• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türke benzemiyorum diyerek hava atmak

kız nasıl, ne şekilde övücenecgını şaşırmıs artık.
:KK53: saçlarım sarı ve gözlerım lenslıyken de benı benzetmıyorlardı :KK70:
beyaz teni unuttunuz :KK70:

ben beyaz tenli hafıf çekik gözlu parlak kahverengi gözlü bir hatun kişiyim hatta o kadar beyaz tenlıyım ki derımın bazı yerlerınden damarlarım bellı oluyor :KK70: hangı ırktanım acaba ayy nolur bırı bana da desın avrupaısın dıye poh poha ıhtıyacım var kk hanımları bu hamıle bayanı sımartın biraz :KK70: :KK70: :KK70:

şaka bı yana ben o kızla muhattap olmazdım cunku herkesın essız bır guzellıgı vardır sen de emınım cok guzelsın ama 17 yasında kendını begenen bir kız gormedım normalı zaten kendınde kusur araması anormal olan kendını begenıp herkesten fazla görmesı :KK66:

haha çok güldüm gerçekten allah iyiliğiniz versin :KK70::KK70::KK48:

Çok teşekkür ederim eminim siz de çok güzelsinizdir :KK51::KK51:

Ahhh ahhh keşke 17 yaşımdaki ergen dertlerime geri dönsem dedirtti bu konu. Ne kadar basit dertlerimiz vardı dimi la?

O zamanlar kk yoktu ki ablalardan yardım alıp millete laf koyalım. Kendi çapımızda laf koyardık işte. Ne günlerdi...

Selanik göçmeniyiz trakyalıyım

bizim oranın çoğunluğu gibi sarışın değilim

koyu kahve saçlar,açık kahve gözler, açık ten
memnunum halimden ay gözlerim mavi olsun yok sarışın olaydım diye bir özentim olmadı

bu halimle zaten çok iyiyim en sevdiğim tip

sen boş ver o sarışınmış kumralmış diye kendine güven herşey çözülür böyle meseleler problem olmaktan çıkar zaten

Biz de Anne tarafından Selanik Baba tarafından Bulgaristan göçmeniyiz ama Anneannemin en koyu saçlı torunuyum..:KK53:
İnsan kendini sevdikten sonra gerisi boş..:KK51:

Benim Türk olduğumun anlaşılması bir yana memleketimi bile şıp diye söylüyorlar, bu kızınkini nasıl anlamamışlar:KK12:

Bunlar hep ergenlikten diyeceğim kızacaksın belki bana
10 sene sonra yine görüşelim
Bu halinden eser kalmayacak
Ne saçmasapan boş şeylere ve Arkadaşlara takılmışım canımı sıkmışım diyeceksin emin ol :KK69:

Benim Türk olduğumun anlaşılması bir yana memleketimi bile şıp diye söylüyorlar, bu kızınkini nasıl anlamamışlar:KK12:
:D
Bundan 10 sene sonra yine görüşelim
Bu halinden eser kalmayacak
Ne saçmasapan boş şeylere ve Arkadaşlara takılmışım canımı sıkmışım diyeceksin emin ol :KK69:
biliyorum evet yaşımdan dolayı böyle şeyler keşke hemen büyüsem :(

niye fotoğraf koyuyorum anlamadım? ben güzel miyim çirkin miyim diye sormadım ki? arkadaşımın tavrına sinir olduğumu ve buna bir son vermek istediğimi anlatmak istiyorum sadece.

Arkadaşının tavırlarına sinir oluyorsan, arana seviye koyarsın olur biter canım. Bu yaştan sonra kızın huylarını sen mi değiştiriceksin?

Geçen yurt dışındaki arkadaşımla konuşuyorduk , yabancılar seni görünce türk oldugunu anlıyorlar mı diye sormuştum , kızları anlamıyorlar ama erkekleri şıp diye anlıyorlar dedi demekki türklerde erkekler daha baskın kadın olarak bence de belirli bir fizik vs. yok bizde karışık gibi öyle türk sün sen diye şıp diye anlamıyorlar , o kızda kendi kendine halleniyor bence çok takılma.

Back
X