• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türke benzemiyorum diyerek hava atmak

yunan değil türk, ayrıca mesele yabancı olması benzemesi vs değil sanki türke benzemek kötü bir şeymiş gibi konuşması

Ben kökenimden aşırı derecede memnunum, zaten insan olmak güzel olmak vs milliyetle ilgili değil ama arkadaşımın türke benzemek kötü ben avrupalılara benziyorum avrupalıyım çok güzelim havaları beni sinir ediyor, türke benzemek kötü mü yani?

ben de memnunum canım o açıdan demedim
iki kültür bir arada güzel oluyor :)
Ama ben Türk hissediyorum ve Avrupada da Türküm diyorumEn Büyük TÜRKİYE
ama Türk olmak artık safi ırkla ilgili bir şey değil
Çok karma bir milletiz yani bir Fransız bir İngiliz olmak gibi değil
Ama merak ettim neymiş arkadaşının Türk tipi dediği şey
Çünkü hakkaten çok karma renkler var bizde :KK53:

Merhaba ablalarım

Ben yapı olarak biraz takıntılı bir insanım, dış görünüşüme falan biraz takıntılıyımdır. Ama kimseye zararı olmayan bir takıntı, işte saçımın rengini mi değiştirsem burnum biraz yamuk mu ya falan diye kendi çapımda düşünceler.

Bir arkadaşım var, sürekli kendini öven bir insan oldu çıktı. En sinir olduğum şey de durup durup beni hiç türklere benzetmiyolar temalı konuşmaları. Kendisi yunanistanlı (türk) konuşması biraz şiveli ve de ismi yunan harfleriyle yazıyor okulda yaka kartında falan. Onun dışında öyle çok yabancıya benzer bir hali yok bildiğimiz kara kaş kara göz kahverengi saç klasik. Ama bu isim ve şiveden dolayı sanırım yabancı sanıp soranlar oluyor, bu da gelip bana her gün ''ya türküm diyorum kimse inanmıyo'', ''beni yabancı sanıyolar'' ''bizim aile çok avrupai bi görünüme sahip'' vs diyor. Tam olarak bunları demiyor ama mesaj bu.

Sanki türke benzemek kötü bişey mi? Ben buna sinir oluyorum ki kendisi hiç de öyle anlattığı gibi yabancılara benzemiyor yani. Benim takıntılı olduğumu bilip beni güya kıskandırmak için yapıyor bence. Sürekli gelip süt gibi bembeyazım, saçlarımı boya sanıyorlar, gözlerim bazen gri oluyor falan diyo bana. İlk başlarda takmamıştım anlam veremiyordum ama resmen her gün bunları konuşuyoruz artık, ne yapayım yani benim süt gibi beyaz tenim yoksa, gözlerim gri değilse

Artık bana böyle şeyler dediğinde bozmak istiyorum onu, sizce ne demeliyim?

Not: yaşım 17 evet biraz küçüğüm ama benim de derdim bu, sürekli kendisini övüp beni çaktırmadan yermesinden bıktım :KK43:
ben has be has türk kızı tipiyim kara kaş kara göz
ama çok beğenirler haha itiraf ettim
kaç yıldır burada çirkinim diye geziyorum bak sana özel:p
ayrıca seni güzel yapan pozitif enerjin ve özgüvenin aklında olsun fıstık ;)

ben de memnunum canım o açıdan demedim
iki kültür bir arada güzel oluyor :)
Ama ben Türk hissediyorum ve Avrupada da Türküm diyorumEn Büyük TÜRKİYE
ama Türk olmak artık safi ırkla ilgili bir şey değil
Çok karma bir milletiz yani bir Fransız bir İngiliz olmak gibi değil
Ama merak ettim neymiş arkadaşının Türk tipi dediği şey
Çünkü hakkaten çok karma renkler var bizde :KK53:

ya evet bu da ayrı bir konu zaten, belirli bir türk tipi yok gerçekten ama ortalama bir türkün de avrupalıya benzememesi gibi bir gerçek var. O da burdan yürüyor sanırım. Kendisini iskandinav kızı gibi görüyor ama renkli gözlü bile değil yani (kahverengi gözlü ama insanlar bazen gözlerini mavi-gri sanıyormuş), kaşlarını tüy sarartıcıyla sarartmış bir insan kendisi, sonra gelip bana bu özellikleriyle hava atmaya çalışıyor sani çok zor gidip kaş boyatmak.

niye fotoğraf koyuyorum anlamadım? ben güzel miyim çirkin miyim diye sormadım ki? arkadaşımın tavrına sinir olduğumu ve buna bir son vermek istediğimi anlatmak istiyorum sadece.
ama işte o anlattığın konudan senin kendine özgüvenin olmadığı kompleksli olduğun çıkıyor

belki bir iki iltifat alırsın da kendine gelirsin dedim:KK53:

yanlıs anlama ama siz biraz arkadaşınızı kıskanmış olabilir misin ? yoksa bu arkadaşı bu kadar kafaya takmazdın belki.

ben has be has türk kızı tipiyim kara kaş kara göz
ama çok beğenirler haha itiraf ettim
kaç yıldır burada çirkinim diye geziyorum bak sana özel:p
ayrıca seni güzel yapan pozitif enerjin ve özgüvenin aklında olsun fıstık :KK66:

Bence insanı asıl çirkin yapan kompleksleri, evet beni de takıntılarım var ama insanları boğmuyorum en azından.
Teşekkür ederim bundan sonra daha pozitif olmaya çalışacağım :))

Bana ırkıyla övünen insanlar hep komik ve zayıf gelmiştir.
Yani sen zaten bununla doğdun, hayatta övünecek başka bir şeyin mi kalmadı ki ırkınla övünüyorsun?
O zaten vardı, sen biraz yaptığın, başardığın şeylerden haber ver :KK52:

Bildiğin kara kaşlı kara gözlü bir hatunum, eşim de klasik esmer türk adamı ama ingiliz abileri türk olduğumuza inandırmak için kırk takla atmıştık bir seyahatte. İnsanların bakış açıları, güzellik algıları değişebiliyor. İnsan kendinde hoş bulduğu bir ayrıntıyı da dile getirebilir hatta kendini iyi hissetmek adına bunu sık sık da yapabilir. Karşı tarafta bir kıskançlık durumu yoksa normal şartlarda kafaya takılmaz. Ksen kendini bi yokla bakalım neden kafaya takıyorsun bunu bu kadar?

Merhaba ablalarım

Ben yapı olarak biraz takıntılı bir insanım, dış görünüşüme falan biraz takıntılıyımdır. Ama kimseye zararı olmayan bir takıntı, işte saçımın rengini mi değiştirsem burnum biraz yamuk mu ya falan diye kendi çapımda düşünceler.

Bir arkadaşım var, sürekli kendini öven bir insan oldu çıktı. En sinir olduğum şey de durup durup beni hiç türklere benzetmiyolar temalı konuşmaları. Kendisi yunanistanlı (türk) konuşması biraz şiveli ve de ismi yunan harfleriyle yazıyor okulda yaka kartında falan. Onun dışında öyle çok yabancıya benzer bir hali yok bildiğimiz kara kaş kara göz kahverengi saç klasik. Ama bu isim ve şiveden dolayı sanırım yabancı sanıp soranlar oluyor, bu da gelip bana her gün ''ya türküm diyorum kimse inanmıyo'', ''beni yabancı sanıyolar'' ''bizim aile çok avrupai bi görünüme sahip'' vs diyor. Tam olarak bunları demiyor ama mesaj bu.

Sanki türke benzemek kötü bişey mi? Ben buna sinir oluyorum ki kendisi hiç de öyle anlattığı gibi yabancılara benzemiyor yani. Benim takıntılı olduğumu bilip beni güya kıskandırmak için yapıyor bence. Sürekli gelip süt gibi bembeyazım, saçlarımı boya sanıyorlar, gözlerim bazen gri oluyor falan diyo bana. İlk başlarda takmamıştım anlam veremiyordum ama resmen her gün bunları konuşuyoruz artık, ne yapayım yani benim süt gibi beyaz tenim yoksa, gözlerim gri değilse

Artık bana böyle şeyler dediğinde bozmak istiyorum onu, sizce ne demeliyim?

Not: yaşım 17 evet biraz küçüğüm ama benim de derdim bu, sürekli kendisini övüp beni çaktırmadan yermesinden bıktım :KK43:
canim bence kiskandrmak icin degil amac su kendine guveni yok oyle tatmin edyor kendini. ki bnde kendini begenmslerden nefret ederim. hani nye kendmi ovim baskasi beni ovsm bnnde bi arkadsm var hep der face paylasr ay ne kadr guzelm.bn ya kahretsn gbsne .d ama tipiyle bi insani yargılamam asla dedgi kadrda yoktur yani.

Türk'e benzemediğini söylemesi Türkleri yerdiğinden değil, "Ben sizden farklıyım" mesajıdır. Yaşlar 17. Bu yaşlarda insan farklı olmak, arkadaşlarından farklı güzellikte olmak ister. Çoluk çocuksunuz siz. Muhabbetiniz de çocuk muhabbeti. O kendini istediğine benzetip mutlu olsun, sen de kendi güzelliğinle mutlu ol işte, kendinle uğraş. Kızın saygısızlığı yok. Alt tarafı Türklere benzetmiyorlar beni diyormuş. Bırakın da benzemek istemesin istemezse yani. Bu onu bağlar.

Bildiğin kara kaşlı kara gözlü bir hatunum, eşim de klasik esmer türk adamı ama ingiliz abileri türk olduğumuza inandırmak için kırk takla atmıştık bir seyahatte. İnsanların bakış açıları, güzellik algıları değişebiliyor. İnsan kendinde hoş bulduğu bir ayrıntıyı da dile getirebilir hatta kendini iyi hissetmek adına bunu sık sık da yapabilir. Karşı tarafta bir kıskançlık durumu yoksa normal şartlarda kafaya takılmaz. Ksen kendini bi yokla bakalım neden kafaya takıyorsun bunu bu kadar?

Bir insanın günde yüz kere kendini övmesi, karşısındakini çaktırmadan yermeye çalışması normal ve karşıdakinin bunu kafaya takması anormal yani? Ben daha 17 yaşındayım tabi ki de bazı takıntılarım özgüvensizliklerim olabiliyor yaşım dolayısıyla ama bu bahsettiğim insan benden 3 yaş büyük 20 yaşında üniversite okuyan bir kız .

Selanik göçmeniyiz trakyalıyım

bizim oranın çoğunluğu gibi sarışın değilim

koyu kahve saçlar,açık kahve gözler, açık ten
memnunum halimden ay gözlerim mavi olsun yok sarışın olaydım diye bir özentim olmadı

bu halimle zaten çok iyiyim en sevdiğim tip

sen boş ver o sarışınmış kumralmış diye kendine güven herşey çözülür böyle meseleler problem olmaktan çıkar zaten

Bir insanın günde yüz kere kendini övmesi, karşısındakini çaktırmadan yermeye çalışması normal ve karşıdakinin bunu kafaya takması anormal yani? Ben daha 17 yaşındayım tabi ki de bazı takıntılarım özgüvensizliklerim olabiliyor yaşım dolayısıyla ama bu bahsettiğim insan benden 3 yaş büyük 20 yaşında üniversite okuyan bir kız .
Arkadaşım madem bu kadar rahatsızsın kes muhabbeti sen de alla alla :)

Back
X