• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türke benzemiyorum diyerek hava atmak

Ben cok uçlarda degilse Turkle ,yabancıyi veya göcmeni ayirabiliyorum
Illa sari sac,renkli goz gormeme gerek yok haa bazende oluyor gocmenim diyor ama benzemeyebiliyor
Her milletin assagi yukari kendini belli eden hatları var az cok

Kiskanmis olabilirsin bence ama cidden surekli bunu konusuyorsa yarim saat de ki sıkıldim senin bu muhabbetinden.. yada baska seyler konusalim diyebilirsin
Lisedeyken sinifta 2 göcmendik birimiz yunanistan birimiz bulgaristan yeni gelen ogretmenler nerelisiniz diye sorar ya hani bizede hemen siz gocmensiniz degil mi ? diyorlardi ..
Bu olur genelde hatta bende cogu zaman karsimdaki soylemeden tahmin ederim illa gocmen olmasina gerek yok
Kiz biraz ovungec galiba ki bu normal sorulari övgü olarak almış

Siz de sen şive yüzünden kendini ele veriyorsun yoksa benzemiyorsun çünkü benim bildiğim Yunanistan Türkleri genelde sarışın ve renkli gözlü olurlar diyin..:KK53:

Türk'e benzememenin bir ayrıcalık olduğunu da ilk defa duyuyorum.. :KK14:

canim bence kiskandrmak icin degil amac su kendine guveni yok oyle tatmin edyor kendini. ki bnde kendini begenmslerden nefret ederim. hani nye kendmi ovim baskasi beni ovsm bnnde bi arkadsm var hep der face paylasr ay ne kadr guzelm.bn ya kahretsn gbsne .d ama tipiyle bi insani yargılamam asla dedgi kadrda yoktur yani.

Türk'e benzemediğini söylemesi Türkleri yerdiğinden değil, "Ben sizden farklıyım" mesajıdır. Yaşlar 17. Bu yaşlarda insan farklı olmak, arkadaşlarından farklı güzellikte olmak ister. Çoluk çocuksunuz siz. Muhabbetiniz de çocuk muhabbeti. O kendini istediğine benzetip mutlu olsun, sen de kendi güzelliğinle mutlu ol işte, kendinle uğraş. Kızın saygısızlığı yok. Alt tarafı Türklere benzetmiyorlar beni diyormuş. Bırakın da benzemek istemesin istemezse yani. Bu onu bağlar.
haklısınız :(

ben uzun olmasın diye sadece bir konudan bahsettim, normalde ben bir konudan bahsederim mesela bugün çok yoruldum hemen atlar ben daha çok yoruldum diye, derslerim zor derim ay seninkiler de zor mu asıl benim derslerim zor vs Saçlarını herkes çok beğenirmiş anlatır da anlatır ama benden bahsederken saçlarımın güzel olmadığını ima eder. Her konuda benden daha iyi sanki, yine uzun olmasın diye yazamıyorum ayrıntılı bir şekilde ama bu yazdığım konu bardağı taşıran son damlaydı. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum ama sırf konu uzasın geyik çıksın diye uğraşıyor bazı üyeler

Bir insanın günde yüz kere kendini övmesi, karşısındakini çaktırmadan yermeye çalışması normal ve karşıdakinin bunu kafaya takması anormal yani? Ben daha 17 yaşındayım tabi ki de bazı takıntılarım özgüvensizliklerim olabiliyor yaşım dolayısıyla ama bu bahsettiğim insan benden 3 yaş büyük 20 yaşında üniversite okuyan bir kız .
Günde 50 kereye kadar yolu var 100'ü buluyorsa durum vahim.
Kendini övünce seni neden yeriyor onu anlamadım. Benim kendimi güzel bulmam, bugün de çok güzelim demem karşımdakine sen çirkinsin demek değil ki. Yada ne güzel simsiyah gözlerim var demem yeşil gözler çirkindir demek değil. Sen fazla alıngan olabilir misin??

kavgaya bozmaya gerek yok.. sonucta onun da yasi kucuk.. kotu niyetli yapiyor olsa bile, soyledigi ozellikleri alkislama ovme onemseme.. baska yapcak bsy yok.. once kendinle baris, kendini sev, Allah senin varligini tercih etmis ve yaratmis, degerlisin unutma ;)

haklısınız :KK43:

ben uzun olmasın diye sadece bir konudan bahsettim, normalde ben bir konudan bahsederim mesela bugün çok yoruldum hemen atlar ben daha çok yoruldum diye, derslerim zor derim ay seninkiler de zor mu asıl benim derslerim zor vs Saçlarını herkes çok beğenirmiş anlatır da anlatır ama benden bahsederken saçlarımın güzel olmadığını ima eder. Her konuda benden daha iyi sanki, yine uzun olmasın diye yazamıyorum ayrıntılı bir şekilde ama bu yazdığım konu bardağı taşıran son damlaydı. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum ama sırf konu uzasın geyik çıksın diye uğraşıyor bazı üyeler
Sen anlatmadan nerden bilelim bu konuların da olduğunu??

ha şuna ben de gicik olurdum, ortaokuldan bi arkadasim bildigin kilolu oldugu halde 36 beden oldugunu iddia ederdi :KK53: duymazdan gelirdim napiyim.. komplekse care zor..

Günde 50 kereye kadar yolu var 100'ü buluyorsa durum vahim.
Kendini övünce seni neden yeriyor onu anlamadım. Benim kendimi güzel bulmam, bugün de çok güzelim demem karşımdakine sen çirkinsin demek değil ki. Yada ne güzel simsiyah gözlerim var demem yeşil gözler çirkindir demek değil. Sen fazla alıngan olabilir misin??

Zaten sadece kendisini övmüyor işte anlatmaya çalıştığım o mesela onda olan bir özelliği överken bendekini yeriyor, mesela kendi gözleri çekikimsi benimkiler büyük sürekli çekik gözleri çok sevdiğinden, büyük gözlerin hiç güzel olmadığından bahsediyor sadece bu konu değil bütün özelliklrimiz için geçerli. Zaten başta benim de takıntılarım var demiştim ben kafama takayım üzüleyim diye yapıyor bence.

Selanik göçmeniyiz trakyalıyım

bizim oranın çoğunluğu gibi sarışın değilim

koyu kahve saçlar,açık kahve gözler, açık ten
memnunum halimden ay gözlerim mavi olsun yok sarışın olaydım diye bir özentim olmadı

bu halimle zaten çok iyiyim en sevdiğim tip

sen boş ver o sarışınmış kumralmış diye kendine güven herşey çözülür böyle meseleler problem olmaktan çıkar zaten

azcık konu dışı ama sen çok güzelsin zaten :KK57:

kız nasıl, ne şekilde övücenecgını şaşırmıs artık.
:KK53: saçlarım sarı ve gözlerım lenslıyken de benı benzetıyorlardı :KK70:

Son düzenleme:
ben beyaz tenli hafıf çekik gözlu parlak kahverengi gözlü bir hatun kişiyim hatta o kadar beyaz tenlıyım ki derımın bazı yerlerınden damarlarım bellı oluyor :D hangı ırktanım acaba ayy nolur bırı bana da desın avrupaısın dıye poh poha ıhtıyacım var kk hanımları bu hamıle bayanı sımartın biraz :D :D :D

şaka bı yana ben o kızla muhattap olmazdım cunku herkesın essız bır guzellıgı vardır sen de emınım cok guzelsın ama 17 yasında kendını begenen bir kız gormedım normalı zaten kendınde kusur araması anormal olan kendını begenıp herkesten fazla görmesı ;)

Back
X