- Konu Sahibi Ebced
-
Bence boşuna korkuyorsun, hiç çocuk yapmamış, bekar bayanlardan o kadar çok kullanan var ki diane'i... Bunlardan biri de benim ve ben 1.5 yıldır kullanıyorum ve hala da devam ediyorum. Diane 35 kötü bir ilaç değil, yan etki olayı korkutmasın sizi lütfen. Yan etkisinden çok yararlarını düşünün. Doktor bu ilacı sizi iyileştirmek, sorununuzu gidermek için kullandırtıyor. Ben daha önceki tedavimi yarım bırakmış biriyim. Tedavime devam etmeyince sonuçları daha kötü oldu. O zamanlarda 2 yılda bitecek tedavim şimdi 5 yılda anca biter. Yan etkileri yüzünden tedaviyi yarım bırakmayın. yoksa yan etkilerden daha büyük problemlerle başedersiniz ileride. yerimseniben
teşekkür ediyorum öncelikle.. okudum evet dikkat ettim özellikle bekar olanlar kullanmış ama sonuçta kullandım bunu sonra evlendim hiç sorun olmadı diye bi yazı okumayınca kafama takıldı. ister istemez insan olası olumsuzluklara karşı önlem almak istiyor. sizede geçmiş olsun umarım kurtuluruz bütün şikayetlerimizden..
canım benim de sivilce sorunum çok fazlaydı ve ancak 1 yıldan sonra etki etmeye başladı artık tek tük o da regl dönemlerime yakın çıkıyor o kadar :)
canım bendede rahımde kıs vardı doktora gıtım hormon testı ıstedı cunku vucudumdada tuylenmeler vardı adet duzensızlıyıde vardı hormonlar normal cıktı banada dıana35 verdı bıde adet duzenlıyıcı 6 ay kullandım bıda gıttıyımde kısım gıtmıstı ama tuylerde bı ıse yaramıyo aradan 3 yıl gectı ben sımdı kendım gene aldım kullanıyorum akneye ıyı gelıyor dıyolar ondan kullanıyorum bıde bıda kıs olmasın dıye umarım senınde ısıne yarar
bana da doktor polistik over ( yumurtalıklarımda kist) teşhisi nedeniyle diane 35 verdi
kullanmaktan korkuyorum açıkcası çünkü bi çok kişide yan etki yapmış
48 kiloyum kilo almaktan korkuyorum çünkü şişme ve kilo yapıyormuş
bence hıc korkma bende kullandım ve hıc bır yan etkısı olmadı adetlerım duzene gırdı artan kıllarım durdu bence ii bı hap teredutsuz kullan derım kılo bılem almadım ama aldırsaydı ıı olurdu hihoyyyt
cnm bnm tüm yazılanları okumaya çalıştım
az da olsa bu ilaçtan memnun olan var ama geneli şikayetçi
üstelik kullanmaya başladımı 3 ay kullanılması gereken bir ilaçmış sanırım
sende kilo , tüylenme filan yapmadı mı ?
sszzkk'mmm peki sende saçlarında dökülme oldumu bu ilacı kullanırken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?