Türke benzemiyorum diyerek hava atmak

kız nasıl, ne şekilde övücenecgını şaşırmıs artık.
saçlarım sarı ve gözlerım lenslıyken de benı benzetmıyorlardı
beyaz teni unuttunuz

haha çok güldüm gerçekten allah iyiliğiniz versin

Çok teşekkür ederim eminim siz de çok güzelsinizdir

Ahhh ahhh keşke 17 yaşımdaki ergen dertlerime geri dönsem dedirtti bu konu. Ne kadar basit dertlerimiz vardı dimi la?

O zamanlar kk yoktu ki ablalardan yardım alıp millete laf koyalım. Kendi çapımızda laf koyardık işte. Ne günlerdi...

Biz de Anne tarafından Selanik Baba tarafından Bulgaristan göçmeniyiz ama Anneannemin en koyu saçlı torunuyum..
İnsan kendini sevdikten sonra gerisi boş..

Benim Türk olduğumun anlaşılması bir yana memleketimi bile şıp diye söylüyorlar, bu kızınkini nasıl anlamamışlar

Bunlar hep ergenlikten diyeceğim kızacaksın belki bana
10 sene sonra yine görüşelim
Bu halinden eser kalmayacak
Ne saçmasapan boş şeylere ve Arkadaşlara takılmışım canımı sıkmışım diyeceksin emin ol

Benim Türk olduğumun anlaşılması bir yana memleketimi bile şıp diye söylüyorlar, bu kızınkini nasıl anlamamışlar

Bundan 10 sene sonra yine görüşelim
Bu halinden eser kalmayacak
Ne saçmasapan boş şeylere ve Arkadaşlara takılmışım canımı sıkmışım diyeceksin emin ol
biliyorum evet yaşımdan dolayı böyle şeyler keşke hemen büyüsem

niye fotoğraf koyuyorum anlamadım? ben güzel miyim çirkin miyim diye sormadım ki? arkadaşımın tavrına sinir olduğumu ve buna bir son vermek istediğimi anlatmak istiyorum sadece.

Arkadaşının tavırlarına sinir oluyorsan, arana seviye koyarsın olur biter canım. Bu yaştan sonra kızın huylarını sen mi değiştiriceksin?

Geçen yurt dışındaki arkadaşımla konuşuyorduk , yabancılar seni görünce türk oldugunu anlıyorlar mı diye sormuştum , kızları anlamıyorlar ama erkekleri şıp diye anlıyorlar dedi demekki türklerde erkekler daha baskın kadın olarak bence de belirli bir fizik vs. yok bizde karışık gibi öyle türk sün sen diye şıp diye anlamıyorlar , o kızda kendi kendine halleniyor bence çok takılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…