• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türke benzemiyorum diyerek hava atmak

Biz de Anne tarafından Selanik Baba tarafından Bulgaristan göçmeniyiz ama Anneannemin en koyu saçlı torunuyum..:KK53:
İnsan kendini sevdikten sonra gerisi boş..:KK51:

Aynen kuzenlerim civciv sarı,kardeşimde açık kumral

bir ben koyu kahve saçlı memnunum yani şimdiye kadar hiç takıntı yaptığımı hatırlamıyorum

her doğal sarışın türke benzemiyorum diye hava atsaydı çok şükür bizimkiler gurur duyar türkükleriyle

o konuda adı geçen türk olmak istemiyor anladığım kadarıyla

öyle hisseden olmasın da zaten

Türk milletinin Atası sarışın mavi gözlü beeeEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

haklısınız :KK43:

ben uzun olmasın diye sadece bir konudan bahsettim, normalde ben bir konudan bahsederim mesela bugün çok yoruldum hemen atlar ben daha çok yoruldum diye, derslerim zor derim ay seninkiler de zor mu asıl benim derslerim zor vs Saçlarını herkes çok beğenirmiş anlatır da anlatır ama benden bahsederken saçlarımın güzel olmadığını ima eder. Her konuda benden daha iyi sanki, yine uzun olmasın diye yazamıyorum ayrıntılı bir şekilde ama bu yazdığım konu bardağı taşıran son damlaydı. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum ama sırf konu uzasın geyik çıksın diye uğraşıyor bazı üyeler
bence canim sen dile getir arkadsna bn olsam derdm yani ney bu ben ustunum.havasi kirmadan konus anlasin yani

Merhaba ablalarım

Ben yapı olarak biraz takıntılı bir insanım, dış görünüşüme falan biraz takıntılıyımdır. Ama kimseye zararı olmayan bir takıntı, işte saçımın rengini mi değiştirsem burnum biraz yamuk mu ya falan diye kendi çapımda düşünceler.

Bir arkadaşım var, sürekli kendini öven bir insan oldu çıktı. En sinir olduğum şey de durup durup beni hiç türklere benzetmiyolar temalı konuşmaları. Kendisi yunanistanlı (türk) konuşması biraz şiveli ve de ismi yunan harfleriyle yazıyor okulda yaka kartında falan. Onun dışında öyle çok yabancıya benzer bir hali yok bildiğimiz kara kaş kara göz kahverengi saç klasik. Ama bu isim ve şiveden dolayı sanırım yabancı sanıp soranlar oluyor, bu da gelip bana her gün ''ya türküm diyorum kimse inanmıyo'', ''beni yabancı sanıyolar'' ''bizim aile çok avrupai bi görünüme sahip'' vs diyor. Tam olarak bunları demiyor ama mesaj bu.

Sanki türke benzemek kötü bişey mi? Ben buna sinir oluyorum ki kendisi hiç de öyle anlattığı gibi yabancılara benzemiyor yani. Benim takıntılı olduğumu bilip beni güya kıskandırmak için yapıyor bence. Sürekli gelip süt gibi bembeyazım, saçlarımı boya sanıyorlar, gözlerim bazen gri oluyor falan diyo bana. İlk başlarda takmamıştım anlam veremiyordum ama resmen her gün bunları konuşuyoruz artık, ne yapayım yani benim süt gibi beyaz tenim yoksa, gözlerim gri değilse

Artık bana böyle şeyler dediğinde bozmak istiyorum onu, sizce ne demeliyim?

Not: yaşım 17 evet biraz küçüğüm ama benim de derdim bu, sürekli kendisini övüp beni çaktırmadan yermesinden bıktım :KK43:
evet yunan çingeneleri gibisin deseydin :KK14: aman boşver elalemin eziğiyle uğraşma kendi milletini benimseyememiş özenti insan modeli işte :KK59:

ha şuna ben de gicik olurdum, ortaokuldan bi arkadasim bildigin kilolu oldugu halde 36 beden oldugunu iddia ederdi :KK53: duymazdan gelirdim napiyim.. komplekse care zor..
bi benzeri bana oldu kadin evliydi 25 yasnddi bnde 20yasna yeni girmistm neyse herks giren derdi kucuk gosteryn die hada drler nyse bu kadn bana demezmi sana ablami deym damlami ddmki 20yasndaym sen kac yaasndasn 25 dedi ama gor kadin hem kililu benden baya hem surati yasli gosteryor bana dedgne bak .d kompleksli iste

Aklima umut sarikayanin efsane karikaturlerinden biri geldi
unnamed (2).jpg

bi benzeri bana oldu kadin evliydi 25 yasnddi bnde 20yasna yeni girmistm neyse herks giren derdi kucuk gosteryn die hada drler nyse bu kadn bana demezmi sana ablami deym damlami ddmki 20yasndaym sen kac yaasndasn 25 dedi ama gor kadin hem kililu benden baya hem surati yasli gosteryor bana dedgne bak .d kompleksli iste
ben de kucuk gosteririm, bi arkadasim buyuk durdugumu soylemisti, gerekcesi de şu; boyum uzunmus :KK53: benim 8yas kucuk kiz kardesim benden kac cm uzun, simdi benden buyuk mu durmus oldu :KK53: hayir buyuk gostermek de degil mesele, oyle olmadigini biliyosun ama karsidaki dayata dayata soyluyor ya, o beni cildirtiyor.. :KK53:

Çok takma kafana canım bunlar gelip geçici şeyler ,senin yaşlarındaki gençlerin kendini herkese beyendirme çabası çok fazla olabiliyo, arkadaşında bu tiplerden sanırım benim alakam olmamasına rağmen Ankaralımısın diye sürekli sorarlar aslında çok ters biyerdenim, ama olsun hiç takıntı yapıcak şeyler değil bunlar arkadaşınla arana mesafe koymaya çalış En Büyük TÜRKİYETürk olmakla gurur duymak yerine kendini yabancılara benzetme takıntısı olan egosu düşük biri diye düşün gül geç:KK66:

Aaa delü !
Ben de küçükken Türk'lere benzemek isterdim. Oturduğum lojmanda herkes beyazdı ve Türk'tü.anneme çok kızardım beni esmer doğurduğu için. Babamla evlenmeseydin sarışın yağuşuklu bi adamla evlenseydin derdim. O zaman belkim biz de güzel olurduk. Anamın babası sarışın beyaz tenliydi. Çünkü anası Bulgar göçmeniymiş.
Sarışın beyaz beyaz tenli olma olasılığımız hep babam yüzünden tükenmiş yaw.
Neyse küçükken bunları düşünürdüm,büyüdüm dertler değişti.
Yalnız çocukken "arap" diye dalga geçen ipneleri asla affetmeyeceğim :KK11:

Merhaba ablalarım

Ben yapı olarak biraz takıntılı bir insanım, dış görünüşüme falan biraz takıntılıyımdır. Ama kimseye zararı olmayan bir takıntı, işte saçımın rengini mi değiştirsem burnum biraz yamuk mu ya falan diye kendi çapımda düşünceler.

Bir arkadaşım var, sürekli kendini öven bir insan oldu çıktı. En sinir olduğum şey de durup durup beni hiç türklere benzetmiyolar temalı konuşmaları. Kendisi yunanistanlı (türk) konuşması biraz şiveli ve de ismi yunan harfleriyle yazıyor okulda yaka kartında falan. Onun dışında öyle çok yabancıya benzer bir hali yok bildiğimiz kara kaş kara göz kahverengi saç klasik. Ama bu isim ve şiveden dolayı sanırım yabancı sanıp soranlar oluyor, bu da gelip bana her gün ''ya türküm diyorum kimse inanmıyo'', ''beni yabancı sanıyolar'' ''bizim aile çok avrupai bi görünüme sahip'' vs diyor. Tam olarak bunları demiyor ama mesaj bu.

Sanki türke benzemek kötü bişey mi? Ben buna sinir oluyorum ki kendisi hiç de öyle anlattığı gibi yabancılara benzemiyor yani. Benim takıntılı olduğumu bilip beni güya kıskandırmak için yapıyor bence. Sürekli gelip süt gibi bembeyazım, saçlarımı boya sanıyorlar, gözlerim bazen gri oluyor falan diyo bana. İlk başlarda takmamıştım anlam veremiyordum ama resmen her gün bunları konuşuyoruz artık, ne yapayım yani benim süt gibi beyaz tenim yoksa, gözlerim gri değilse

Not: yaşım 17 evet biraz küçüğüm ama benim de derdim bu, sürekli kendisini övüp beni çaktırmadan yermesinden bıktım :KK43:

Canım arkadaşın ırkçı fikirlerden biraz etkilenmiş çok komplekse girmiş.

Beni Avrupa ülkelerinde (Almanya hariç, orda çok Türk var) Türke benzetmezlerdi çünkü Türkiye akıllarına pek gelmediğinden. Genelde Mısırlı mısın, İranlı mısın, Cezayirli misin diye bildikleri Arap ülkelerini sorarlardı ama hiç mi hiç alınmadım zira ırkçı değilim güzel olmak için Avrupalı olmak lazım demek ırkçılıktır arkadaşın bunu bilmiyormuş.

Aaa delü !
Ben de küçükken Türk'lere benzemek isterdim. Oturduğum lojmanda herkes beyazdı ve Türk'tü.anneme çok kızardım beni esmer doğurduğu için. Babamla evlenmeseydin sarışın yağuşuklu bi adamla evlenseydin derdim. O zaman belkim biz de güzel olurduk. Anamın babası sarışın beyaz tenliydi. Çünkü anası Bulgar göçmeniymiş.
Sarışın beyaz beyaz tenli olma olasılığımız hep babam yüzünden tükenmiş yaw.
Neyse küçükken bunları düşünürdüm,büyüdüm dertler değişti.
Yalnız çocukken "arap" diye dalga geçen ipneleri asla affetmeyeceğim :KK11:

Gelen bebiş büyük dedeye çekip sarı olur inşallah bacı kalfa. Sen de onunla avunursun ;)

Benim dedem de sarışınmış ablam da eniştem de esmer olmasına rağmen iki bebe de sarı çıktı. Ya dededen aldılar ya da ablam sütçüyle tüpçüye bahşiş verdi ;)

canim sana bu tarz seyler soylediginde
"Türk olmak ayricaliktir zaten" de, boylece Turkiyede yasayip yabanciya benzetilmeyi ayricalik sayanlara kapak olsun.

Merhaba ablalarım

sen kendini sevmiyorsun o kendini seviyor.niye kızıyorsun ki. seninki nasıl huysa onunki de huy...

hava atmaya çalışıyor ergen. sen de sinir et onu, de ki "ben de çok şanslıyım kara kaşlı kara gözlü türkan şoray gibiyim", "iyi ki peynir gibi bembeyaz değilim tenimden çok memnunum, millet bronz olmak için ne paralar saçıyor" de. hatta nerelerin güzelse iyice abart, o her kendinden bahsettiğinde sen de kendini öv, eşek olmayan anlar susması gerektiğini ;)

Back
X