- 16 Eylül 2008
- 1.296
- 5
-
- Konu Sahibi Ebced
merhaba kızlar .. bende tüylenme olduğu için doktor bana bu hapı yazdı.. bide adetim düzensiz ve adet olduğumda çok şiddetli ağrılarım oluyor.
sormak istediğim şey, bu hap nasıl kullanılıyor. doktorum bana adetin üçüncü günü demişti .. ama unuttum :1no2:
kafam karışık .. eğer beni bilgilendirirseniz çok sevinirim kızlar ..
şimdiden teşekkürler .. a.s.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:bende tuylenme ve metobolızmamın calısmaması yuzunden gıtmıstım testestoron hormonum yuksek cıkmıstı bu ılacı kullandım 2. hafatda kokulardan tıksınmeye basladım psıkolojık olarak benı cok etkıledı hamıle gıbı tum yemeklerden kokulardan tıksınır oldum 2 haftada heryerım sıstı .bende hemen kestım ılacı 4 yıldır lazere gıdıyorum bı caresını goremedım kıl koklerı zayıfladı ama yok olmuyor normal ınsanlar gıbı metabolızmam hala calısmıyor gr veremıyorum ne yapsam olmadı sızce ne yapmalıyım ben
doktor bana aldactone ve diane 35i beraber kullanmamı söylemişti ama kullanmıyorum...:S
Ben de kullanmıyorum diane35 verdi..Yan etkilerini görünce falan düzgün bünyemi bozmak istemedim.Bende hormonal durumdan kaynaklanmayan tüylenme vardı,lazere başlayabilirsin sakıncası yok dedi,2aydır epilasyona gidiyorum,sonra doktor diane35i yazdı tüylenmenin yok edilişinde yardımcı olur diye.Benm adetlerim düzenli,hormonel kaynaklı birşey de bulmadı,oyüzden kullanmamaya karar verdim.Korktum bi de düzenli olan adetlerim düzensizleşir diye...enazından ilacı bıraktıktan sonra olumsuz etkiler çıkar diye..fisfisfis
ben diane 35 i 6 gun kullanıp bıraktım.21 gun kullanmam gerekiyodu.vazgectim.tüylenme için vermişti doktor.ama adet düzensizliğim yoktu.hormonlarım da normaldi.şimdi ilacı 6 gun kullanıp bıraktıgım için düzensizleşti adetim.daha olmama 2 hafta varken adt oldum kanamam var asırı boyutta değil ama.ne zman düzene girecek gene cok korkuyorum bundan sonra hep düzensiz olur diye acele cevap?