- 1 Nisan 2012
- 722
- 467
aramiza hosgelin diyor ve azimli birisinin bize katilmasindan onur duyariz,basarilar/...
teşekkürler hoşbulduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aramiza hosgelin diyor ve azimli birisinin bize katilmasindan onur duyariz,basarilar/...
oo süper çok sevindim hoşbulduk :) kendimden söz ediyim biraz o halde 21 yaşımdayım öğrenciyim yeni yıla kadar hedefime ulaşmış olmayı ümit ediyorum :) bayramdan sonrası için spor salonuna yazılmayı düşünüyordum ama artık buraya yazacağıma göre hemen evde de spora başlıyorum leslie sansone la yürüyüş programı vardı onu yapabilirim şimdilik, gördüğünüz gibi sorumluluk sahibiyimdir kurallara uyarım akşama görüşürüz
merhaba kızlar topiğin kurallarını okudum hepsine uyacağıma söz veriyorum
benide aranıza alırsanız çok sevinirim
bugün itibariyle 62.5kiloyum hedefim 55 (doğumdan sonra 72 kiloya kadar çıkmışdım )
buarada boyum 1.67cm
artık doğumdan sonra aldığım şu kilolardan kurtulmak istiyorum
bunun içinde desdeğinize ihtiyacım var
merhabalar
daha önceki topiğinizede yazmıştım ama çok kalabalıktı geç kalmıştım katılmak için yine geciktiysem üzülürüm ama yapacak bişey yok herşeyde bir hayır vardır :)
kuralları okudum çok güzel olmuş uyacağıma inanıyorum boyum 172 kilom 68 10 kilo kadar vermek istiyorum bunun için çok çabalıyorum evet beni de aranıza kabul edecek misiniz ?
güzel hatunlar napıyosunuz bakalım
bugünkü menüme geçiyorum
sabah şekersiz çay peynir 3 zeytin 2 tatlı kaşığı bal 2 dilim ekmek
öğle 4-5 kaşık makarna yoğurt
akşam taze fasülye yoğurt salata
2 lt su bitti
45 dk yürüyüş birazdanda ender saraç yapıcam
hemen menü mü yazayım ben
sahur
1 dilim kepek ekmeği
domates, salatalık
peynir
yeşillikler
1 bardak şekersiz çay
iftar
1 kepçe mercimek çocbası
4 kaşık patates yemeği
4 tane sarma
salata
yoğurt
az önce de 2 bardak çay içtim bir tanede bisküvi yedim
suyumu 2 litreye tamamlamaya çalışacağım
bir de biraz sonra meyve yiyeceğim
sporum yok
canım gayet iyisin ama sahuru biraz arttır sen bence
meyve ekle en azından )
hemen menü mü yazayım ben
sahur
1 dilim kepek ekmeği
domates, salatalık
peynir
yeşillikler
1 bardak şekersiz çay
iftar
1 kepçe mercimek çocbası
4 kaşık patates yemeği
4 tane sarma
salata
yoğurt
az önce de 2 bardak çay içtim bir tanede bisküvi yedim
suyumu 2 litreye tamamlamaya çalışacağım
bir de biraz sonra meyve yiyeceğim
sporum yok
güzel hatunlar napıyosunuz bakalım
bugünkü menüme geçiyorum
sabah şekersiz çay peynir 3 zeytin 2 tatlı kaşığı bal 2 dilim ekmek
öğle 4-5 kaşık makarna yoğurt
akşam taze fasülye yoğurt salata
2 lt su bitti
45 dk yürüyüş birazdanda ender saraç yapıcam
her kes nerede,bugun kilo bildirimi yapilicakti hani.masatakvimi nerde,dagyolu,karcicegi nerde??
canım kuralları muhakkak okumuşundur uyarım diyorsan sanmıyorum ki kimse bize katılmanı istemesin :)selamlar bende bu topiğe katılmak istiyorum kilom 57 ve yılbaşına kadar 50 olmak istiyorum hergün menümü paylasabilirm günde 30 dk yürüyüş yapabiliyorum okudugum için daha fazlasını yapamıyorum ne diyorsunuz ?
öncelikle Allah kabul etsin ama oruçlu olduğun zamanlarda da iftar sahur şeklinde menünü yazarsın canım maksat burdan uzak kalmamanarkadaşlar ya bana kızabilirsiniz iki gün boyunca nete giremedim sebebinden biri kotam dolduğu için birde oruç tuttuğum için unutmuşum günlüğü buğün itibariyle oruç değilim akşama menumu yazarım beni affettiniz demi sağolun kendimi tanıtıyım boyum 163 bir yıldan fazladır evliyim hayat akışım çok monotonlaşınca kiloları aldım tam bilmiyorum ama 10 kilo kadar aldım 75 leri gördüm diyetlerle filan 67 250 kadar düştüm ve tekrar aldım ama azimli biriyim kafama birşeyi koyuyum Allahın izniyle onu yaparım hedefim 60 olmak ifatrda dün çok kaçırdım kete tavuk çorba bal peynir bide akşam eşimle künefede vedim bu sabah itibariyle 70 5 hedefim 60
evet türkan gerçekten ilgiyle takip etmeye çalışır herkesiben yüzüm kızara kızara Allahı izniyle gitmemek üzere geldim gerçekten ilginize hayran kaldım foruma ilk katıldığım zamanlardan beri bu samimiyete hasret kalmıştım yetimler gibi forumda gezinip dur baba dur artık anlaşilan hasret bitti çok sağolun
cnm gayet iyi ama çok su da iyi değil 2 lt de kal bence zorlama kendinibende menümü yazıyım
kahvaltı
2 ince dilim ekmek domates salatalık maydonoz 1 yumurta
arada kahve içtim sütsüz bir parçada kek yemiştim ama daha buraya katılmamıştım sayılmasın yani
öğle
1 kase müsli
akşam
1 kase çorba çok az yağlı salata 1 ince dilim ekmek
leslieyle 2 mil yürüdüm bir fincan yeşil çay neredeyse 3litre su içtim
kızlar merhaba dün akşam bildirim yapamadım iş çıkışı arkadaşlarla yemeğe ordan alışvereşe derken eve geldim dinlenmek için uzanmıştımki uyuya kalmışım özür dileyerek geçte olsa şimdi dünki menümü yazıyorum
sabah:1 dilim ekmek,1 k.k peynir, bir dilim salam
öğle:1 tabak havuç rendesi yağsız tuzsuz,1 haşlama tavuk baget
akşam: saat 5 gibi yemeğe çıktık ben sanırım biraz abarttım 3 tane ızgara köfte, 2 tane ufak tavuk kanat ızgara, bir dilim ekmek, 1 bardak ayran 1 dilim ekmek(herkesin tabağı dolu doluydu gittiğimiz yerde ocakbaşı tarzı biyer nasıl zor tuttum kendimi
malesef arada birşey yemedim akşmda uyuduğumdan bitki çayı yok.. 2 lt su var
bugün dünü telafi etçem
bide alışverişe çıktım hiç bir giydiğim yakışmayınca dahada hırslandım durmak yok yola devam