meraba ablalarım, ben 17 yaşındayım.
sayfa 6ya kadar okuyabildim ve gözlerim dolduğu için devam edemedim.
4yıldır sürekli tedai görmekteyim, birsürü doktor ve birsürü ilaç değiştirdim. pco teşhisi var. Kistlerim vardı zaman zaman yine oluyor ama doktorum bunlar olur önemli değil diyor. Düzensizliğim vardı kullandığım ilaca göre düzeldi, tüylenmelerimden şikayet edince diane35 verdi 3 ay kullanmamı istedi. Henüz başlamadım. Tüylenme bende o kadar çokki artık şakaları bile kaldıramıyorum. Vücudumda tüylerin olmadığı yer yok diyebilirim. Bacağımı bile morardığı acıdığı için doğru düzgün ağdayla alamayan bir insanım diğer taraflarımı hiç alamam heralde yada lazere felan gidemem, ömür boyu tüylkü tüylü dolaşacağım sanırım... Ayrıca bende hipotiroid var levotiron kullanıyorum, buda yaklaşık 3-4 yıldır var. Bütün bu ilaçlardan dolayı ha bire kilo alıyordum ve bitürlü veremiyordum. 6,5 aydır çok dikkat ede ede 9 kilo verdim 2 beden inceldim fakat diane35 in iştahı çok açtığını öğrendim, verdiğim kilolarımıda almak istemiyorum. Zaten göbeğim yerli yerinde ve 4 kilo fazlam var. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Tüylenmelerden, kilo almalardan bıktım, hiçbir zamanda çare bulamayacağım sanırım.