.. ve kalp-damar hast. riski oluşturuyolar uzun vadede..ben mesela diane 35+aldactone kullanıyorum.. antiandrojen etkisi için.. tüm hapların antiandrojen etkisi yok.. sana verdiğim linke bakmanı ve endokrin bölümüne muayne olmanı tavsiye ederim.. sana kesinlikle katılıyorum ben de yıllarca dr. dr gezdim maalesef anca geçen sene öğrendim saç dökülmemin nedenini.. hiç belli olmaz işinin ehli ve vicdan sahibi bi dra rastlayabilirsin mutlaka.. rastlarsan da varsa ilerde eğilimli olduğun ciddi hastalıklarla ilgili bilgi de edinebilir önlemini alırsın.. bana böyle bi artısı da oldu.. çünkü böbreküstü bezlerinde salgılanan hormonlar çok çok temel vücut için.. burdaki bi dengesizlik başka problemlere de neden olabiliyor...
hapın bendeki kısa vadeli etkilerine gelince.. gögüslerim direk 2 beden falan büyüdü.. saç ve cilt yağlanmam düzenlendi direk.. cildim güzelleşti.. ilk alırken çok midem bulandı.. hala ilk hapta bulanabiliyor..
cnm sana tavsiyem saçım dökülüyor diye kendi başına d.k hapı kullanma.. ve verdiğim linke göz at.. bol şansss cnm..

teşekkür ederim ilgin için,bilyorum önemli olan doktora gitmek ama sevmiyorum doktorları sadece başlarından savıyorlar.benm öğrenmek istediğim doğum kontrol hapı saça olumsuz etki eder mi?çünkü olumlu olumsuz çok yorum okudum,tkrar teşekkürler..

arkadaşlar olala arkadaşımıza kesinlikle katılıyorum
burada sadece kullandığımız haplarla ilgili yazışıyoruz
lütfen hekim izni olmadan kafanıza göre k.d hapı kullanmayın
belli testlerden geçmeden kafamıza göre kullanmamız ciddi rahatsızlıklara sebep olabilir

Merhaba kizlar, bende tuy problemim icin GINERA kullaniyorum, 3ay oldu kullanali henuz pek bi degisiklik yok. Hormonlarimda bir bozukluk oldugu icin doktor bunu vermisdi. Baska arkadaslar varmi tuyleri icin GINERA kullanan? Acaba yanina aldoctone kullansam dahami etkili olur ya? off darlandim ya:1no2:

şekerim tüylenme problemine tedavi 6 aydan sonra etkisini gösteriyomuş diye okumuştum,
ayrıca kafana göre niye aldactone alacaksın ki? yapma öyle bişi..

canım bu şikayetlerin varsa önce mutlaka bir kadın dogum uzmanına gitmelisin .. adetin düzenli değilmiş artı sivilce problemi vs de diyosun ..pcos hastalıgında da bu belirtiler var .. sikayetlerin hepsi bir hastalıgın işaretidir.. durduk yere kimsenin adet duzenı bozulmaz. ama burada duzenlı duzensızlıkten kasıt da onemli.. bir haftalık fark duzensizlik sayılmaz.21-35 gun arası normal kabul edilir..

artı kesınlıkle sacım dokuluyo bu ılac sac dokulmesını de engellıyomus dıyerek ılac kullanmaya baslama.ilaclar tedavı ettıgı gıbı baska bır yerı de bozabılıyor cunku .. belki sac dokulmesının temelınde bambaska bır sey vardır onu bulmak lazım .

şekerim tüylenme problemine tedavi 6 aydan sonra etkisini gösteriyomuş diye okumuştum,
ayrıca kafana göre niye aldactone alacaksın ki? yapma öyle bişi..

Kafama gore olurmu canim, doktora danisipda alcam. Tuy probleminden kurtulayim derken basima baska problemler acmaya niyetim yok valla :ecrin_bebek:

merhaba,

bendede yıllar oncesınde asırı tuylenme vardı ve cok yemedıgım halde kılo problemım vardı.hormon teslerınde bazı oranlar yuksek cıkmıstı ve doktorum banada dıane 35 vermıstı baya faydasını gormustum.sımdı evlıyım ve dogum kontrol hapı kullanmak ıstıyorum.dıane 35 hem tuylenme hemde kılo problemıme baya yardımcı olmustu.sen bu ılacı normal kullanıldıgı sekılde mı kullandın tuylenme ıcın yoksa kullanım gunlerı farklmıydı normal prosedurune gore?

tesekkurler

arkadaşlar ben bu konuyu açan kişiyim, farklı bi adres aldım sadece. diane ve androcurdan sonra aldactona başladım yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum ama bunun da faydasını göremedim malesef, kyy gutto krem gibi yağlar denedim onlardan da sonuç yok. şimdi limon ve tuz sürüyorum nane çayı içiyorum inşallah bu işe yarar.

arkadaşlar ben bu konuyu açan kişiyim, farklı bi adres aldım sadece. diane ve androcurdan sonra aldactona başladım yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum ama bunun da faydasını göremedim malesef, kyy gutto krem gibi yağlar denedim onlardan da sonuç yok. şimdi limon ve tuz sürüyorum nane çayı içiyorum inşallah bu işe yarar.

canım eğer işe yararsa sonucu yaz olurmu.. bende de senin ilk yazdığın gibiydi..göbeğimdeki tüğlerden rahatsız oluyorum..lazere gittim hormonal olabilir önce doktora git hormon testi yaptır simdi lazer yapmam ben bunlara dedi..doktora gittim hiç bi sorun yok dedi diane verdi bana eğer çok rahatsız oluyorsan kullan dedi..ama bende kilo yaptı..2kutu kullandım, biliyorum 6 ay kullanmak lazım ama ben bıraktım..kilo rahatsız etti beni öyle bi faydasını da görmedim..kullanan bi arkadaşım vardı kullandığı zaman inceltti tüğleri, öyle rahatsız edici değil artık dedi ama bırakınca tekrar aynı olmuş..bende herşey normalse hormonlarımla oynamayım dedim ama bu limon-tuz-nane olayını merak ediyorum..sonucu bildirirsen sevinirim..

meraba ablalarım, ben 17 yaşındayım.
sayfa 6ya kadar okuyabildim ve gözlerim dolduğu için devam edemedim.
4yıldır sürekli tedai görmekteyim, birsürü doktor ve birsürü ilaç değiştirdim. pco teşhisi var. Kistlerim vardı zaman zaman yine oluyor ama doktorum bunlar olur önemli değil diyor. Düzensizliğim vardı kullandığım ilaca göre düzeldi, tüylenmelerimden şikayet edince diane35 verdi 3 ay kullanmamı istedi. Henüz başlamadım. Tüylenme bende o kadar çokki artık şakaları bile kaldıramıyorum. Vücudumda tüylerin olmadığı yer yok diyebilirim. Bacağımı bile morardığı acıdığı için doğru düzgün ağdayla alamayan bir insanım diğer taraflarımı hiç alamam heralde yada lazere felan gidemem, ömür boyu tüylkü tüylü dolaşacağım sanırım... Ayrıca bende hipotiroid var levotiron kullanıyorum, buda yaklaşık 3-4 yıldır var. Bütün bu ilaçlardan dolayı ha bire kilo alıyordum ve bitürlü veremiyordum. 6,5 aydır çok dikkat ede ede 9 kilo verdim 2 beden inceldim fakat diane35 in iştahı çok açtığını öğrendim, verdiğim kilolarımıda almak istemiyorum. Zaten göbeğim yerli yerinde ve 4 kilo fazlam var. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Tüylenmelerden, kilo almalardan bıktım, hiçbir zamanda çare bulamayacağım sanırım.

X