- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi WomanAndProud
-
Biz de Anne tarafından Selanik Baba tarafından Bulgaristan göçmeniyiz ama Anneannemin en koyu saçlı torunuyum..
İnsan kendini sevdikten sonra gerisi boş..
Memnun oldum baby
Bende bulgaristan göçmeniyim ama Türk üm
bence canim sen dile getir arkadsna bn olsam derdm yani ney bu ben ustunum.havasi kirmadan konus anlasin yanihaklısınız
ben uzun olmasın diye sadece bir konudan bahsettim, normalde ben bir konudan bahsederim mesela bugün çok yoruldum hemen atlar ben daha çok yoruldum diye, derslerim zor derim ay seninkiler de zor mu asıl benim derslerim zor vs Saçlarını herkes çok beğenirmiş anlatır da anlatır ama benden bahsederken saçlarımın güzel olmadığını ima eder. Her konuda benden daha iyi sanki, yine uzun olmasın diye yazamıyorum ayrıntılı bir şekilde ama bu yazdığım konu bardağı taşıran son damlaydı. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum ama sırf konu uzasın geyik çıksın diye uğraşıyor bazı üyeler
evet yunan çingeneleri gibisin deseydinMerhaba ablalarım
Ben yapı olarak biraz takıntılı bir insanım, dış görünüşüme falan biraz takıntılıyımdır. Ama kimseye zararı olmayan bir takıntı, işte saçımın rengini mi değiştirsem burnum biraz yamuk mu ya falan diye kendi çapımda düşünceler.
Bir arkadaşım var, sürekli kendini öven bir insan oldu çıktı. En sinir olduğum şey de durup durup beni hiç türklere benzetmiyolar temalı konuşmaları. Kendisi yunanistanlı (türk) konuşması biraz şiveli ve de ismi yunan harfleriyle yazıyor okulda yaka kartında falan. Onun dışında öyle çok yabancıya benzer bir hali yok bildiğimiz kara kaş kara göz kahverengi saç klasik. Ama bu isim ve şiveden dolayı sanırım yabancı sanıp soranlar oluyor, bu da gelip bana her gün ''ya türküm diyorum kimse inanmıyo'', ''beni yabancı sanıyolar'' ''bizim aile çok avrupai bi görünüme sahip'' vs diyor. Tam olarak bunları demiyor ama mesaj bu.
Sanki türke benzemek kötü bişey mi? Ben buna sinir oluyorum ki kendisi hiç de öyle anlattığı gibi yabancılara benzemiyor yani. Benim takıntılı olduğumu bilip beni güya kıskandırmak için yapıyor bence. Sürekli gelip süt gibi bembeyazım, saçlarımı boya sanıyorlar, gözlerim bazen gri oluyor falan diyo bana. İlk başlarda takmamıştım anlam veremiyordum ama resmen her gün bunları konuşuyoruz artık, ne yapayım yani benim süt gibi beyaz tenim yoksa, gözlerim gri değilse
Artık bana böyle şeyler dediğinde bozmak istiyorum onu, sizce ne demeliyim?
Not: yaşım 17 evet biraz küçüğüm ama benim de derdim bu, sürekli kendisini övüp beni çaktırmadan yermesinden bıktım
bi benzeri bana oldu kadin evliydi 25 yasnddi bnde 20yasna yeni girmistm neyse herks giren derdi kucuk gosteryn die hada drler nyse bu kadn bana demezmi sana ablami deym damlami ddmki 20yasndaym sen kac yaasndasn 25 dedi ama gor kadin hem kililu benden baya hem surati yasli gosteryor bana dedgne bak .d kompleksli isteha şuna ben de gicik olurdum, ortaokuldan bi arkadasim bildigin kilolu oldugu halde 36 beden oldugunu iddia ederdiduymazdan gelirdim napiyim.. komplekse care zor..
ben de kucuk gosteririm, bi arkadasim buyuk durdugumu soylemisti, gerekcesi de şu; boyum uzunmusbi benzeri bana oldu kadin evliydi 25 yasnddi bnde 20yasna yeni girmistm neyse herks giren derdi kucuk gosteryn die hada drler nyse bu kadn bana demezmi sana ablami deym damlami ddmki 20yasndaym sen kac yaasndasn 25 dedi ama gor kadin hem kililu benden baya hem surati yasli gosteryor bana dedgne bak .d kompleksli iste
Neden tipik turk dedikleri esmer, kara kas goz ki anlamiyorum. Ben trabzonluyum. Orda nerdeyse herkea sarisin mavi gozlu. Ayni durum baska yerlerde de var. Anlamadim gitti acikcasiBelli bir Türk tipi mi var ki Türkler toplama bir millet : D
Merhaba ablalarım
Ben yapı olarak biraz takıntılı bir insanım, dış görünüşüme falan biraz takıntılıyımdır. Ama kimseye zararı olmayan bir takıntı, işte saçımın rengini mi değiştirsem burnum biraz yamuk mu ya falan diye kendi çapımda düşünceler.
Bir arkadaşım var, sürekli kendini öven bir insan oldu çıktı. En sinir olduğum şey de durup durup beni hiç türklere benzetmiyolar temalı konuşmaları. Kendisi yunanistanlı (türk) konuşması biraz şiveli ve de ismi yunan harfleriyle yazıyor okulda yaka kartında falan. Onun dışında öyle çok yabancıya benzer bir hali yok bildiğimiz kara kaş kara göz kahverengi saç klasik. Ama bu isim ve şiveden dolayı sanırım yabancı sanıp soranlar oluyor, bu da gelip bana her gün ''ya türküm diyorum kimse inanmıyo'', ''beni yabancı sanıyolar'' ''bizim aile çok avrupai bi görünüme sahip'' vs diyor. Tam olarak bunları demiyor ama mesaj bu.
Sanki türke benzemek kötü bişey mi? Ben buna sinir oluyorum ki kendisi hiç de öyle anlattığı gibi yabancılara benzemiyor yani. Benim takıntılı olduğumu bilip beni güya kıskandırmak için yapıyor bence. Sürekli gelip süt gibi bembeyazım, saçlarımı boya sanıyorlar, gözlerim bazen gri oluyor falan diyo bana. İlk başlarda takmamıştım anlam veremiyordum ama resmen her gün bunları konuşuyoruz artık, ne yapayım yani benim süt gibi beyaz tenim yoksa, gözlerim gri değilse
Not: yaşım 17 evet biraz küçüğüm ama benim de derdim bu, sürekli kendisini övüp beni çaktırmadan yermesinden bıktım
Aaa delü !
Ben de küçükken Türk'lere benzemek isterdim. Oturduğum lojmanda herkes beyazdı ve Türk'tü.anneme çok kızardım beni esmer doğurduğu için. Babamla evlenmeseydin sarışın yağuşuklu bi adamla evlenseydin derdim. O zaman belkim biz de güzel olurduk. Anamın babası sarışın beyaz tenliydi. Çünkü anası Bulgar göçmeniymiş.
Sarışın beyaz beyaz tenli olma olasılığımız hep babam yüzünden tükenmiş yaw.
Neyse küçükken bunları düşünürdüm,büyüdüm dertler değişti.
Yalnız çocukken "arap" diye dalga geçen ipneleri asla affetmeyeceğim
sen kendini sevmiyorsun o kendini seviyor.niye kızıyorsun ki. seninki nasıl huysa onunki de huy...Merhaba ablalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?