- 28 Mayıs 2012
- 3.937
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günün ilk menüsü benden
sabah yarımdan biraz fazla simit peynir şekersiz çay
öğle 1 kase mercimek çorbası salata yarım kase yoğurt
ara bir halley:26:
akşam da bezelye ve pilav olacak
2,5 lt su içtim
1 form çayı 1 tane daha içerim
yeşilçayım kalmamış yarın alayım artık
çoook öptüm güzeller
kahvalti;
1dilim ekmek,1salatalik,1 domates, kk kadar peynir, 1yumurta
ara;
1avuc badem
ogle;
1 dilim ekmek,1 parca haslanmis et,1 elma.ceviz
aksam;
meyve suyu(taze),et yemegi,1dilim ekmek
2 l su.
spor:yuruyus
günün ilk menüsü benden
sabah yarımdan biraz fazla simit peynir şekersiz çay
öğle 1 kase mercimek çorbası salata yarım kase yoğurt
ara bir halley:26:
akşam da bezelye ve pilav olacak
2,5 lt su içtim
1 form çayı 1 tane daha içerim
yeşilçayım kalmamış yarın alayım artık
çoook öptüm güzeller
canım evlilikle birlikte bayanlar genelde kilo alıyorBen hasta olduğum için bildirim yapmadım kusura bakmayın
ben 600 gr almışım yaahuu
sizleri seviyorummm
canım 8-9 kaşık pilav çok benceMerhaba kızlarr ben kendimi tanıtıyım o zaman. ben Yağmur 19 yaşındayım 1.60 küsürlü boylardayım tam bilmiyorum. kilom 2 ay öncesinde 74 tü az yiyerek 4 kilom gitmiş ben bile farketmedim . Çalışıyorum. 2 hafta önce sıkı diyetteydim ama topikte arkadaş kalmayınca hevesmde gitti.. baskül almadım daha kilo bildirimi yapamayacağım. ayrıca işten internete girdiğim için bi önceki günün menüsünü ancak ertesi sabah yazabilirim.. dünki menümü yazıyım isterseniz;
Sabah 1 kase mercimek çorbası 1 ince dilim kepek ekmeği
arada nescafe
öğlen 2 kaşık taze fasülye ve ortalama 8 9 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt
akşam 1 küçük kepçe şehriyeli çorba, ve yine 2 kaşık taze fasülye
1 saat sonra falanda 7 8 badem..
Sabah hariç düğer öğünlerde ekmek yemiyorum o yüzden karnım az biraz acıktı sanırım badem yedim :) şimdilk bukadr hee bu arada 2 lt su :)
Nasıll?
günaydın kızlar içten karşılamanız için tşkler ..
kg bildirimi yapıyım hemen bu sabah itibariyle
şuanki kgm:69,3 kg
hedef kg :60
verilcek kg:9,3 sanırım aranızda en çok fazlalığı olan benim:)::):) ama umutluyum
.
bu arada benim tartım dijital siz ne şekilde tartı kullanıyorsunuz ..? bazıları dijitaller hatalı ölçüyor diyorda
kahvalti;
1dilim ekmek,1salatalik,1 domates, kk kadar peynir, 1yumurta
ara;
1avuc badem
ogle;
1 dilim ekmek,1 parca haslanmis et,1 elma.ceviz
aksam;
meyve suyu(taze),et yemegi,1dilim ekmek
2 l su.
spor:yuruyus
hayırlı akşamlar herkese kilolar ve menüler paylaşılmış şükürler olsun Rabbime
ben bi kaç gündür oruçluyum inşallah bayramın ilk gününe kadar da öyle olacak o yüzden menümü sahur iftar şeklinde yazacağım
sahur
bir dilim beyaz ekmek
roka
domates
bir çay kaşığı peynir
2 bardak şekersiz çay
iftar
5-6 kaşık kadar sade makarna(yağ-sos vs. yok)
salata
2 tane de bisküvi
az önce de bir tane mandalina yedim
2 bardakta şekersiz çay içtim
toplamda yaklaşık 1 ltre kadar su içtim ama yatana kadar arttırmaya çalışacağım
sporum yok malesef oruçlu olduğum süre zarfında yapamayacağım sanırım
kızlar merhaba bugünki menüm şöyleydi
sabah: geç kalmıştım işe o yüzden ince bir dilim dün akşamdan kalma ıspanaklı börek
ara:1 elma
öğlen:3 kaşık pilav, 3 kaşık tavuk tas kebap, 1 kase cacık 2 acı biber turşusu
ara:nescafe şekersiz ama malesef az birşey süt tozlu
akşam:1 kase çorba, 3 kaşık türlü,
ara :bir form çayı.. ben günde tek bitki çayı içiyorum 2 tane içersem eğer afedersiniz ama midemi bozuyor o yüzden bende tek bitaneyle dengeliyorum durumu:)
2 lt su henüz sporumu yapamadım misafirimiz var menüyü yazp çıkıyorum onlar gidince 50 mekik yapıcam ama
bugünki hatalarım nescafe ve börek farkındayım ama bukadar kaçamağada şükür:):)
merhaba kızlar topiğin kurallarını okudum hepsine uyacağıma söz veriyorum
benide aranıza alırsanız çok sevinirim
bugün itibariyle 62.5kiloyum hedefim 55 (doğumdan sonra 72 kiloya kadar çıkmışdım )
buarada boyum 1.67cm
artık doğumdan sonra aldığım şu kilolardan kurtulmak istiyorum
bunun içinde desdeğinize ihtiyacım var
canım ben artık istesemde yiyemiyorumcanım gayet iyi sadece sabah yumurta yada peynir tercih et bence :)
canım benim Allah kabul etsin ama çok az yiyorsun canım ya güçsüz düşeceksin bak
canım form çayı yanında yeşilçay içebilirsin 2 form çayı çok oluyor ama yeşilçayla birlikte daha iyi ben öyle yapıyorum
fehiyenin netinde problem vrmış türkana haber vermiş canımkızlar fehiyeden haberiniz var mı
o kesin gelirdi aslında
guzel canim,muttesem degil cunki aksam yemegin cok az,metobolizmani yavaslatma/hayırlı akşamlar herkese kilolar ve menüler paylaşılmış şükürler olsun Rabbime
ben bi kaç gündür oruçluyum inşallah bayramın ilk gününe kadar da öyle olacak o yüzden menümü sahur iftar şeklinde yazacağım
sahur
bir dilim beyaz ekmek
roka
domates
bir çay kaşığı peynir
2 bardak şekersiz çay
iftar
5-6 kaşık kadar sade makarna(yağ-sos vs. yok)
salata
2 tane de bisküvi
az önce de bir tane mandalina yedim
2 bardakta şekersiz çay içtim
toplamda yaklaşık 1 ltre kadar su içtim ama yatana kadar arttırmaya çalışacağım
sporum yok malesef oruçlu olduğum süre zarfında yapamayacağım sanırım
bisey olmaz canim,yavas yavas duzelir.guzel basladin bence,basarilaarkızlar merhaba bugünki menüm şöyleydi
sabah: geç kalmıştım işe o yüzden ince bir dilim dün akşamdan kalma ıspanaklı börek
ara:1 elma
öğlen:3 kaşık pilav, 3 kaşık tavuk tas kebap, 1 kase cacık 2 acı biber turşusu
ara:nescafe şekersiz ama malesef az birşey süt tozlu
akşam:1 kase çorba, 3 kaşık türlü,
ara :bir form çayı.. ben günde tek bitki çayı içiyorum 2 tane içersem eğer afedersiniz ama midemi bozuyor o yüzden bende tek bitaneyle dengeliyorum durumu:)
2 lt su henüz sporumu yapamadım misafirimiz var menüyü yazp çıkıyorum onlar gidince 50 mekik yapıcam ama
bugünki hatalarım nescafe ve börek farkındayım ama bukadar kaçamağada şükür:):)
afferin.bakiyorum istedigin ortamdasin kizzzzzz..1 litre daha su içtim etti 2litre bu da bu gün bana yeter
fehiyenin neti bozuk cnm.kızlar fehiyeden haberiniz var mı
o kesin gelirdi aslında
hos geldinizz,sefalar getirdiniz busra hanimm....merhaba kızlar topiğin kurallarını okudum hepsine uyacağıma söz veriyorum
benide aranıza alırsanız çok sevinirim
bugün itibariyle 62.5kiloyum hedefim 55 (doğumdan sonra 72 kiloya kadar çıkmışdım )
buarada boyum 1.67cm
artık doğumdan sonra aldığım şu kilolardan kurtulmak istiyorum
bunun içinde desdeğinize ihtiyacım var
merhabalar
daha önceki topiğinizede yazmıştım ama çok kalabalıktı geç kalmıştım katılmak için yine geciktiysem üzülürüm ama yapacak bişey yok herşeyde bir hayır vardır :)
kuralları okudum çok güzel olmuş uyacağıma inanıyorum boyum 172 kilom 68 10 kilo kadar vermek istiyorum bunun için çok çabalıyorum evet beni de aranıza kabul edecek misiniz ?
buyur canım benim seve seve tabi ki :) hoşgeldin
merhabalar
daha önceki topiğinizede yazmıştım ama çok kalabalıktı geç kalmıştım katılmak için yine geciktiysem üzülürüm ama yapacak bişey yok herşeyde bir hayır vardır :)
kuralları okudum çok güzel olmuş uyacağıma inanıyorum boyum 172 kilom 68 10 kilo kadar vermek istiyorum bunun için çok çabalıyorum evet beni de aranıza kabul edecek misiniz ?