Türkan İle Kilo Verme Günlüğü

selam kızlar , menümü yazayım
kahvaltı
1 ince dilim ekmek ,domates, salatalık ,biber ,1 yumurta
ara ; sütsüz tek şekerli kahve
öğlen
1 kase çorba ,az yağlı salata, 1 dilim ekmek
ara ;küçük bir salkım üzüm
akşam
6 yemek kaşığı taze fasulye ,2 kaşık yoğurt ,1 dilim ekmek
2,5 litre su içtim tüm gün temizlik yaptım spor yapmaya halim kalmadı. bir fincan yeşilçay içerim birazdan .

topik epeyce sessiz kızlar:KK43:

ben bugünki menümü yazayım

sabah:1 dilim kepek ekmeği, davada yumurda bir damla yağla yapılmış,4 zeytin,1 kk peynir
ara:elma
akşam:1 kase çorba, 1 dilim kepek ekmeği,4 kaşık makarna
1 lt su uyuyana kadar 2ye çıkarırım ve br bitki çayıyla günü bitirme niyetindeyim

spor yine yok:KK43: üm gün temizilik yaptım o sayılırmı:KK53:

sabah geç kalktım o yüzden bugünki öğünüm 2ye düştü

bence temizlik sayılır bende öyle yaptım çünkü:KK70: iki öğün yapman kötü olmuş geç kalkınca öyle oluyor maalesef erken kalkmakta fayda var gerçi bugün pazar tatil yapmışsındır :)

sabah:1 dilim kepek ekmeği, davada yumurda bir damla yağla yapılmış,4 zeytin,1 kk peynir
1 lt su uyuyana kadar 2ye çıkarırım ve br bitki çayıyla günü bitirme niyetindeyim

canım sabah yumurta ve peyniri birlikte tüketme
iki hayvansal gıdayı aynı anda tüketmek pek iyi değil

kahvaltı
öğlen
akşam
2,5 litre su içtim tüm gün temizlik yaptım spor yapmaya halim kalmadı. bir fincan yeşilçay içerim birazdan .
öğleye bir sebze yemeği de eklesen olurdu canım
onun dışında gayet iyi maşallah

benim menümde de
sahur
bir kase çorba
5tane sarma
yoğurt
2 kuru kayısı

iftar
yarım kase çorba
3 tane ızgara köfte çok küçük bi parçada ızgara tavuk
salata
2 incecik dilim pide

suyumu 2 litreye tamamlayacağım inşallah
4-5 tane kestane yedim
20 dakikada yürüyüşüm var

Son düzenleme:
benim menümde de
sahur
bir kase çorba
5tane sarma
yoğurt
2 kuru kayısı

iftar
yarım kase çorba
salata
2 incecik dilim pide

4-5 tane kestane yedim
süper miden baya küçülmüş olmalı çok ölçülü yemişsin maşallah diyeyim :)

evet canım hele de oruçlu olunca insan hiç bir şey yiyemiyor
bi de tam manasıyla spora başladım mı daha iyi olacak
hedefine çok yaklaşmıssın zaten bayramdan sonra sporu da artırırsın tamamdır :KK66: baya kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin bu kilonu

hedefine çok yaklaşmıssın zaten bayramdan sonra sporu da artırırsın tamamdır :KK66: baya kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin bu kilonu

canım ben geçen yıl martta başlamıştım sonra ramazanda bıraktım bayram girdi memlekete gittim bu aralarda koyverdim biraz
son zamanlarda yine dikkat ediyorum ama

kızlar biraz geç kalsamda menumu yazıyorum
sabah biraz üzüm ve portakal
öğle iki kase çorba yarım kete
ara bir avuç çerez
akşam biraz yoğurt ve bir bardak sütlü nescafe
misafirlikte tavuk gögsü
eve bir tepsi börekle gelince tatına bakmalık börek yedim
gün içinde forum çay beşi biryede 9lu çay içtim
2 litre su içtim
45 dk yürüyüş 10 dk bisiklet

ara bir avuç çerez
misafirlikte tavuk gögsü
2 litre su içtim
canım sabahı meyveyle geçiştirmişin ama öğlen 2kase çorba çok olmuş
bi de kete yemişin hamur işi:KK20: börekte var
öğünlerin biraz dengesiz olmuş

hmyali bu arada boyun kaç
benim boyum 1.67 canım
siz beni orucumu açarken göreceksiniz iştahım çok oluyor ve kiloda alıyorum
ben oruçlu olunca bi şey yiyemiyorum tıkanıyorum resmen
günüğümüzün sahibi türkan ablamız nerelerde şimdi
türkanın eşi evdedir büyük ihtimal o yüzden giremiyordur canım

canım kuralları muhakkak okumuşundur uyarım diyorsan sanmıyorum ki kimse bize katılmanı istemesin :)

öncelikle Allah kabul etsin ama oruçlu olduğun zamanlarda da iftar sahur şeklinde menünü yazarsın canım maksat burdan uzak kalmaman
istedikten sonra tabi ki verilir ama her zaman dediğim gibi yeter ki istikrar olsun

evet türkan gerçekten ilgiyle takip etmeye çalışır herkesi
tek diyet konusunda değil zamanla görürsünüz her sıkıntınıza yardımcı olmaya çalışır
Sağ olsun var olsun Türkancığımı seviyoruz:KK16:
:KK16::KK16::KK16:koltuklarim kabardiiiii.tesekkur ederim guzelim benim.ben de seni cok seviyorum....ALLAH razi olsun.
ben yüzüm kızara kızara Allahı izniyle gitmemek üzere geldim gerçekten ilginize hayran kaldım foruma ilk katıldığım zamanlardan beri bu samimiyete hasret kalmıştım yetimler gibi forumda gezinip dur baba dur artık anlaşilan hasret bitti çok sağolun
aramiza hos geldin canimm....sevgiler karsiliklidir.ne kadar verirsen en az o kadar alirsin..:KK16::KK16:
arkadaşlar ya bana kızabilirsiniz iki gün boyunca nete giremedim sebebinden biri kotam dolduğu için birde oruç tuttuğum için unutmuşum günlüğü buğün itibariyle oruç değilim akşama menumu yazarım beni affettiniz demi sağolun kendimi tanıtıyım boyum 163 bir yıldan fazladır evliyim hayat akışım çok monotonlaşınca kiloları aldım tam bilmiyorum ama 10 kilo kadar aldım 75 leri gördüm diyetlerle filan 67 250 kadar düştüm ve tekrar aldım ama azimli biriyim kafama birşeyi koyuyum Allahın izniyle onu yaparım hedefim 60 olmak ifatrda dün çok kaçırdım kete tavuk çorba bal peynir bide akşam eşimle künefede vedim bu sabah itibariyle 70 5 hedefim 60
anlamadim cnm,70mi 75mi?
selamlar bende bu topiğe katılmak istiyorum kilom 57 ve yılbaşına kadar 50 olmak istiyorum hergün menümü paylasabilirm günde 30 dk yürüyüş yapabiliyorum okudugum için daha fazlasını yapamıyorum ne diyorsunuz ?
buyur canim.aramiza hosgeldin.

kızlar merhaba dün akşam bildirim yapamadım iş çıkışı arkadaşlarla yemeğe ordan alışvereşe derken eve geldim dinlenmek için uzanmıştımki uyuya kalmışım:KK43::KK43: özür dileyerek geçte olsa şimdi dünki menümü yazıyorum

sabah:1 dilim ekmek,1 k.k peynir, bir dilim salam
öğle:1 tabak havuç rendesi yağsız tuzsuz,1 haşlama tavuk baget
akşam: saat 5 gibi yemeğe çıktık ben sanırım biraz abarttım 3 tane ızgara köfte, 2 tane ufak tavuk kanat ızgara, bir dilim ekmek, 1 bardak ayran 1 dilim ekmek(herkesin tabağı dolu doluydu gittiğimiz yerde ocakbaşı tarzı biyer nasıl zor tuttum kendimi:KK43::KK43:

malesef arada birşey yemedim akşmda uyuduğumdan bitki çayı yok.. 2 lt su var

bugün dünü telafi etçem

bide alışverişe çıktım hiç bir giydiğim yakışmayınca dahada hırslandım durmak yok yola devam:KK53:
canim menun dengeli degil,biraz daha dikkatli ol.
kızlar Türkan pek girmiyor bu ara
hayırdır ya inşallah iyidir
cumartesi misafirim vardi.dun de annemlerdeydim cnm,
ben geldim demeye utanıyorum ama geldim işte:KK43::KK43: işe girdiğimden beri netin başına geçmeye bile fırsatım olmadı neredeyse yaşayan ölü oldum, işim gücüm kadınlar kavgaları hastalıkları boşanmaları barışmaları biraz abartı geliyodur belki ama böyle:KK43: iş değiştirme kararı aldım eğer herşey yolunda giderse 1 ay içinde iş değiştirip rahata ericem en azından akşam 4:30tan sonrası ve hafta sonlarım benim olacak, özellikle türkanım eminim sen bana çok kızdın haklısın da ama sizi unutmadığımı görün:KK43::KK43: hepinizi seviyorum bol bol incelin inşallah canlarım
canim ozlemim benim,sana kizarmiyim hic,azdan coktan taniyorum seni ve emindim ki islerden zaman bulamiyorsun.ALLAH yardimcin olsun.kapim sana her zaman acik,sonuna kadar hem de.....

lutfen sporunu aksatma.hem oglenini de goremedim.olmamis uzgunum,.:KK20:

kahvaltı
öğlen
akşam
harika,sporla tamamlasaydin muhtesen olurdu,cok begendim.tebrikler.
benim menümde de
sahur
bir kase çorba
5tane sarma
yoğurt
2 kuru kayısı

iftar
yarım kase çorba
salata
2 incecik dilim pide

4-5 tane kestane yedim
olagaaaaaaaaaaaaanustu,harikasin.MASAALLAH.

ara bir avuç çerez
misafirlikte tavuk gögsü
2 litre su içtim
SU,SPOR IYI DE,MENUN PEK DIYET DEGIL,ATISDIRMALIK GIBI..:KK19:
günüğümüzün sahibi türkan ablamız nerelerde şimdi
ESTAGFURILLAH CANIM.GELDIM.

kilo bildirimi cuma sabahi yapilsin,yapmamis olan diger gunlerde yapmasin,sadece cuma.
diger gunlerde yapilanlar listeye eklenmeyecektir.diyete devam edin,ama kilo bildiriminizi cuma yapin,sayfa sayfa kimin kilosu kac,kilosunu ne zaman bildirmis diye aramak zor oluyor,hem bu sekilde her kes bildirimini cuma yapmak zorunda oldugunu biler.

Günaydınn herkese
Kızlar menüleri okudum cok istikrarlı herkes
Bedn kendimi daha sokamadım forma :KK1::KK1::KK1::KK1:
Günlkük 1 sa yürüyüş yapıyorum ama menülere dikkat etmiyorum
Nedense hep tatlı çekiyor canım:KK30::KK30::KK30::KK30::KK56::KK56::KK56::KK56:
Evlilik yaradı bana:KK1::KK1::KK1::KK1:
Yarın konyaya gidiyoruz
Orda net yok kayınvalidemde giremeyeceğim
Şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun
Haftaya salı sizlerleyim canlar
Döndükten sonra leslie ve jilliana başlayacağım
Hayırlısı ile inşallah

türkanın eşi evdedir büyük ihtimal o yüzden giremiyordur canım[/QUOTE]
zaten çok diyetten anlamıyorum sizden öğrenicem artık bu hamur işinden çikolatadan vazgeçtiğim gibi vazgeçsem yada azaltsam çok iyi olacak
doğrudur şimdi bayram telaşesi var o yüzden foruma bakmak aksiyor

Son düzenleme:
kızlar merhaba malesef regl oldum.. aceba diyet etkilemiş olabilirmi düzenimi? çünkü normal tarihimden 7 gün önce oldum... gerçi canımı sıkan şeylerde oldu dün oda etkilemiş olabilir:KK43::KK43: o yüzden karnım şiş canımı sıktı sanırım bu hafta pek kg veremicem:26:

cumacanim ozlemim benim,sana kizarmiyim hic,azdan coktan taniyorum seni ve emindim ki islerden zaman bulamiyorsun.ALLAH yardimcin olsun.kapim sana her zaman acik,sonuna kadar hem de.....
işlerim düzene girsin ya da iş değiştireyim kabul ederseniz dönücem çok çok kilo aldım verdiklerimi de aldım, spor niyetine latin dansları kursuna da katılıcam:KK70::KK70: herşey güzel olacak inşallah:KK70:

kızlar merhaba malesef regl oldum.. aceba diyet etkilemiş olabilirmi düzenimi? çünkü normal tarihimden 7 gün önce oldum... gerçi canımı sıkan şeylerde oldu dün oda etkilemiş olabilir:KK43::KK43: o yüzden karnım şiş canımı sıktı sanırım bu hafta pek kg veremicem:26:
SAKIN !!!!OLUMSUZ TEK BIR CUMLE DUYMAK ISTEMIYORUM,HER SEY GUZEL VE DAHA DA GUZEL OLUCAK INSAALLAH:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:ELHAMDULILLAH.
Günaydınn herkese
Kızlar menüleri okudum cok istikrarlı herkes
Bedn kendimi daha sokamadım forma :KK1::KK1::KK1::KK1:
Günlkük 1 sa yürüyüş yapıyorum ama menülere dikkat etmiyorum
Nedense hep tatlı çekiyor canım:KK30::KK30::KK30::KK30::KK56::KK56::KK56::KK56:
Evlilik yaradı bana:KK1::KK1::KK1::KK1:
Yarın konyaya gidiyoruz
Orda net yok kayınvalidemde giremeyeceğim
Şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun
Haftaya salı sizlerleyim canlar
Döndükten sonra leslie ve jilliana başlayacağım
Hayırlısı ile inşallah
HAYIRLI BAYRAMLAR BITANEMMM..GUZEL GUZEL DINLEN,OPUYORUM,AMAAA DONUSTE SIKARIM BOGAZINI,SEN COK SALDIN BU ARALAR.
türkanın eşi evdedir büyük ihtimal o yüzden giremiyordur canım
zaten çok diyetten anlamıyorum sizden öğrenicem artık bu hamur işinden çikolatadan vazgeçtiğim gibi vazgeçsem yada azaltsam çok iyi olacak
doğrudur şimdi bayram telaşesi var o yüzden foruma bakmak aksiyor[/QUOTE]
biz hepimiz profosor olduk.1,2 haftaya ogrenirsin sen de,ben sahsen cook arastiririm, ne bulsam paylasirim.
işlerim düzene girsin ya da iş değiştireyim kabul ederseniz dönücem çok çok kilo aldım verdiklerimi de aldım, spor niyetine latin dansları kursuna da katılıcam:KK70::KK70: herşey güzel olacak inşallah:KK70:
sana kapim her zaman acik canim,bikere onu bil,islerini duzene sok,gel,ama katildim dedigin andan ciddi bir rejime giriceksin ona gore,doktora gitdinmi son zamanlar,her sey yolundami?

X