• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türke benzemiyorum diyerek hava atmak

bi yerinide yırtsan asla Türk olamazsın yada benzeyemezsin de kahkanı at geç git hatta benim profil resmimi göster ona Türkler burdaki mesajı hemen anlar ama sen anlayabilirmisin bilemiorm de :D

Girit göçmeni bir arkadaş,yani tam arkadaş da değil kendini gruba yamamaya çalışan bir insancık.
Yunanlılık mevzusunu o kadar abarttı ki benim ananem zeusa inanıyor falan dedi bi ara:KK70:
Sonunda dayanamadım
"özlüyor musun oraları" dedim
"çoook" dedi (halbuki girite hiç gitmemiş haritada yerini gösteremez)
Düşürmeyecek şekilde omzundan tutarak bunu limanın ucuna ittim aklı çıktı :)
Atalarının yanına var da gel hadi özlemişsinidr dedim,o oldu daha yanımıza gelmedi

Sende soyle de" bana da turksun sen degil mi diye soruyolar evet diyorum ne guzelsin ya su turkler cok güzel " diyo herkes deeee

Yorumlarınız için teşekkür ederim, baya yakın oturuyoruz kendisiyle iletişimi tamamen kesmem mümkün değil o yüzden. Ben de artık burda yazanlardan arada alıntı yaparım kendisine :) Hayır bir de sarışın renkli gözlü falan olsa anlıycam ama bildiğin kahverengi saçlı kahverengi gözlü yani, öyle çok değişik bir havası da yok.

Bu yaşlarda olur böyle yaaa. "ben küçükken sarışındım" tayfasının bir değişik modeli. Hayır bir ırka benzemek ya da benzememek gurur duyulacak bir şey değil yani. Hele ki Türkiye kadar tip-ırk karışıklığı olan bir ülkelerde bunu konuşmak çok saçma. Ben çeyrek kürt, çeyrek ermeni, çeyrek Bulgar ve çeyrek Türküm. Ortaya karışık ahahahaha. Boşver sen, belli gıcık olmuşsun. Bizde bir erkek arkadaş vardı üniversitede, anne baba Konyalı. Rusya'da doğdu diye kendini rus sanıyordu.
Ya zaten sürekli saçlarının ışıkta sarı olduğunu söylüyor saçları ışıkta sarı olduğu için sarışın sanıyor kendini :KK70:Gözlerini şopla mavi yapıyor falan. Kıskanmıyorum ama sinir oluyorum sürekli bu konuyu açmasına

Onda kendini beğenme ve kendini övme hastalığı var. Sana kasten yaptığını sanmıyorum. Kendini mutlu etmek için yapıyor. Senin takıntına yürüse, sana çirkin demesi lazım ya da sana gelip burnun yamuk gibi mi demesi lazım. Bence üstüne alınma. Onun da tarzı bu, beğenmiyorsan görüşme..
Haklısınız galiba kendi egosunu tatmin ediyor. Ama komşu sayılırız nasıl görüşmeyi kesebilirim ki :/

Girit göçmeni bir arkadaş,yani tam arkadaş da değil kendini gruba yamamaya çalışan bir insancık.
Yunanlılık mevzusunu o kadar abarttı ki benim ananem zeusa inanıyor falan dedi bi ara:KK70:
Sonunda dayanamadım
"özlüyor musun oraları" dedim
"çoook" dedi (halbuki girite hiç gitmemiş haritada yerini gösteremez)
Düşürmeyecek şekilde omzundan tutarak bunu limanın ucuna ittim aklı çıktı :)
Atalarının yanına var da gel hadi özlemişsinidr dedim,o oldu daha yanımıza gelmedi

Hahaha çok güldüm ya :KK70::KK70::KK70: Bu arkadaşım da sürekli çocukluk fotoğraflarını paylaşıyor ben küçükken sarışındım demek için, her iki lafından bizde boşnaklık var falan. Sanki avrupalı olunca bir şey oluyormuş gibi.

beni de yabancı sananlar var saçlarım açık kestaneyken çok daha iyiydi :) beyaz ten açık kestane saç falan beni de benzeten oluyor çok hatta yabancı sanıp hello diyen bile olmuştu şimdi saçlarım sarı şimdide acayip oldum :) Bende arkadaşın gibi başlıyım o zaman :D Hey Allah'm ne insanlar var valla ya yok saçlarım güneşte sarı oluyo falan . Bu tarz şeylerle vakit geçirdiğine göre baya boşsun sen deseydin
saç vs. den çok yüz tipi boy pos da önemli gerçi ama Türküm :)) İyiki de Türküm .. Türk olmak utanılacak birşey gibi bahsetmiş arkadaşın cidden . Kahve saç kahve gözsün işte neyin farklı anlamadım bu kadar övünmek iyi değildir herkes kendince güzel tmm artık de geç bence . umursama onu umursamadığını belli de et

Merhaba ablalarım

Ben yapı olarak biraz takıntılı bir insanım, dış görünüşüme falan biraz takıntılıyımdır. Ama kimseye zararı olmayan bir takıntı, işte saçımın rengini mi değiştirsem burnum biraz yamuk mu ya falan diye kendi çapımda düşünceler.

Bir arkadaşım var, sürekli kendini öven bir insan oldu çıktı. En sinir olduğum şey de durup durup beni hiç türklere benzetmiyolar temalı konuşmaları. Kendisi yunanistanlı (türk) konuşması biraz şiveli ve de ismi yunan harfleriyle yazıyor okulda yaka kartında falan. Onun dışında öyle çok yabancıya benzer bir hali yok bildiğimiz kara kaş kara göz kahverengi saç klasik. Ama bu isim ve şiveden dolayı sanırım yabancı sanıp soranlar oluyor, bu da gelip bana her gün ''ya türküm diyorum kimse inanmıyo'', ''beni yabancı sanıyolar'' ''bizim aile çok avrupai bi görünüme sahip'' vs diyor. Tam olarak bunları demiyor ama mesaj bu.

Sanki türke benzemek kötü bişey mi? Ben buna sinir oluyorum ki kendisi hiç de öyle anlattığı gibi yabancılara benzemiyor yani. Benim takıntılı olduğumu bilip beni güya kıskandırmak için yapıyor bence. Sürekli gelip süt gibi bembeyazım, saçlarımı boya sanıyorlar, gözlerim bazen gri oluyor falan diyo bana. İlk başlarda takmamıştım anlam veremiyordum ama resmen her gün bunları konuşuyoruz artık, ne yapayım yani benim süt gibi beyaz tenim yoksa, gözlerim gri değilse

Artık bana böyle şeyler dediğinde bozmak istiyorum onu, sizce ne demeliyim?

Not: yaşım 17 evet biraz küçüğüm ama benim de derdim bu, sürekli kendisini övüp beni çaktırmadan yermesinden bıktım :KK43:

yaşınız nedeniule bu durum böyle, biraz tarih kitabı okusun arkadaşın türke benzemenin nasıl bişi olduğunu anlamış olur

Dünyanın neresinde Türk görsem şıp diye tanırım.Tipinden anlaşılmazsa bakışından anlaşılır.

Boşver canım takma bu kadar."Ee ne olmuş yan"i tavrında olursan zamanla bu huyundan vazgeçecektir.

Anne tarafim manav baba tarafim muhacir. Herkes goz rengimi baba tarafindan aldigimi dusunuyor ama baba tarfim sirf kara kuru, asil olay anne tarafimda. Hoppa Irkimla ovunmek gibi bir sacmalik yapacaksam da anne tarafimla ovunurum. Zaten yeni gocmen olupta ovuneni pek gormedim.

evet bazılarında var bu hatta okadar çok ki yurt dışında bir erkek bile sizinle tanışırken aa türk müsün ama benzemiyorsun gibi birşey söylüyor . şaşırıp kalıyorsun . yoo türküm gayette türk tipiyim diyorum öyle zaten .bizi nasıl sanıyorsalar . ayrıca yunanlar italyanlar vs bize benzer hemen hemen . kuzey ülkelerinin insanları farklı sadece sarışınlar genelde .
burdaki bayanlarda sarışınsa mesela ayy türke benzemiyorum falan diyor ben anlamsız buluyorum . bu kadar eziklik hissediyor demek ki .
ben dünya insanıyım her zaman derim . etkilendiğim kültürler olabilir . ama türküm sonuçta . birisi türklüğümle beni yargılıyorsa o insanla işim olmaz .batı kültürünüde severim arap kültürünüde mesela . garip bir insanın veseelam .

Anne tarafim manav baba tarafim muhacir. Herkes goz rengimi baba tarafindan aldigimi dusunuyor ama baba tarfim sirf kara kuru, asil olay anne tarafimda. Hoppa Irkimla ovunmek gibi bir sacmalik yapacaksam da anne tarafimla ovunurum. Zaten yeni gocmen olupta ovuneni pek gormedim.
benim annem gçömen mesela türk değil . ama inatla türküm der biri sorunca göçmen olduğunu kolay kolay söylemez . onlar ülkemize daha çok bağlı inan bana . onlar için türk olmak bir gurur kaynağı gerçekten türk olmsalar bile bu böyle .

Back
X