• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türke benzemiyorum diyerek hava atmak

Türklerde her telden, her renkten, görünümden insan var. Yani Türk'e benzemek ya da benzememek lafı bile saçma. Benim kara kaşlı, kara gözlü, kara saçlı ve kilolu bir arkadaşım da bi ara sürekli milletin kendisini Alman'a benzettiğini söyleyip duruyordu. Ben çok şaşırmıştım o öyle söyleyince, dediğine göre yolda çevirip Almanca bişeyler soruyorlarmış (Ege'nin ufak bir kentinde) ve arkadaşım anlamayınca bu defa İngilizce olarak arkadaşımı Alman sandıklarını söylüyorlarmış. Günler geçiyordu ve arkadaşım "ay bugün de beni Alman sandılar" falan diyordu. Ben inanmamıştım tabi o ayrı konu.

Ben olsam ''amma da meraklıymışsın gavurlara benzemeye'' derdim.Veya ''off Allah kahretsin bugünde çok güzelsin'' der arkasındanda imali bir kahkaha patlatırdım.Sonrasını o düşünsün :KK45:

Gelen bebiş büyük dedeye çekip sarı olur inşallah bacı kalfa. Sen de onunla avunursun :KK66:

Benim dedem de sarışınmış ablam da eniştem de esmer olmasına rağmen iki bebe de sarı çıktı. Ya dededen aldılar ya da ablam sütçüyle tüpçüye bahşiş verdi :KK66:
Yavrucum bizim kardeşler olarak genlerimiz baskın galiba. Aileye sarışın yeşil gözlü bi arap damat,sarışın mavi gözlü bi Türk gelin getirdik onlar da bize çekti :)
Çocukların bi kısmının tenini açmayı başardık ama :KK45:
Aaa kocamı unuttum o da kumral ela gözlü bi Türk :KK53:

Bu nasıl bi arkadaşlık ya..

Neyse,
Madem öyleyse sen de kötü görünen özelliklerini gündeme getir illaki vardır.

Yavrucum bizim kardeşler olarak genlerimiz baskın galiba. Aileye sarışın yeşil gözlü bi arap damat,sarışın mavi gözlü bi Türk gelin getirdik onlar da bize çekti :)

Hey maşallah. Belki biri anaya biri babaya çeker sizinkilerin.
Bıyıklı napıyo. Ne zamandır göndermedin bana fotosunu.

İyide zaten yabancıymış.. Her ırk kendi içinde güzel.
Siz sanırım fiziksel görünümü dert ediyorsunuz. Ee herkesin güzelliği de başka.. Herkes farklı yaratılmış.

Yaşınız küçük diye bu düşünceleriniz. Zaman geçtikçe bunlarda geçer herhalde.

Hey maşallah. Belki biri anaya biri babaya çeker sizinkilerin.
Bıyıklı napıyo. Ne zamandır göndermedin bana fotosunu.
Kız konu açtılar çocuklarınızın fotoğraflarına meraklı değiliz diye :KK70:
Facebook,twitter,instagram hiçbiri yok bende. Dinime imanıma kocamın ailesine istedikleri için whatsapp'tan atmaktan başka bi sana gönderdim foto.
Utandırdılar beni nımıssızlar :confused:

Babam arnavut anam çerkes. En fazla göçmen misin diye soran olur bana. Hiç kimse yabancı mısın demedi. Ki türkiyede tonla göçmen var şaşıracak bir şey mi tey allaam :D

Beni de ruslara benzetenler olurdu bazen is yerimde... ama kara kara dusunurdum.. acaba guzellik bakimindan miii yoksa baska bir acidan mi acaba diye ahahah :D :D :D :D yani sagolmu desseeeem yoksa hakaretemi ugruyorum acaba diye dusunurdum:21::21: yani aci fakat gercek ki genel olarak erkekler arasinda diger irktan kadinlar daha bir hos guzel bulunur, genel olarak daha ustun gorulur.. arkadasiniz da buna gore dusunup mutlu oluyordur.. yani "siradan Turk kadinina" degil de avrupali tas hatunlara benzetildigini dusunmesi yuzundendir bu mutlulugu...
Not: hic avrupai degilimdir %80 iran %30 selanik iceriyorum... yani ayaginizi denkbalin. %30 luk avpuailigimle doverim herkesi eheuehueheureu :21::63::63::KK11: :D :D

kara kas kara göz oluncami illa türk olunuyor ne sacmaaa ,banada küfür gibi geliyorr aaa türk müsün sorusu .. arkadasin gibi insalar ada aciyorum , bu özenti takindisi ortadogu türkiye balkanlar da cok var neden acaba ? insan kendi milletini vatanini geleneklerini neden kücümser , neysen o sun iste ister estetik yaptir ister boya kutusuna düs ...hep bi özenti hep bi özenti avrupali senden niye yüksek olsun ki o düsüncede kendi irkini milletini hakir görmek bu , özenti manyaklariii ama bu türler özünde algi sorunu yasayan ezikler

Ulan ben mi uzayda yasiyorum arkadas , kim bu Avrupali tas hatun denilen insanlar?

Ben Almanya'dayim, erkeklerin hepsi yabanci kadin pesinde, kendi kadinlari pek hos gorunumlu degil diye.

Almani, Fransizi, Iskandinavi ne giyinmeyi bilir ne kadin gibi davranmayi, bakimsizlikta cigir acar, ustune edepsiz, cimri ve cacarondur. Butun Bati Avrupalilar yabanci kadin pesinde.

Kur yapan bir Hans bana, Turk kadinlari dunyanin en guzel kadinlari demisi, esmeri, sarisini, ayri demisti :) :)

Ben Turke benziyorum, Turke benzemekten de Akdeniz kadini olmaktan da gayet mutluyum.
Italyan, Ispanyol kadinlardaki sicakligi da, kendilerini de cok begenirim. Sophia Loren'in sarisin degilim diye ezilip buzuldugunu aklima getirdim simdi, icimden gulmek geldi.

Bu ne kompleks, bu ne eziklik, neden yabanci kadinlari kendinizden ustun goruyorsunuz? Hepimiz insaniz iste.

Konu sahibesi sari saci renkli gozu kiskandin madem, git lens al, sacini da boya Yattaraya don.

Ille de uzuleceksen, Avrupali kadin dunyanin en iyi universitelerine ucretsiz gidiyor, bizim okullarimiz akademik olarak pek cazip degil, buna uzul. Toplumda ezilmek yok, taciz tecavuz yok, kadin istihdami issizligin sebebidir diyen gerzek bakan yok, kadin midir kiz midir diyen basbakan yok bak bunlari kiskanabilirsin.

Bu arada evladim madem meseleyi irktan, milletten actin, bana sorarsan Turk kadinlarinin ve de erkeklerinin genel problemi cahillik. Toplumumuz cok cahil, cinsiyetci, gerikafali, kadin dusmani ve yobaz. Sen bir seylerden utanacaksan bundan utan, bir seyleri degistirmek istiyorsan degisime burdan basla. Sacina basina kafayi takacagina, kadinlarin 2. tur olmasinin nasil onune gecersin bunu dusun bence. Enerjini, kafani gercekten onemli konulara odakla, ozenti salak ergen bir kiza degil.

Son düzenleme:
Gönder fotografını ben senii photoshop la 5dakikada beyaz tenli gri gözlü yapıyım:) neymiş de bu kadar bir lens bir saç boyası bir takma kirpik iki makyajla herkes hemen değişir çok abartmış arkadasın bu kadar türklere benzemeyecek kadar.ayrıca kurban olsun türklere

Benim nisanlim neye benziyor kiz :KK55::KK55:

Bembeyaz tenli, yeşil gozluyum, anne tarafindan cumle sulalem de oyle, ama hepimiz öz hakiki Türk'üz. Türk milletinin standart bir tipi yok ki.
Türk e benzememek icin siyahi ya da Çinli falan olmak lazim :KK70:

Merhaba ablalarım

Ben yapı olarak biraz takıntılı bir insanım, dış görünüşüme falan biraz takıntılıyımdır. Ama kimseye zararı olmayan bir takıntı, işte saçımın rengini mi değiştirsem burnum biraz yamuk mu ya falan diye kendi çapımda düşünceler.

Bir arkadaşım var, sürekli kendini öven bir insan oldu çıktı. En sinir olduğum şey de durup durup beni hiç türklere benzetmiyolar temalı konuşmaları. Kendisi yunanistanlı (türk) konuşması biraz şiveli ve de ismi yunan harfleriyle yazıyor okulda yaka kartında falan. Onun dışında öyle çok yabancıya benzer bir hali yok bildiğimiz kara kaş kara göz kahverengi saç klasik. Ama bu isim ve şiveden dolayı sanırım yabancı sanıp soranlar oluyor, bu da gelip bana her gün ''ya türküm diyorum kimse inanmıyo'', ''beni yabancı sanıyolar'' ''bizim aile çok avrupai bi görünüme sahip'' vs diyor. Tam olarak bunları demiyor ama mesaj bu.

Sanki türke benzemek kötü bişey mi? Ben buna sinir oluyorum ki kendisi hiç de öyle anlattığı gibi yabancılara benzemiyor yani. Benim takıntılı olduğumu bilip beni güya kıskandırmak için yapıyor bence. Sürekli gelip süt gibi bembeyazım, saçlarımı boya sanıyorlar, gözlerim bazen gri oluyor falan diyo bana. İlk başlarda takmamıştım anlam veremiyordum ama resmen her gün bunları konuşuyoruz artık, ne yapayım yani benim süt gibi beyaz tenim yoksa, gözlerim gri değilse

Artık bana böyle şeyler dediğinde bozmak istiyorum onu, sizce ne demeliyim?

Not: yaşım 17 evet biraz küçüğüm ama benim de derdim bu, sürekli kendisini övüp beni çaktırmadan yermesinden bıktım :KK43:

uzaklaş canım kardeşim
uzak arkadaş olun

Bir kere turistik yerlerden birinde öyle bir şeyler almak için tezgahlara bakıyordum. Saçlarımın rengini hafif açtırmıştım, bir de bayağı beyaz tenliyim. Satıcı geldi bana direk rusça konuşmaya başladı, ben anlam veremeyip boş boş bakınca türk müsünüz dedi. Evet falan derken muhabbet açıldı kusura bakmayın ben sizi rus sandım dedi. Şöyle bir baktım "size bir gözlük lazım galiba, rus kızların sadece bacak boyu benim total boyumdan uzun oluyor, ruslara nasıl benzettiniz anlamadım" dedim gülerek :D Valla hiç de öyle aman adam beni rusa benzetti yihuu modunda gezmedim bu millet yabancılara benzetilince neden övünüyor hala da anlayamadım :)

Back
X