- 10 Ekim 2014
- 31.823
- 142.513
- 798
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
canim bence kiskandrmak icin degil amac su kendine guveni yok oyle tatmin edyor kendini. ki bnde kendini begenmslerden nefret ederim. hani nye kendmi ovim baskasi beni ovsm bnnde bi arkadsm var hep der face paylasr ay ne kadr guzelm.bn ya kahretsn gbsne .d ama tipiyle bi insani yargılamam asla dedgi kadrda yoktur yani.
haklısınızTürk'e benzemediğini söylemesi Türkleri yerdiğinden değil, "Ben sizden farklıyım" mesajıdır. Yaşlar 17. Bu yaşlarda insan farklı olmak, arkadaşlarından farklı güzellikte olmak ister. Çoluk çocuksunuz siz. Muhabbetiniz de çocuk muhabbeti. O kendini istediğine benzetip mutlu olsun, sen de kendi güzelliğinle mutlu ol işte, kendinle uğraş. Kızın saygısızlığı yok. Alt tarafı Türklere benzetmiyorlar beni diyormuş. Bırakın da benzemek istemesin istemezse yani. Bu onu bağlar.
Günde 50 kereye kadar yolu var 100'ü buluyorsa durum vahim.Bir insanın günde yüz kere kendini övmesi, karşısındakini çaktırmadan yermeye çalışması normal ve karşıdakinin bunu kafaya takması anormal yani? Ben daha 17 yaşındayım tabi ki de bazı takıntılarım özgüvensizliklerim olabiliyor yaşım dolayısıyla ama bu bahsettiğim insan benden 3 yaş büyük 20 yaşında üniversite okuyan bir kız .
bana bütün sarışın renkli gözlü fıstık gibi aile üyelerinin fotoğraflarını her gün attığı için diyemiyorumTürkiye'nin uluslarasasi guzelleri var en basiti Türkan Soray'i var Yunanistanin nesi var deseydin
Sen anlatmadan nerden bilelim bu konuların da olduğunu??haklısınız
ben uzun olmasın diye sadece bir konudan bahsettim, normalde ben bir konudan bahsederim mesela bugün çok yoruldum hemen atlar ben daha çok yoruldum diye, derslerim zor derim ay seninkiler de zor mu asıl benim derslerim zor vs Saçlarını herkes çok beğenirmiş anlatır da anlatır ama benden bahsederken saçlarımın güzel olmadığını ima eder. Her konuda benden daha iyi sanki, yine uzun olmasın diye yazamıyorum ayrıntılı bir şekilde ama bu yazdığım konu bardağı taşıran son damlaydı. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum ama sırf konu uzasın geyik çıksın diye uğraşıyor bazı üyeler
Günde 50 kereye kadar yolu var 100'ü buluyorsa durum vahim.
Kendini övünce seni neden yeriyor onu anlamadım. Benim kendimi güzel bulmam, bugün de çok güzelim demem karşımdakine sen çirkinsin demek değil ki. Yada ne güzel simsiyah gözlerim var demem yeşil gözler çirkindir demek değil. Sen fazla alıngan olabilir misin??
Selanik göçmeniyiz trakyalıyım
bizim oranın çoğunluğu gibi sarışın değilim
koyu kahve saçlar,açık kahve gözler, açık ten
memnunum halimden ay gözlerim mavi olsun yok sarışın olaydım diye bir özentim olmadı
bu halimle zaten çok iyiyim en sevdiğim tip
sen boş ver o sarışınmış kumralmış diye kendine güven herşey çözülür böyle meseleler problem olmaktan çıkar zaten
Guzel olmak icin sarisin olmak sart mi? O zaman sende Emel Sayin falan göster. Ne havaliymis ya valla ben boyle biriyle ayni ortamda olamazdimbana bütün sarışın renkli gözlü fıstık gibi aile üyelerinin fotoğraflarını her gün attığı için diyemiyorum
bence değil ama o böyle düşünüyor ve sürekli bana empoze ediyor ben de etkileniyorum birazGuzel olmak icin sarisin olmak mi sart? O zaman sende Emel Sayin falan göster. Ne havaliymis ya valla ben boyle biriyle ayni ortamda olamazdim
canım zaten memnunum diyorum halimden sadece sarışınlıkla mavi gözle olmuyor güzellik,bu arada sende çok güzelsinazcık konu dışı ama sen çok güzelsin zaten
Göçmenler de Türk olur :))Eee Türk değilmis zaten,sorun ne?
canım zaten memnunum diyorum halimden sadece sarışınlıkla mavi gözle olmuyor güzellik,bu arada sende çok güzelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?