Türkan İle Kilo Verme Günlüğü

hos geldin canimmm,sefalar getirdinnnn:KK16::KK16::KK16:
bende aranıza katılmak istiyorum tek başıma olmuyor şimdilik topik te az kişi var ama mesajlarınızdan azim kokuyor inş bu sefer olacak ben 68.8kilodayım boyum 163 evlendikten sonra bir yıl içinde aldım bu kiloları kilodan nefret ediyorum hadi sizin azminizden bende faydalanırım
sen de hos geldinnn....
ey kilo sen her gittiğim yerde başima yüksün
her gittiğim yere senide taşiyorum
ey kilo senin hamallığını yapmıycam

bu topikle artık yağ hamallığına inşallah elveda
ne guzel soylemis sair dagyolu,afferin.ALLAHin izni ile kilo falan kalmiycak.sen bekle ,azmet gor.
ALLAH razı olsun çok hoş bulduk inşallah başarılı olmak dileğiyle

AMIN INSAALLAH

günaydın arkadaşlar
takipcinizim haberiniz olsun bende zayıflamayı eski günlerime dönmeyi çok ama çok istiyorum ve başaracağımda bunu sizlerle birlikte yapabilirmiyim

günaydın arkadaşlar
takipcinizim haberiniz olsun bende zayıflamayı eski günlerime dönmeyi çok ama çok istiyorum ve başaracağımda bunu sizlerle birlikte yapabilirmiyim

tabi ki yapabilirsin canım hoşgeldin:KK16:
yarın ilk kilo bildirimi ve menü paylaşımıyla başlıyoruz inşallah

ya benide benmseyn alın yanınza yaa :KK43: diğer topkte kimse kalmadı hepsi pes ettii!! konu sahibi bile :KK43:

bende aranıza katılmak istiyorum tek başıma olmuyor şimdilik topik te az kişi var ama mesajlarınızdan azim kokuyor inş bu sefer olacak ben 68.8kilodayım boyum 163 evlendikten sonra bir yıl içinde aldım bu kiloları kilodan nefret ediyorum hadi sizin azminizden bende faydalanırım

günaydın arkadaşlar

aramıza yeni katılan arkadaşlar kendiniizi tanıtır mısınız:KK42:
tanışalım kaynaşalım değil mi:KK48:

herkeslerin günü aydın olsun canlar :KK16:
nasılsınız bugün?
sıkı bir diyete girmeye hazır mısınız :KK1:
bayram yaklaşıyor bayram temizlikleriniz ne alem de :KK1: yardım isteyen var mı :)

Mıllet kuralları okuyun ılk sayfada [sıze=3][/sıze]

yarın sabah g=her kes kılo bıldırımını yapsın.bır de hedefledıgı kılosunu

kızlar merhaba benimde bir diyet günlüğüm var ama orda kendim çalıp kendim oynuyorum:):) size katılıp motivasyonumu yükseltip bu vıcık vıcık yağlardan kurtulmak istiyorum.. banada aranızda yer varmı?

buarada benim boyum 1.72

başlangıç kgm:72,5
7 günlük diyetle şuan 69.6 kgyum
hedefledim kg:6 0:):)

yani bugün itibariyle vermem gereken kg 9,6 kg kızlar hepimize kolay gelsin

Son düzenleme:
kızlar merhaba benimde bir diyet günlüğüm var ama orda kendim çalıp kendim oynuyorum:):) size katılıp motivasyonumu yükseltip bu vıcık vıcık yağlardan kurtulmak istiyorum.. banada aranızda yer varmı?

buarada benim boyum 1.72

hoşgeldin sefalar getirdin canım buyur gel :) birlikte kurtulalım inşallah o yağlardan
senin boyun uzunmuş şanslısın :KK1:

günaydın güzel topikimin güzel hatunları :KK16:
ilk kilo bildirimi benden gelsin
bu sabah itibari ile kilom 57.5
hedefim 54
3.5 kilo fazlam var ha gayret :KK8:

buarada benim boyum 1.72

olmazmiii.hos geldin canim,basarilar dilerim.

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
yeni katılan tüm arkadaşlara hoşgeldiniz sefalar getirdiniz diyorum
Türkancım kurallarımız da gayet iyi olmuş
yalnız ben menüyü biraz daha erken paylaşsam olur mu
malum işten çıkmadan yazmaya çalışıyorum
ve bir kilo bildirimi de benden
bu sabah itibari ile 58,1
hedef 53 inşallahhhhhhh

Merhaba kızlarr ben kendimi tanıtıyım o zaman. ben Yağmur 19 yaşındayım 1.60 küsürlü boylardayım tam bilmiyorum. kilom 2 ay öncesinde 74 tü az yiyerek 4 kilom gitmiş ben bile farketmedim . Çalışıyorum. 2 hafta önce sıkı diyetteydim ama topikte arkadaş kalmayınca hevesmde gitti.. baskül almadım daha kilo bildirimi yapamayacağım. ayrıca işten internete girdiğim için bi önceki günün menüsünü ancak ertesi sabah yazabilirim.. dünki menümü yazıyım isterseniz;
Sabah 1 kase mercimek çorbası 1 ince dilim kepek ekmeği
arada nescafe
öğlen 2 kaşık taze fasülye ve ortalama 8 9 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt
akşam 1 küçük kepçe şehriyeli çorba, ve yine 2 kaşık taze fasülye
1 saat sonra falanda 7 8 badem..
Sabah hariç düğer öğünlerde ekmek yemiyorum o yüzden karnım az biraz acıktı sanırım badem yedim :) şimdilk bukadr hee bu arada 2 lt su :)
Nasıll?

günaydın kızlar içten karşılamanız için tşkler ..

kg bildirimi yapıyım hemen bu sabah itibariyle

şuanki kgm:69,3 kg
hedef kg :60
verilcek kg:9,3 sanırım aranızda en çok fazlalığı olan benim:)::):) ama umutluyum
.
bu arada benim tartım dijital siz ne şekilde tartı kullanıyorsunuz ..? bazıları dijitaller hatalı ölçüyor diyorda

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
yeni katılan tüm arkadaşlara hoşgeldiniz sefalar getirdiniz diyorum
Türkancım kurallarımız da gayet iyi olmuş
yalnız ben menüyü biraz daha erken paylaşsam olur mu
malum işten çıkmadan yazmaya çalışıyorum
ve bir kilo bildirimi de benden
bu sabah itibari ile 58,1
hedef 53 inşallahhhhhhh
tabiki canim,yapa bilirsin.
Merhaba kızlarr ben kendimi tanıtıyım o zaman. ben Yağmur 19 yaşındayım 1.60 küsürlü boylardayım tam bilmiyorum. kilom 2 ay öncesinde 74 tü az yiyerek 4 kilom gitmiş ben bile farketmedim . Çalışıyorum. 2 hafta önce sıkı diyetteydim ama topikte arkadaş kalmayınca hevesmde gitti.. baskül almadım daha kilo bildirimi yapamayacağım. ayrıca işten internete girdiğim için bi önceki günün menüsünü ancak ertesi sabah yazabilirim.. dünki menümü yazıyım isterseniz;
Sabah 1 kase mercimek çorbası 1 ince dilim kepek ekmeği
arada nescafe
öğlen 2 kaşık taze fasülye ve ortalama 8 9 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt
akşam 1 küçük kepçe şehriyeli çorba, ve yine 2 kaşık taze fasülye
1 saat sonra falanda 7 8 badem..
Sabah hariç düğer öğünlerde ekmek yemiyorum o yüzden karnım az biraz acıktı sanırım badem yedim :) şimdilk bukadr hee bu arada 2 lt su :)
Nasıll?
merhaba yagmur,memnun oldumm:KK16::KK16:.haaaaaaarika,ama sabah icin corba pek alismadigim bir sey.yumurta veya peynir olsa taninda do,ates salatalik,maydanoz.1elama da yiye bilirsin.
tamam sana nasil kolaysa oyle yap ama gelmemezlik yapma/
günaydın kızlar içten karşılamanız için tşkler ..

kg bildirimi yapıyım hemen bu sabah itibariyle

şuanki kgm:69,3 kg
hedef kg :60
verilcek kg:9,3 sanırım aranızda en çok fazlalığı olan benim:)::):) ama umutluyum
.
bu arada benim tartım dijital siz ne şekilde tartı kullanıyorsunuz ..? bazıları dijitaller hatalı ölçüyor diyorda

:KK16::KK16:
INSAALLAH mutlu mutlu da kilolarindan kurtulacaksin merak etme.
benimki de gijital.hatali falan olmuyorlar bence.

her kes nerede,bugun kilo bildirimi yapilicakti hani.masatakvimi nerde,dagyolu,karcicegi nerde??

X