Türkiye yoksullukta en kötü üçüncü ülke!

Sorun Türkiye'nin büyümesini çekemeyenler, aklı hala darbe de vs. olanlar Türkiye batsın iflas etsin yeter ki bu hükümet başımızdan gitsin diyenler, olimpiyatları kaybettiğimizde sevinen vatan hainlerin de sorun, yeter ki Ak parti birşey başarmasın , Nasıl olurda Ak parti yapar onlar yapamaz hazımsızlık, ülke batsın yıkılsın umurlarında değil, bu bir gerçek.

akp nin hep eleştirdiyi darbe mantığını kendisinin uyguladığını konuştular dün programda..o da çoğunluk olduğundan istediği kanunu yasayı getirmedimi..iç güvenlik yasası mesela

Ben ekonomimizi konusuyorum. Siyaset yapmıyorum. Bu rakamları muhalefet partileri yapmıyor
Her devletin var muhalefet partisi hepsi birbiriyle savaş icinde.
Hepsi birbirinin ayagını kaydırma peşinde. Ama gelişenler nasıl gelişiyor?

Büyümenin tek nedeni akp küçülmemizin tek nedeni de muhalefet midir?
Durum bu işte neden göz göre göre ''yok ya süperiz'' demek zorundayım?
Neden gerçekleri konusamıyoruz?

Hepsi birbirinin ayağını kaydırma peşinde ben de onu diyorum bu şekilde gelişemezsin zaten, Hükümetin her yaptığı şeyi kötüleyen hiç destek çıkmayan bir parti var , muhalefette olsan ya evet bu işi hükümet iyi yaptı demelisin doğruya doğru, Birlik olup Türkiye için çalışmalısın , birileri gitsin diye Türkiyeyi gözden çıkaranlar var, apaçık belli, yoksa birileri çıkıpta bu hükümet hiç mi iyi bir şey yapmadı diye sormazdı, ne zaman gelişme hızımız oranlarımız düzelse hop bir olay patlak veriyor bu görülen bir şey birileri engelliyor bi şekilde.

Türkiye batsın diye değil batmasın diye bas bas bağırıyor insanlar. Nasıl görmek istiyorsanız öyle görüyorsunuz. Çalıştığımız şirketler , gıdamızı aldığımız marketler , giyindiğimiz firmaların çoğu yabancı şirketlere ait. Türkiye pazarı verimsiz , daha karlı bir ülke bulduk , hadi kapatıyoruz dükkanı dedikleri anda sonumuz olur farkında mısınız ?

En verimli tarım arazilerimiz yabancı şirketlere fabrika olarak satıldı. Tarım arazimizden olmakla kalmadık , fabrika atıklarını olması gerektiği haliyle atmadığı akarsu ve dere yataklarına boşalttığı için sularımız kirlendi. İlgili bölgede yaşayan halk hastalanıyor.

Bu denli zarar gördüğümüz yabancı şirkete muhtaç olduk bir de üstüne üstlük. Çok şükür bölgedeki vatandaşa iş kapısı açıldı denildi. Yarın atıl yatırım deyip fabrikayı kapatıp gitseler , fabrikayı yıkın yeniden size hibe ediyoruz ne yapıyorsanız yapın deseler dahi verdikleri zararı temizlemek onlarca yıl sürecek.

Parti sevdanızı ve holigan söylemlerinizi bir kenara bırakın. Olaylara önyargısız bakın. Yapılanları kimse kendi cebinden hayrına yapmıyor. Milli gelirle , ödediğimiz vergilerle yapılıyor. Yapmaları gerekenleri yaptıkları için sevinç nidaları atmamızı beklemeyin.

Sökülen demiryollarının neden yapılmadığını bir düşünün. Var olanı söktük , ulaşım için bir köprü daha kondurduk. Manda çiftlikleri , ağaçlar , doğal yaşam yok olsun kimin umurunda , ölümlü dünya.

Denizi doldura doldura bina dikiyoruz , park yapıyoruz , havalimanı açıyoruz. Doğa gün gelir yeniden eski dengesini bulur. Doğa kendisine yapılan ihaneti affetmez.

Denizi , yeşili , soluduğumuz havayı kirletmeden yaşamak çok mu zor ?

Gelişme hızımız düzelmiyor. Aldığımız borçların adı değişiyor. Günden güne daha da borçlu bir ülke oluyoruz.

Bu şekilde gelişemezsin diye bir şey yok. Gelişen ülkeler nasıl gelişiyor?
Eğer muhalefetin oldugu her ülke bizimle bir olsaydı varsayımınız makul olabilirdi. Ama hayır değiller. Gayette gelişiyorlar

Muhalefet adı üstünde. Eleştirmek için varlar desteklemek için değil. Bu yıllardır böyle.
Şimdiye dek hiçbir ülkede hiçbir muhalefetin görevi hükümeti desteklemek değildir.
Açığını yüzüne vurmak yanlısları varsa ortaya cıkartmak halka da bunu göstermek için varlar.

Yaptığı doğruları anlatmak için var olan da iktidardır.

Bizim muhalefetin halkı cahil koyun vs. diye aşağılamaktan başka yaptığı bir şey yok , güçlü muhalefet bende isterim güçlü muhalefet olursa iktidar kendini daha fazla geliştir de bizimkilerde iş yok.

laf ebeliğine gerek yok, sıcak para ile borca gerek duymadan ittirew ittire yıl 2015 oldu ki maalesef bu para da bitti. dolayısı ile 40-50 yıl özelleştirilen yterlerden artık bize fayda yok. ülke ekonomisi çöküntüde şu an.

siyasette seviyesizlik nasıl başladı ona bakmak gerek..

İktidarın da kendinden olmayanı aşağılamada diğerlerinde geri kalır yanı yok.
Dediğim gibi şu an siyaset konuşmayacağım.
Baştakinin kim olduğu beni ilgilendirmiyor. A kişisi de olsa B kişisi de şu an ekonomi kötü mü evet kötü bunu konusmak için yazıyorum .

chp gayet iyi muhalefet yapıyor şu anda. yiğidi öldür hakkını yeme

çapulcu dan sonra başladı hırsız vs:)

dün izledim kılıçlaroğlu bayağı aştı kendini performansı çok iyi şu an bayağı yıpranmış ve zayıflamış..

Ucuz işçilik kıytırık malzeme.Çindeki yaşam standardı da belli

orduya açıldı mesela havalimanı, nasıl bir havalimanı yapılması uygun düşerdi sizce ? mecburen deniz dolduruldu, ben orduluyum ve orduda sırf havalimanı yok diye turist gelmiyor, 13 14 saat yolculuk la insanlar memleketine geliyor. O havalimanı en işlek karadeniz havalimanı olacak , ayrıca zarar eden bir kuruluşu devlet satmayıp ne yapıcak? arsasıyla beraber çürüsün mü ? Halka zaten bir faydası yok, zarar eden kuruluşu sattırmamak devlete zarar demektir, zaten gelişmiş ülkelere bakın genelde özelleşmiş devletin şirketi vs. yok, her şey vergi denetim yoluyla yürüyor. Yapılması gerekenleri sevinç nidalarıyla karşılıyoruz da bundan öncekiler neden yapmıyordu o halde ? Doğa konusuna gelince şimdiki hükümet hepsinden doğa sever, ordu sahilini çöp götürüyordu chp varken , merkez hep chp liydi, hizmet olmayınca olmuyor. Ne ideoloji ne holiganlık hizmete bakıyoruz.

Ya bilmiyorum ama iyi yerleride vardır muhakkak.Tahminim buralarda yaşayanlarişci faaalan,Mune nin bahsettiği 50-60 dolar alanlardır.Gerçekden kabus.Biz 100 m2 cıvarı evlerde büyüdük,Şimdilerde yapılanlar daha geniş.Buralarda nasıl yaşanır?

Evet şimdiki hükümetten birşeyler öğrendi ve malesef bu seçimde kılıçdaroğluna yazık olucak, halkın güvenini kazanamadı, projesinin reklamını dahi iyi yapamıyor, seçimden sonra kılıçdaroğlu gider chp yine ulusalcı yapıya dönerse gerçekten yazık olucak.

Hukumetten birsey ler mi ogrendi. Ekonomi hakkinda konusurken ogrendik ki hukumet bir sey bilmiyor mus zaten. Pardon ne ogrendi? Chp yi de sevmiyorum ama bazen bu fanatizminizden daral geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…