- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 26
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
beyaz teni unuttunuzkız nasıl, ne şekilde övücenecgını şaşırmıs artık.
saçlarım sarı ve gözlerım lenslıyken de benı benzetmıyorlardı
ben beyaz tenli hafıf çekik gözlu parlak kahverengi gözlü bir hatun kişiyim hatta o kadar beyaz tenlıyım ki derımın bazı yerlerınden damarlarım bellı oluyorhangı ırktanım acaba ayy nolur bırı bana da desın avrupaısın dıye poh poha ıhtıyacım var kk hanımları bu hamıle bayanı sımartın biraz
şaka bı yana ben o kızla muhattap olmazdım cunku herkesın essız bır guzellıgı vardır sen de emınım cok guzelsın ama 17 yasında kendını begenen bir kız gormedım normalı zaten kendınde kusur araması anormal olan kendını begenıp herkesten fazla görmesı
Yunanistanlı dedi,ismide yunanca göçmen mi oluyor bu durumda. Öyle birşey yazmıyor konudaGöçmenler de Türk olur :))
Buralarda göçmenlere öyle derler :)) soralım öylemiymişYunanistanlı dedi,ismide yunanca göçmen mi oluyor bu durumda. Öyle birşey yazmıyor konuda
Selanik göçmeniyiz trakyalıyım
bizim oranın çoğunluğu gibi sarışın değilim
koyu kahve saçlar,açık kahve gözler, açık ten
memnunum halimden ay gözlerim mavi olsun yok sarışın olaydım diye bir özentim olmadı
bu halimle zaten çok iyiyim en sevdiğim tip
sen boş ver o sarışınmış kumralmış diye kendine güven herşey çözülür böyle meseleler problem olmaktan çıkar zaten
ismi türk ismi ama yunan harfleriyle yazılıyor yunanistan vatandaşı olduğu için, onu sorduysanız eğerYunanistanlı dedi,ismide yunanca göçmen mi oluyor bu durumda. Öyle birşey yazmıyor konuda
Ahhh ahhh keşke 17 yaşımdaki ergen dertlerime geri dönsem dedirtti bu konu. Ne kadar basit dertlerimiz vardı dimi la?
O zamanlar kk yoktu ki ablalardan yardım alıp millete laf koyalım. Kendi çapımızda laf koyardık işte. Ne günlerdi...
Konuda Yunanistan göçmeni yazmıyor,ben okuduğuma yorum yaptım.Buralarda göçmenlere öyle derler :)) soralım öylemiymiş
beyaz tenli oldugum için unutmusum onubeyaz teni unuttunuz
haha çok güldüm gerçekten allah iyiliğiniz versin
Çok teşekkür ederim eminim siz de çok güzelsinizdir
Benim Türk olduğumun anlaşılması bir yana memleketimi bile şıp diye söylüyorlar, bu kızınkini nasıl anlamamışlar
biliyorum evet yaşımdan dolayı böyle şeyler keşke hemen büyüsemBundan 10 sene sonra yine görüşelim
Bu halinden eser kalmayacak
Ne saçmasapan boş şeylere ve Arkadaşlara takılmışım canımı sıkmışım diyeceksin emin ol
Ben de yunanistan vatandaşıyım ama türküm onu diyorum :)Bundan 10 sene sonra yine görüşelim
Bu halinden eser kalmayacak
Ne saçmasapan boş şeylere ve Arkadaşlara takılmışım canımı sıkmışım diyeceksin emin ol
normal işte TÜRKE benziyorumbeyaz teni unuttunuz
haha çok güldüm gerçekten allah iyiliğiniz versin
Çok teşekkür ederim eminim siz de çok güzelsinizdir
o zaman zaten avrupalı sayılırsınız desenebeyaz tenli oldugum için unutmusum onu
evet, kesinle öyle sayılırım.o zaman zaten avrupalı sayılırsınız desene
niye fotoğraf koyuyorum anlamadım? ben güzel miyim çirkin miyim diye sormadım ki? arkadaşımın tavrına sinir olduğumu ve buna bir son vermek istediğimi anlatmak istiyorum sadece.
Memnun oldum babyBen de yunanistan vatandaşıyım ama türküm onu diyorum :)
Arkadaşının tavırlarına sinir oluyorsan, arana seviye koyarsın olur biter canım. Bu yaştan sonra kızın huylarını sen mi değiştiriceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?