- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
bildiğim kadarıyla herkes tek çocuğa sahip olmalı ikinci kesinlikle yasakkabus gibi aile planlaması yokmu bunlarda biilgin vamı elifcim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bildiğim kadarıyla herkes tek çocuğa sahip olmalı ikinci kesinlikle yasakkabus gibi aile planlaması yokmu bunlarda biilgin vamı elifcim
Kastettiğim şu , bu zamana kadar hep ak parti muhalefetliğinden yürüyordu , Hükümeti kötüleyerek seçim kazanmaya çalışıyordu şimdi ise proje üretiyor , karşımıza bir projeyle çıktı önemli olan nokta bu, halkı projesine inandırsa oy alır, aksi halde ters tepiyor geçen seçimde gördü.Hukumetten birsey ler mi ogrendi. Ekonomi hakkinda konusurken ogrendik ki hukumet bir sey bilmiyor mus zaten. Pardon ne ogrendi? Chp yi de sevmiyorum ama bazen bu fanatizminizden daral geliyor
Ucuz işçilik kıytırık malzeme.Çindeki yaşam standardı da belli
Eki Görüntüle 1537082 Eki Görüntüle 1537083 Eki Görüntüle 1537084 Eki Görüntüle 1537085
Biz burada rkonomi konusmuyor muyuz?Kastettiğim şu , bu zamana kadar hep ak parti muhalefetliğinden yürüyordu , Hükümeti kötüleyerek seçim kazanmaya çalışıyordu şimdi ise proje üretiyor , karşımıza bir projeyle çıktı önemli olan nokta bu, halkı projesine inandırsa oy alır, aksi halde ters tepiyor geçen seçimde gördü.
orduya açıldı mesela havalimanı, nasıl bir havalimanı yapılması uygun düşerdi sizce ? mecburen deniz dolduruldu, ben orduluyum ve orduda sırf havalimanı yok diye turist gelmiyor, 13 14 saat yolculuk la insanlar memleketine geliyor. O havalimanı en işlek karadeniz havalimanı olacak , ayrıca zarar eden bir kuruluşu devlet satmayıp ne yapıcak? arsasıyla beraber çürüsün mü ? Halka zaten bir faydası yok, zarar eden kuruluşu sattırmamak devlete zarar demektir, zaten gelişmiş ülkelere bakın genelde özelleşmiş devletin şirketi vs. yok, her şey vergi denetim yoluyla yürüyor. Yapılması gerekenleri sevinç nidalarıyla karşılıyoruz da bundan öncekiler neden yapmıyordu o halde ? Doğa konusuna gelince şimdiki hükümet hepsinden doğa sever, ordu sahilini çöp götürüyordu chp varken , merkez hep chp liydi, hizmet olmayınca olmuyor. Ne ideoloji ne holiganlık hizmete bakıyoruz.
Evet chp ninde projesi ekonomiyle alakalı sonuçtaBiz burada rkonomi konusmuyor muyuz?
orduya açıldı mesela havalimanı, nasıl bir havalimanı yapılması uygun düşerdi sizce ? mecburen deniz dolduruldu, ben orduluyum ve orduda sırf havalimanı yok diye turist gelmiyor, 13 14 saat yolculuk la insanlar memleketine geliyor. O havalimanı en işlek karadeniz havalimanı olacak , ayrıca zarar eden bir kuruluşu devlet satmayıp ne yapıcak? arsasıyla beraber çürüsün mü ? Halka zaten bir faydası yok, zarar eden kuruluşu sattırmamak devlete zarar demektir, zaten gelişmiş ülkelere bakın genelde özelleşmiş devletin şirketi vs. yok, her şey vergi denetim yoluyla yürüyor. Yapılması gerekenleri sevinç nidalarıyla karşılıyoruz da bundan öncekiler neden yapmıyordu o halde ? Doğa konusuna gelince şimdiki hükümet hepsinden doğa sever, ordu sahilini çöp götürüyordu chp varken , merkez hep chp liydi, hizmet olmayınca olmuyor. Ne ideoloji ne holiganlık hizmete bakıyoruz.
Yer bulursan gel kullan samsun havalimanını tabiki de bizde akıl ediyoruz samsun havalimanını kullanmayı.Orduda havaalani yok diye mi turist gelmiyor ?Bilmeyeni cok kolay inandirirsiniz da oralari bileni kandiramazsiniz su lafinizla. Karadeniz insani akillidir.Orduya gidecek olan biner ucaga iner Samsuna ordan gecer Orduya.Samsun havaalanini hayatinizda hic kullanmadiniz sanirim.
Tamam chp bununla ilgili proje yapiyor akp ne yapiyor bu secimde? Su an ki kotu alim gucunu nasil iyilestirecek, bir sey sunduysa haberim yok. Pek tv izlemem.Evet chp ninde projesi ekonomiyle alakalı sonuçta
Evet Ak patiye kadar satılmayan işletmelerin devlete, halka faydası yoktu, bu işletmelerin özelleşmeden önce ihracat rakamıyla şimdi ki ihracat rakamına bakman gerek , özelleşmeden önce yıllık ihracatımız maksimum 36 milyar dolar falandı. şimdi 120 milyar dolaylarında, belediye çalışmıyorsa ne yapabiliriz ? şikayet ediyorduk baktık olmadı seçimde de oyumuzu değiştirdik. Turist olayını örnek verdim yoksa en büyük yararı yine halka oldu, şimdi herkes bir günlüğüne orduya gelip boztepede piknik yapıp geri gitme hayali kuruyor, yani şimdi hükümeti eleştireceğiz diye yaptıkları iyi şeyleri de kötülemeyelim, ak parti en çok ağacı diken doğaya en sahip çıkan hükümet, diğerleri ülkeye bir çivi bile çakmadığı için, hükümetin yaptığı yollar , köprüler batıyor haliyle.Doğa sevgisi ,önce meyve ağaçlarını , yüz yıllık çınarları kesip , yerlerine rezidans dikip sonrasında bahçesine palmiye dikmek midir ?
Doğa sevgisi , dere yataklarını imara açıp bina dikmek sonrasında felaket gelince dereyi ıslah etmeye çalışmak mıdır ?
Gelişmiş hangi ülkede gördünüz duydunuz doğayı baltalayarak otoyolu yapıldığını ? Adamlar yol yaparken doğaya en az zararı verecek şekilde planlama yapıp hayata geçiriyorlar.
Zarar eden kuruluş satılmışmış. Hangisi zarardaydı ? Zararda oldukları için mi alanlar milyon usd kar yazıyor ? Zarar ettiği için değil hazinede para kalmadığı için satıldılar. Halka faydası yokmuş. Kim çalışıyordu o özelleştirilen fabrikalarda ? Uzaylılar mı ?
Arsasıyla beraber çürüsün mü demişsiniz. Tarım arazilerini sattık diyorum , ekilebilir aktif tarım arazisi.
Gelişmiş ülkeleri baz alacaksak ben de diyorum ki ; hay hay nasıl ki o ülkedeki devlet adamları kendi harcamalarını millete fatura etmiyorlarsa bizimkilerde etmesinler , yüzyılda edinileni hazine kaynaklarını israf ettikleri için satıp egemen bir ülkeyi dışa bağımlı etmesinler.
Ordu sahilini çöp götürüyordu da vatandaş ne yapıyordu ? Temizlenmesi için bir girişiminiz , kamu idarelerine başvurunuz oldu mu ?
Bakın orduya açılan havalimanından beklentiniz dahi yabancı turist. Niye ? Çünkü dışa bağımlıyız görmek istemeseniz de.
Yer bulursan gel kullan samsun havalimanını tabiki de bizde akıl ediyoruz samsun havalimanını kullanmayı.
Evet Ak patiye kadar satılmayan işletmelerin devlete, halka faydası yoktu, bu işletmelerin özelleşmeden önce ihracat rakamıyla şimdi ki ihracat rakamına bakman gerek , özelleşmeden önce yıllık ihracatımız maksimum 36 milyar dolar falandı. şimdi 120 milyar dolaylarında, belediye çalışmıyorsa ne yapabiliriz ? şikayet ediyorduk baktık olmadı seçimde de oyumuzu değiştirdik. Turist olayını örnek verdim yoksa en büyük yararı yine halka oldu, şimdi herkes bir günlüğüne orduya gelip boztepede piknik yapıp geri gitme hayali kuruyor, yani şimdi hükümeti eleştireceğiz diye yaptıkları iyi şeyleri de kötülemeyelim, ak parti en çok ağacı diken doğaya en sahip çıkan hükümet, diğerleri ülkeye bir çivi bile çakmadığı için, hükümetin yaptığı yollar , köprüler batıyor haliyle.
Bu kadar büyük bir hizmeti bile söyleyecek lafın var cidden ben de seni tebrik ediyorum, şuan biletleri yok satıyor zamanlada sefer sayısı artar, hadi diyelim ordulu samsun havalimanını kullanırda giresun artvin arasında tek havalimanı trabzon , onlar ne yapar sence ? uzun lafın kısası çok gerekliydi bu havalımanı , sen istediğinin kadar komik de.5 sene kullandim hepsini.Hic te sikinti yasamadim.Hemen hemen butun seferleri aktarma olacak.Bilet baktim yaz icin 4 saatte olacakmisiz Izmirden..Trabzon'dan tek ucusla cok daha fazla kullanilacagina eminim.
Hala da havaalani yok diye turistin gelmedigi yorumuna guluyorum.Orduya findik zamani gurbetci ve yerlisi disinda kac bin turist gelir bana soyler misin havaalani yok diye magdurlarmis ya. Kucumsemek icin demiyorum kaldi ki Orduyu Giresundan daha severim ama fazla ucmasak iyi olur.
Gelisme dersen belediyecilik anlaminda Ordunun zaten cehre acisindan belirli bir potansiyeli varken Kerim Aksu Giresunu yoktan var etmistir.
Hala.gunubirlik orduya gelip boztepeye cikma hayali diyorsun.Cidden komik.Etrafindaki insaninlarin hayata bakis acilarini ciddi anlamda merak ettim.
akp nin tek bir yanlış projesi yok hep kıskançlık dış güçlerin iftirası1 günlüğüne piknik yapmak için gidiş dönüş maaile uçak bileti alabilecek kadar zengin bir halkımız var demek. Biz fakiriz o yüzden anlayamıyorum.
Dikilen ağaçlar derken incir ağacı dikmekten bahsediyorsunuz sanırım ; o da toprağa değil.
Satılamayan işletmenin halka faydası yokmuş. Niye ? Kim çalışıyordu o fabrikalarda ? Üretileni kim tüketiyordu ?
Doğaya sahip çıkıldığı da yok. Nefes alınabilecek alanlara tek tek inşaat firmaları kazık çakıyor haberiniz var mı ? Fidanlıkları imara açtılar İstanbul da , hep doğa sevgisinden.
Yol için , köprü için , rant için zarar verdiğimiz doğayı saman gibi patates gibi dış ülkelerden satın alma şansımızda yok.
Bu kadar büyük bir hizmeti bile söyleyecek lafın var cidden ben de seni tebrik ediyorum, şuan biletleri yok satıyor zamanlada sefer sayısı artar, hadi diyelim ordulu samsun havalimanını kullanırda giresun artvin arasında tek havalimanı trabzon , onlar ne yapar sence ? uzun lafın kısası çok gerekliydi bu havalımanı , sen istediğinin kadar komik de.
Bu kadar büyük bir hizmeti bile söyleyecek lafın var cidden ben de seni tebrik ediyorum, şuan biletleri yok satıyor zamanlada sefer sayısı artar, hadi diyelim ordulu samsun havalimanını kullanırda giresun artvin arasında tek havalimanı trabzon , onlar ne yapar sence ? uzun lafın kısası çok gerekliydi bu havalımanı , sen istediğinin kadar komik de.
Evet Ak patiye kadar satılmayan işletmelerin devlete, halka faydası yoktu, bu işletmelerin özelleşmeden önce ihracat rakamıyla şimdi ki ihracat rakamına bakman gerek , özelleşmeden önce yıllık ihracatımız maksimum 36 milyar dolar falandı. şimdi 120 milyar dolaylarında, belediye çalışmıyorsa ne yapabiliriz ? şikayet ediyorduk baktık olmadı seçimde de oyumuzu değiştirdik. Turist olayını örnek verdim yoksa en büyük yararı yine halka oldu, şimdi herkes bir günlüğüne orduya gelip boztepede piknik yapıp geri gitme hayali kuruyor, yani şimdi hükümeti eleştireceğiz diye yaptıkları iyi şeyleri de kötülemeyelim, ak parti en çok ağacı diken doğaya en sahip çıkan hükümet, diğerleri ülkeye bir çivi bile çakmadığı için, hükümetin yaptığı yollar , köprüler batıyor haliyle.
küçümsemek için söylemiyorum ama Orduya turist neden gitsin yahu..
Günü birlik gelip piknik yapacaklarmış office.