Türkan İle Kilo Verme Günlüğü

kızlar bugün kendimi çok halsiz ve mutsuz hissediyorum :85::85:
bi pazara gidip geleceğim belki açılırım hemde yürüyüş yapmış olurum
bu arada bana son günlerde herkes yeter artık zayıflama yüzün çöküyor diyor moralim bozuluyor
ama ben kendimi mutlu hissedeceğim kiloda olmayı istiyorum

bu arada bana son günlerde herkes yeter artık zayıflama yüzün çöküyor diyor moralim bozuluyor

lutfen olumsuz olmayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lutfen ,yalvaririiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.moralim bozuluyr gibi cumleler yasak.o cumleye ancak mutlu olunur,ne guzel ki zayifsin artik.bana da demisti alinin igretmeni ben gururlanmistim halbuki.mutsuzsan Kuran oku,gecer EVELALLAH

bana lütfen yardımcı olun hangi diyeti yapacagımı bilmiyorum
evlenmeden önce 65 filandım bir yıldır evliyim 75 kadar çıktım
bir yıldır istek var ama mücadelem devam etmiyor
yaptığım diyetlerden sonra başa döndüm hep
yaptıklarımı paylaşiyım isveç yaptım iki kere verdim aldım
diyetisyene gittim 15 günde 3 küsür kilo verdim devam edemedim aldım
yediklerimi azaltarak 2 kilo kadar verdim aldım
2 günde 5 kilo diyetinde yapan 4 kilo vermiş bende şevke geldim yaptım bir günde 800gr verdim bıraktım
karar veriyorum isteğime ulaşamıyınca bırakıyorum
bana tavsiyelerde bulunun lütfen 5 günde 5 kilo diyeti var bide doktor ayçanın diyeti tavsiye edermisiniz bu işte deneyimleriniz var madem bekliyorum cevaplarınızı

sebebi ne inmek lazım açmısın yoksa

2 günde 5 kilo diyetinde yapan 4 kilo vermiş bende şevke geldim yaptım bir günde 800gr verdim bıraktım
bana tavsiyelerde bulunun lütfen 5 günde 5 kilo diyeti var bide doktor ayçanın diyeti tavsiye edermisiniz bu işte deneyimleriniz var madem bekliyorum cevaplarınızı

canım şok diyetlerden vazgeçmelisin bence
onlarla ben yağ yakıldığına inanmıyorum
yapabileceğin en güzel şey hamur işlerini, kızartmaları, abur cuburu birden olmasa bile zamanla kısmak
beyaz ekmeği bırakmak
akşam 6 dan sonra yemek yememek
spor yapmak
bol su tüketmek

pazara gittim geldim akşam bayram için sarma saracağım o yüzden sarma içi hazırladım
biraz daha açıldım ama bugün oruç bende fena baş ağrısı yaptı

1.ilk olarak Bismillah de ,yarini ilk gunun say basla,ALLAHin izni ile basaracagina inan,bu kural her seyin basi,inan ki basaricaksin INSAALLAH.Bu kisim VALLAHIcoook onemli bence.sabrin bitdiyinde es-Sabur de.er-Resid diyerek ALLAHdan seni neticeye ulastirmasini iste,ben hatta bazen bakiyorum ki cok aciktim suya okuyup iciyorum.

2.ara ogun yeme.“yemek yedikten 4-5 saat sonrasına kadar, ağzımıza bir lokma koymadan normal hayatımızın devam etmesi amacı ile leptin hormonu adında bir hormon salgılanmaya başlanır. Leptin hormonunun görevi, vücudumuzun çeşitli bölgelerinde önceden depolanmış olan yağları yıkarak, vücudumuza gerekli olan yakıtı sağlamaktır. İnsülin hormonu ise, kan şekerinin yakıt olarak kullanılmasını ve kullanılmayan fazla kısmının da trigliserid olarak ileride kullanılmak üzere depo edilmesini sağlar. Leptin, 4-5 saat içinde bir şey yenmediği takdirde trigliseridleri kan şekerine dönüştürerek vücudun ihtiyacı olan enerjiyi sağlar. Sık sık yemek yediğimiz zaman enerjimiz artmış olsa bile, bu eneri yağların yanması için değil de, yağların depolanması için kullanılmaktadır. Sık sık yemek yiyerek, sürekli hazır sunulan enerjiyi kullanıp yakıyoruz. Hatta kullanamadığımızda birikim olarak depo ediyoruz.”

3.yesil cayi gunde en az 3 kupa,suyu,1.5-2 litre ic.yesil caya kiraz sapi at demlerken ki idrar sokucdur,haliyle odem atar,arada da biberiye at 1 kasik demlerken.

4.bademi,yogurtu,yesil elmani evinden eksik etme,zira menunde mutlaka olucak.her yemekten sonra ben ya 10 tane badem,yada yari veya 1/4 elma yerdim.az yagli yogurt cok ciddi yag yakar.

5.2 ogununden birinde mutlaka corba olucak,ikisinde de olursa ne ala.

6>ve de boll salata,mesela bir tabak coban salatasi veya mevsim.maksat mideyi doldurmak.cig sebze veya sebze yemeyi sart.

7.kahvaltida ya peynir ya da yumurta yiyeceksin,ikisini birarada olmaz..benim kahvaltim genelde ya peynir ya yumurta,1 dilim cavdar,1 domates,1salatalik,10 tane badem,1/4 elma veya 5 badem yari elma olurdu.

8.tatli ,kola,mesrubat,acma,pogaca,borek yasak.dondurma sadece 1 top,recel 1 kasik,cikolata haftada 1 kez,1 kare.

9.sporu gunde ne 1 saatden az,ne fazla yapicaksin,tam 1saat ,benim gibi ortaya karisik,Istersen kekik,biberye,badem,bugday yaglarini surup strec filmle sarip yapcaksin sporunu,sporunu araliksin 1 saati tam olarak spora ayiracaksin.

10.vee en esasi yemekten 2 saat gecmeden ,ve ackarnina spor yasak..yemekten 2 saat gecmeden yaparsan kas yaparsin,zira sumo gurescilerinin taktig o,ac yaparsan verimi olmaz.

11.ve de 7 den sonra agzina hic birsey surmiyceksin.

12,her ogunde ekmek olucak,cavdar veya kepek,1 dilim,gunluk 3 dilim.

dagyolu,bunlar benim zayiflarken yaptiklarim.masatakvimi icin yazmistim coook uzun zaman once,bunlara dikkat et ve de merak etme.ozel dikkatimde olucaksin.INSAALLAH.ALLAHin izni ile elimden geldigi kadar yardim edicem.kendi fikirlerini,iradeni veya iradesizligini katla koy bir kenara sen bu kurallara uy,her gun duzenli kilo bildirimi yap ve asssla vazgecme.

Son düzenleme:
sok dıyet burda yasak,yapmak ıstersenız gıdın hangı topıkden bulduysanız dıyetı orda yapın,burda saglıklı beslenılıcek ınsaallah

Son düzenleme:
Allah razı olsun ya memnuniyetimi nasıl arzedeceğimi bilemiyorum inanın çok zor durumdaydım Rabbim sizin elinizle inşallah deva verecek inşallah artık dualarımdasınız
benim en büyük hatam şok diyetleri yapmak sonrasında daha fazla kilo aldım buda benim motivemi düşürdü sabrimi tüketti kısa zamanda sonuç almak herkez ister ama işi kaidesine göre yapmıyınca netice iyi çıkmıyor
bugun arkadaşim artık ben bıktım bir yıldır yazıflamak istediğini duymaktan bence olduğun hali kabul et düşündüm kabul edemiyorum inş yardım elinizle geldi bu sefer olacak

canım şok diyetlerden vazgeçmelisin bence
onlarla ben yağ yakıldığına inanmıyorum
yapabileceğin en güzel şey hamur işlerini, kızartmaları, abur cuburu birden olmasa bile zamanla kısmak
beyaz ekmeği bırakmak
akşam 6 dan sonra yemek yememek
spor yapmak
bol su tüketmek
ALLAH razı olsun çok sagolasın yorumun için sende baya vermişsim maşallah evlendikten sonra çok dikkat etmeye bak nişanlılık evresinde kilo veriliyo baya
haklısın şok diyet su atıyo ondan sonra iki katı alıyoruz
aburcuburu eşim sayesinde çok aza indi
eşim genelde 8 den önce gelmiyor ah zaten onunla yemem değilmi bu hale geldim sofra hazırlıyorum ah nefsime çogu zaman hakim olamadım bide ısrar ediyor neyse daha dirayetli olcaaam inşallah

Allah razı olsun ya memnuniyetimi nasıl arzedeceğimi bilemiyorum inanın çok zor durumdaydım Rabbim sizin elinizle inşallah deva verecek inşallah artık dualarımdasınız
benim en büyük hatam şok diyetleri yapmak sonrasında daha fazla kilo aldım buda benim motivemi düşürdü sabrimi tüketti kısa zamanda sonuç almak herkez ister ama işi kaidesine göre yapmıyınca netice iyi çıkmıyor
bugun arkadaşim artık ben bıktım bir yıldır yazıflamak istediğini duymaktan bence olduğun hali kabul et düşündüm kabul edemiyorum inş yardım elinizle geldi bu sefer olacak

olur ALLAHin izni ile.merak etme,yasin kac?

menumu yazıyorum da sabah yediklerimi yazmasam daha iyi olacak zaten sinamekiyle halloldu inşallah
öğlen su su
akşam kuru üzüm sütlü nescafe etli sebzeli yemek bir parça ekmek
2 litre su
yarın oruç tutacam şimdiden yesem daha iyi olacak demi

Son düzenleme:
bugünkü menüm
kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek, domates, salatalık, biber ,kibrit kutusu peynir, 3 zeytin ,çay
öğle
1 kase çorba ,yoğurt ,1 dilim ekmek,3 dilim ekmek
akşam
6 kaşık kabak yemeği ,salata,1dilim ekmek
arada kahve içiyorum bir fincan hep onun dışında 1,5 litre su içtim 40 dakikada yürüyüş yaptım yeşil çay içerim birazdan

bugünkü menüm
kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek, domates, salatalık, biber ,kibrit kutusu peynir, 3 zeytin ,çay
öğle
akşam
arada kahve içiyorum bir fincan hep onun dışında 1,5 litre su içtim 40 dakikada yürüyüş yaptım yeşil çay içerim birazdan
öğlen 4 dilim ekmek mi yemişsin

ALLAH razı olsun çok sagolasın yorumun için sende baya vermişsim maşallah evlendikten sonra çok dikkat etmeye bak nişanlılık evresinde kilo veriliyo baya
haklısın şok diyet su atıyo ondan sonra iki katı alıyoruz
aburcuburu eşim sayesinde çok aza indi
eşim genelde 8 den önce gelmiyor ah zaten onunla yemem değilmi bu hale geldim sofra hazırlıyorum ah nefsime çogu zaman hakim olamadım bide ısrar ediyor neyse daha dirayetli olcaaam inşallah
Allah cümlemizden razı olsun canım
ben inanıyorum ki sende vereceksin çünkü gerçekten istiyorsun maşallah:nazar: topikte senin gibi arkadaşları görmek heyecan veriyor bana
kilo ver ki bebiş yaparsan rahat olursun:emir_bebek: :KK1:

menumu yazıyorum da sabah yediklerimi yazmasam daha iyi olacak zaten sinamekiyle halloldu inşallah
öğlen su su
akşam kuru üzüm sütlü nescafe etli sebzeli yemek bir parça ekmek
2 litre su
yarın oruç tutacam şimdiden yesem daha iyi olacak demi
canım benim ama biraz düzensiz olmuş yine
bitkiler iyi hoş ama sindirim sisteminde zamanla tembelliğe neden oluyormuş canım dikkat et

bugünkü menüm
kahvaltı
öğle
akşam
4 dilim ekmek çok fazla canım:KK20: olmamış

slm kızlar napıyosunuz bakalım
benim menüm
sabah domates peynir 2 dilim sucuk ekmek
öğle dışardaydık simit ve peynir yedim
akşam bir küçük patlıcan karnıyarık ayran
önce temizlik sonra alışveriş baya bi yürüdüm
spor sayılır dimi :KK70:DD
su 2 lt geçti
2 form çayı içtim
çooooook öpüyorum güzeller

benim menümde şöyle:KK42:
sahur
bir kepçe çorba
bir tane ev yapımı poğaça
1 bardak şekersiz çay

iftar
bir kepçe çorba
4 kaşık sebze yemeği
salata
yoğurt
1 dilim ekmek

iftardan 2 saat kadar sonra bir avuç fındıkla 2 bardak şekersiz çay içtim
şimdi bir bardakta yeşil çay içeceğim
1.5 litre kadar su içtim

slm kızlar napıyosunuz bakalım
benim menüm
sabah domates peynir 2 dilim sucuk ekmek
öğle dışardaydık simit ve peynir yedim
akşam bir küçük patlıcan karnıyarık ayran
önce temizlik sonra alışveriş baya bi yürüdüm
spor sayılır dimi :KK70:DD
su 2 lt geçti
2 form çayı içtim
çooooook öpüyorum güzeller

senin kilonda biri için gayet iyi canım bence :)

X