- 22 Kasım 2010
- 11.116
- 19.558
- 498
- Konu Sahibi WomanAndProud
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GEl bunu turkiyede yasayan angutlara anlat :) gerci anlayacak kadar beyinleri oldugunu da sanmam :)Ulan ben mi uzayda yasiyorum arkadas , kim bu Avrupali tas hatun denilen insanlar?
Ben Almanya'dayim, erkeklerin hepsi yabanci kadin pesinde, kendi kadinlari pek hos gorunumlu degil diye.
Almani, Fransizi, Iskandinavi ne giyinmeyi bilir ne kadin gibi davranmayi, bakimsizlikta cigir acar, ustune edepsiz, cimri ve cacarondur. Butun Bati Avrupalilar yabanci kadin pesinde.
Kur yapan bir Hans bana, Turk kadinlari dunyanin en guzel kadinlari demisi, esmeri, sarisini, ayri demisti :) :)
Ben Turke benziyorum, Turke benzemekten de Akdeniz kadini olmaktan da gayet mutluyum.
Italyan, Ispanyol kadinlardaki sicakligi da, kendilerini de cok begenirim. Sophia Loren'in sarisin degilim diye ezilip buzuldugunu aklima getirdim simdi, icimden gulmek geldi.
Bu ne kompleks, bu ne eziklik, neden yabanci kadinlari kendinizden ustun goruyorsunuz? Hepimiz insaniz iste.
Konu sahibesi sari saci renkli gozu kiskandin madem, git lens al, sacini da boya Yattaraya don.
Ille de uzuleceksen, Avrupali kadin dunyanin en iyi universitelerine ucretsiz gidiyor, bizim okullarimiz akademik olarak pek cazip degil, buna uzul. Toplumda ezilmek yok, taciz tecavuz yok, kadin istihdami issizligin sebebidir diyen gerzek bakan yok, kadin midir kiz midir diyen basbakan yok bak bunlari kiskanabilirsin.
Bu arada evladim madem meseleyi irktan, milletten actin, bana sorarsan Turk kadinlarinin ve de erkeklerinin genel problemi cahillik. Toplumumuz cok cahil, cinsiyetci, gerikafali, kadin dusmani ve yobaz. Sen bir seylerden utanacaksan bundan utan, bir seyleri degistirmek istiyorsan degisime burdan basla. Sacina basina kafayi takacagina, kadinlarin 2. tur olmasinin nasil onune gecersin bunu dusun bence. Enerjini, kafani gercekten onemli konulara odakla, ozenti salak ergen bir kiza degil.
Sanki Avrupalı olan herkes çok güzel arkadaşın da fena kompleksli imiş
Irk dil veya etnik Köken ile gurur duymak ne Abes.
BanaBenim nisanlim neye benziyor kiz
Aynen Katılıyorum tatlım, bende almanyadayım. Baya baya Türk'e benziyorum cok sükür, gün aşırı Almanlar'dan Dünya'nın en güzel yüz hatlarına sahip olan bi millet olduğumuzu duyuyorum. Özellikle kara Kaş ve karagözlere bayılıyorlar ben erkek olsam Rus birini alırdım o ayrı ama Avrupai olmak güzel olmakla aynı değil bu arada ne mutlu Türk'üm diyeneUlan ben mi uzayda yasiyorum arkadas , kim bu Avrupali tas hatun denilen insanlar?
Ben Almanya'dayim, erkeklerin hepsi yabanci kadin pesinde, kendi kadinlari pek hos gorunumlu degil diye.
Almani, Fransizi, Iskandinavi ne giyinmeyi bilir ne kadin gibi davranmayi, bakimsizlikta cigir acar, ustune edepsiz, cimri ve cacarondur. Butun Bati Avrupalilar yabanci kadin pesinde.
Kur yapan bir Hans bana, Turk kadinlari dunyanin en guzel kadinlari demisi, esmeri, sarisini, ayri demisti :) :)
Ben Turke benziyorum, Turke benzemekten de Akdeniz kadini olmaktan da gayet mutluyum.
Italyan, Ispanyol kadinlardaki sicakligi da, kendilerini de cok begenirim. Sophia Loren'in sarisin degilim diye ezilip buzuldugunu aklima getirdim simdi, icimden gulmek geldi.
Bu ne kompleks, bu ne eziklik, neden yabanci kadinlari kendinizden ustun goruyorsunuz? Hepimiz insaniz iste.
Konu sahibesi sari saci renkli gozu kiskandin madem, git lens al, sacini da boya Yattaraya don.
Ille de uzuleceksen, Avrupali kadin dunyanin en iyi universitelerine ucretsiz gidiyor, bizim okullarimiz akademik olarak pek cazip degil, buna uzul. Toplumda ezilmek yok, taciz tecavuz yok, kadin istihdami issizligin sebebidir diyen gerzek bakan yok, kadin midir kiz midir diyen basbakan yok bak bunlari kiskanabilirsin.
Bu arada evladim madem meseleyi irktan, milletten actin, bana sorarsan Turk kadinlarinin ve de erkeklerinin genel problemi cahillik. Toplumumuz cok cahil, cinsiyetci, gerikafali, kadin dusmani ve yobaz. Sen bir seylerden utanacaksan bundan utan, bir seyleri degistirmek istiyorsan degisime burdan basla. Sacina basina kafayi takacagina, kadinlarin 2. tur olmasinin nasil onune gecersin bunu dusun bence. Enerjini, kafani gercekten onemli konulara odakla, ozenti salak ergen bir kiza degil.
aynen cnm ya ben valla bu anlattgm sahis migdesini kucultms kelepcyle.gor.ama nasl.olmus bn aksine guzel seyker soyluyorm incitmemek icn millete agir.laflar yakisir herlde.dben de kucuk gosteririm, bi arkadasim buyuk durdugumu soylemisti, gerekcesi de şu; boyum uzunmus benim 8yas kucuk kiz kardesim benden kac cm uzun, simdi benden buyuk mu durmus oldu hayir buyuk gostermek de degil mesele, oyle olmadigini biliyosun ama karsidaki dayata dayata soyluyor ya, o beni cildirtiyor..
bosver sen yine de incitme : )aynen cnm ya ben valla bu anlattgm sahis migdesini kucultms kelepcyle.gor.ama nasl.olmus bn aksine guzel seyker soyluyorm incitmemek icn millete agir.laflar yakisir herlde.d
istesemde inctemem cnm ztn bn:)bosver sen yine de incitme : )