TABIRI CAIZSE DIANE 35 E SAVAS ACTIM HER ILGILI KONUYA ASAGIDAKINI YAZIYORUM LUTFEN OKUYUN :
merhaba ben de 4 ay boyunca adet olamadigimi bilirim. ama metmorfin kullaniyorum 1 yili gecti gayet duzenli oluyorum. daha once diane35 adinda bas belasi bir ilac vermislerdi goguslerimi kocaman yapti killandim ve kilo aldim uykudan gogus agrisiyla uyandigimi bilirim. sakin diane35 i doktor yazsa bile almayin bu ilac ve benzerleri icerigindeki tehlikeli maddeler yuzunden yurtdisinda bir cok ulkede yasaklanmis. faydasindan cok zarari var. herkeste yan etkisi benim kadar olmayabilir hatta iyi de gelebilir ama boyle zararli ilaclar alip vucud sisteminizi bozmayin. turkiye'de hangi akla hizmet bu ilaci veriyolar bilmiyorum tamamen ilac firmalarinin kurbani oluyoruz onlar para kazansin diye bu tehlikeli ilaci doktorlar bize yazip duruyolar. polikistik over hastaligi tam bir kisir dongudur. bazi hastalarda once sismanlatir ve siz sismanladikca da hastalik daha kotuye gider ve adet gorme donemi daha da uzar. ve bircok hastada insulin direncine bagli olarak giderek daha fazla istah olur. Metmorfin icerikli ilaclar bu fazla insulin salinimini durdurur ve bu yolla kilo vermeye baslarsiniz. ve kilo verdikce pko kisir dongusu kirilmis olur ve adet gorme suresinin araligi azalir. metmorfinin hic bir yan etkisi yok sadece ilk baslarda alisma doneminde ishal gibi tepkiler olur ama sonra alistikca gecer. metmorfini pko ya da seker hastasi olmayan normal saglikli insanlar bile kilo vermek icin kullaniyor hatta saglik sorunu olmayan doktorlar bile. ben metmorfine basladigimdan beri 12 kilo verdim. istedigimi yedim rejim yapmadan. cunku istahi kesiyor sekeri duzenliyor. herkese gecmis olsun
Bende diane 35 kullanıyorm. 3 ay kullan dediler. persembe günü bitiyor. cuma günü doktora kontrole hemen gidip kan testi yaptırsam olur mu? yoksa 2-3 gün sonra mı gitsem ilac bitince ?