haklısın güzellik ama yemın ederim bu sene yemek yemeğe bıle vaktım yok anlatamam yoğunluğumu sanaFehiye;
baya istikrarlı giidyorsun yine
bende eski motivasyonum yok gibi
ama az yiyerek veriyorsun sonra hemen alıyorsun unutma derim
yok yaa kontenjan dolu baska yere git sen :)bende de yok yaa.ne yapsam bilmiyoruuummm
kocayı da unutma asıl o çocuk :)anladım cnm Allah kolaylık versin ya hem iş hem çocuklar hem ev
sakın derim deneme bıle verdiğinin 2 katını alırsın demedı demeSen olmadığın için bende de yok sen motive ediyordun biiziiiiii
olmaz ki böyle ama yahuuuu
Canım ben 5 günde 5 kilo diyetine başlıyacağım
pzt kararlıyım
vucudumu şaşırtmam lazım
gayet iyisin güzelimbugünkü menüm:
sabah:
5 cherry domates
Marul
3 zeytin
bir dilim diyet kepekli etimek
Öğle:
yağsız tavada tavuk
bir kase ev yoğurdu
Bir dilim diyet etimek
ara öğün :
mate çayı
2 hurma
muhtemelen akşam: ev makarnası bol yoğurtlu , 2 nugget (fırında)
yatmadan 2 saat evvel de ya süt ya da meyve azcık
su aklıma geldikçe, bir soda
spor: leslie 1mil vakit azdı maalesef
Napcaz nurgülüm böyle
sen zaten zayıfsında biz nolcazz
ben evlendikten sonra göbeklendim sanki
kendimi çok kilolu hssediyoprum yaa
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler artık inş bende menu paylaşimi yaapacam türkan hümeyra sizde menu paylaşimi baya olmuş paylaşmaayalı sizde gelin yeni arkadaşlarla beraber kuvvettten istifade bizleerde menulerimizi düzeltelimm
sabah bağirsakları çalıştırmak için bir incir kayısı küçük armut çerez bir parça ballı ekmek
öglen misafirlikteydim malesef yarım kete br kase patates salatası bir kurabiye ve kek
akşam yarım çeezerye ve eti puf yarım elma bir kaç tane incir kayısı fındık suyu çok içtim 20 dk da inş bisiklete binerim beni taşlayabilirsiiniz
cnm dolma sarma dimi yoksa 5 çok olmuş cnm yadunku menumu yazayım sınavlar basladı fırsat bulup giremedim kızceler
sabah:1 bardak lımonlu su,2 kepek ekmeği,kk peynir,3 zeytin,2 sekersiz cay,2 çatal bal
öğle:
tavuk şiş,1 dilim beyaz ekmek,salata
ara.2 kuru incir,2 ceviz
akşam:5 kuçuk dolma,1 bardak ayran
ara.2 mandalına
merhaba millet.HAKLISINIZ isyanlarinizda.basim karisikti biraz,kusura bakmayin,yarindan itibaren INSAALLAH aranizda ve basinizdayim,ve daha istikrarli bir sekilde.size sahsi tecrubemden 1sey anlatmak istiyorum.
ben universeiteye kadar inceciktim,hatta bana safinez der ,dalga gecerdi kuzenlerim,hiic istahim yoktu,universiteye dahil olduktan sonra,bakuye geldim ve universitemizin yurdunda kalmaya basladim,anneye bagli cocuk oldugumcin moral olarak coktum,arti tip fakultesinin inanilmaz zorlugu,sinavlarda gecirdigim heyecanlar,ta o zamanlardan bende doyum hissinin kayb olmasi baslamisti,annemle bunu annemin yemeklerini ozlememe,evden uzak olmama,iyi beslenememe bagliyorduk,3.sinifta evlendim ve evliligimin ilk yillari kaynanam ve esimle cok anlasmazliklarimiz oldu.daha nisanliyken baslamisti aslinda.neyse.yilaar,yillar,ben hep zorluklar gordum,ve de doymak bilmedim,arada bir depresyon tehsisiyle tedavi olmusdum o zaman 3 ayda 12 kilo vermisdim,ve gecenlerde yine doktora gittim ve bana distimik bozukluk_(depresyonun daha hafif ama kronik sekli) tehsisi konuldu.9 gun oldu ilaca basliyali.etkisini 2 haftadan sonra gorecegimi soyledi doktor ama ben yillardir ilk defa bu birkac gunde doyma duyusu nedir anladim arkadaslar,acikma duyusunu bile bilincli bir sekilde algilayar oldum,esimle ,oglumla sofraya oturmayi basardim.ama sunu belirteyim,yazzzin cok siki spor yaparken de biliyorsunuz ki harika diyet yapiyordum,okudum ki spor depresyona birebrmis,o yuzden ben yazin hem mutluydum,hem pms olmuyordu(adet oncesi sendrom,sinirlilik)hem de yemek yemeye biliyordum,fakat ec hissediyordum.belki erken simdi bunu soylemek icin ama,INSAALLAH ilaclarin etkisini tam olarak gorurum,ama tok olma duyusuna hasretmisim ben megerse.doktora soyledigim sikayetlerden biri buydu:bir anda kendimi mutfakta bisey yerken buluyorum,ne yedigim ve niye yedigim hakta dusunmuyorum bile,sanki bir bosluk doldururcasina,ama ayni duygularla mutfaktan ayriliyorum ve bana kalan aldigim kaloriler oluyor,doktorum,o boslugun hastaligim oldugunu soyledi,sizi bu konuda bilgilendirmek istememin sebebi su ki boyle duygunuz varsa mutlaka uzmana bas vurun,ben 7,8 tildir bu haldeyim,hayatimin bir parcasi olmus megerse bu hastalik,o yuzden universitede basarili olamamisim,o yuzden her isimi yarim birakmisim,her seyin sebebi 1 tekmis.( 14:ELHAMDULILLAH ki bulundu
Canım Türkanım benim çok geçmiş olsun Allahım tez saatte şifanı versin bitanem
çok dikkat et kendine
selam kzlaaaaar :) dünki ve bugün ki menümü yazıyorum
dün sabah 7 zeytin 1 yumurta 1 kk peynir 1 fincan yeşil çay 1dilim kepek ekmeği
öğlen bol salata 1 yemek kaşığından fazla kuzu eti yoğurt ekmek yok
akşam 4 kaşık erişte makarna yarım patlican turşusu
bugün sabah 1dilim kepek ekmeği 1 kase mercimek çorbası
öğlen 2 kaşık pilav 1 patates kadar patates kızartması başka türlü anlatamıycam1 tavuk butu çok büyük değildi 1 bardak ayran ve bol salata
akşam ? bilemiyorum kızlar :) belki çiğköfte belki başka bişey yarın söylerim onuda :)
selam kzlaaaaar :) dünki ve bugün ki menümü yazıyorum
öğlen 2 kaşık pilav 1 patates kadar patates kızartması başka türlü anlatamıycam1 tavuk butu çok büyük değildi 1 bardak ayran ve bol salata
akşam ? bilemiyorum kızlar :) belki çiğköfte belki başka bişey yarın söylerim onuda :)
sabah:
3 zeytin
satatalık domates
bir dilim tam buğ. ekmeği
ara: bir hurma
öğle:
haşlanmış tavuk
bir kase yoğurt
yarım dilim t b ekmeği
ara: soda, yarım acıbadem kurabiyesi
akşam:
tavuklu bulgur pilavı 5-6 kaşık (yağsız sadece tavuk suyuyla pişirdim)
bir kase yoğurt
marul salatası
(öğleden sonra biraz tansiyonum düştü o yüzden menüyü biraz gevşettim)
spor: leslie 3 mil
belki yatmadan kbandına çıkarım yarım saat daha karar veremedim
evet beklenen an geldi
bu sabah itibariyle aç karna
kıyafetli:68.1
kıyafetsiz: 67.8
ilk tartıldığımda kıyafetliyldim. hafta içi fark ettim ki kıyafetine göre 1 kilo oynayabiliyor. bundan sonra kıyafetsiz ölçümlerle devam edeceğim.
ilk hafta için fazla mı olmuş kızlar beni korkutuyorlar ayda en fazla 2 kilo veriliyormuş yoksa sağlıksızmış diye menülerimi gördünüz sizce sağlıksız mı gidiyorum?
(simdiye kadar pek diyet yapmış biri değilim evlenince 14 kilo aldım. yani açıkçası diyetler hakkında tecrübesizim)
günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah 1 poğaça bir domates 4 zeytin şekersiz çay bir yumurta
öğle 3 k bezelye 3 k pilav yarım kepçe çorba yoğurt
akşam köfte patates turşu 2 k pilav
spor yok malwesef(
7 zeytin olmus ama 5 iyiymis,ama kahvalti sonucta bisey olmaaz,ogle cok az,aksam cok azzz,selam kzlaaaaar :) dünki ve bugün ki menümü yazıyorum
MEYVEYLE RENKLENDIRSEYDIN 10 NUMARA OLURDU.SPORUN DA GUZEL,.AFERINsabah:
3 zeytin
satatalık domates
bir dilim tam buğ. ekmeği
ara: bir hurma
öğle:
haşlanmış tavuk
bir kase yoğurt
yarım dilim t b ekmeği
ara: soda, yarım acıbadem kurabiyesi
akşam:
tavuklu bulgur pilavı 5-6 kaşık (yağsız sadece tavuk suyuyla pişirdim)
bir kase yoğurt
marul salatası
(öğleden sonra biraz tansiyonum düştü o yüzden menüyü biraz gevşettim)
spor: leslie 3 mil
belki yatmadan kbandına çıkarım yarım saat daha karar veremedim