Turkiye'den Afrikaya bir aşk hikayesi?

Ayy bayıldım konuya :) çok severim zencileri. Hamileyken hep dua ettim ,allahım lütfen bebisim zenci olsun ,oluru yoksa da melez olsun ,amin ,diye :) olmadı tabi ,bebeler süt beyaz çıktı :)) seninkiler çok güzel olur ama bebise gelene kadar da herşey güzel gidiyormuş zaten .güveniyorsun ,salya sümük ağlayacak kadar seviyorsun ,bence evlenmelisin bu adamla

Bu konuda çok sabit fikirli değilse akışına bırakın o zaman bir süre. Umarım güzel gider her şey

Çok tatlisiniz cok tesekkur ederim :)
Evet simdilik cok iyi gidiyor sukur. Evlilik lafini etmeye basladı bile benimki, tabii erken ama :))
Bugun melez bi begin fotosunu atmis, bizimkiler daha tatli olur diyor. Siz de bizimkini seversiniz insallah. Rabbim evlatlarinizi bagislasın.

Gelismeleri buradan yazacagim :)

konuyu görünce youtubeda iki kıta bir aile isimli kanal aklıma geldi. Kız türk eşi afrikalı yeni evlenmişler yaşantılarını anlatıyorlar gayet mutlular. Ama afrikaya gitme işini bilemedim gerçi 10 yıl çok uzun bir zaman

Teşekkür ederim ,siz de çok tatlı olacaksınız beraber :)

Gelişmeler çok güzel ..umarım burdan evlilik haberini de alırız .senin için herseyin en güzelini diliyorum .güzel dileklerin için de teşekkür ederim .bebisini merakla bekliyorum :)

Tesekkür ederim yorumunuz icin,
Bahsettiginiz kanalı bilmiyordum. Inceliyorum

bence herşeye değer kolay bulunmuyor böyle aşklar.ben olsam gözüm kapalı giderim.10 yıl için de de kaç dil öğrenilir oo.arada da gidin yaşadığı ülkeye kendinizi hazırlayın derim ben.

Yahu mis gibi aşık olmuşsun, plan yapmayın plan. Ben 4 yıl önce aşık bir Türk ile evlendim misal. Kısmetse 6 yıl sonra on yılımız dolduğunda, uzaya falan gönüllü yolcu isterlerse komple her şeyi bırakıp gitmeyi düşünüyorum. Tek başıma!

O yüzden on yıl sonrasının planını yapmayın. Akışına bırakın.

Hahaha
Çok tatlisiniz. Kacmak icin mi gitmeyi planliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…