Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrhaba kızlar bnm de saç dökülmesi ve sivilce problemim var adetm de çok düzenli sayılmz bu ilacı kullanıp da saçlarnda olumlu değişklk gözlemyen vrsa lütfen yazsn.çok zor durumdayımmm(
saç dökülmesi,adet düzensizliği,sivilcelenme gibi şikayetlerin birlikte olması androjen hormonlarınızın olması gereken seviyeden fazla salgılandığına işaret ediyor olmalı
saç dökülmesi ile birlikte bu diğer şikayetlerinizin olması bana dihidretesteron hormonunun fazla salgılandığını düşündürüyor
basit ilaç tedavisiyle çabucak iyileşeceğinizi düşünüyorum
jinekolog ve endokrin uzmanına muayene olmanızı tavsiye ederim
sağlıklar dilerim
teşekkür ederim ilgin için,bilyorum önemli olan doktora gitmek ama sevmiyorum doktorları sadece başlarından savıyorlar.benm öğrenmek istediğim doğum kontrol hapı saça olumsuz etki eder mi?çünkü olumlu olumsuz çok yorum okudum,tkrar teşekkürler..
mrhaba kızlar bnm de saç dökülmesi ve sivilce problemim var adetm de çok düzenli sayılmz bu ilacı kullanıp da saçlarnda olumlu değişklk gözlemyen vrsa lütfen yazsn.çok zor durumdayımmm(
şekerim tüylenme problemine tedavi 6 aydan sonra etkisini gösteriyomuş diye okumuştum,
ayrıca kafana göre niye aldactone alacaksın ki? yapma öyle bişi..
arkadaşlar ben bu konuyu açan kişiyim, farklı bi adres aldım sadece. diane ve androcurdan sonra aldactona başladım yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum ama bunun da faydasını göremedim malesef, kyy gutto krem gibi yağlar denedim onlardan da sonuç yok. şimdi limon ve tuz sürüyorum nane çayı içiyorum inşallah bu işe yarar.