- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
turkancım ALLAH şifaa versin buğünde cuma dualarımdasın
Türkan belki inanamayacaksın bende inanamadım çünkü ben 70 kilo olmuşum nasıl oldum bilmiyorum ama durum vahim bütün gün kahroldum nasıl oldum diye
ben senı verene ölürüm yaa kıyamam güzel gözlüme canım çok şükür kü bulunmuş nedenı allahım sana acil şifalar versin tatlım güzel bacım benımmerhaba millet.HAKLISINIZ isyanlarinizda.basim karisikti biraz,kusura bakmayin,yarindan itibaren INSAALLAH aranizda ve basinizdayim,ve daha istikrarli bir sekilde.size sahsi tecrubemden 1sey anlatmak istiyorum.
ben universeiteye kadar inceciktim,hatta bana safinez der ,dalga gecerdi kuzenlerim,hiic istahim yoktu,universiteye dahil olduktan sonra,bakuye geldim ve universitemizin yurdunda kalmaya basladim,anneye bagli cocuk oldugumcin moral olarak coktum,arti tip fakultesinin inanilmaz zorlugu,sinavlarda gecirdigim heyecanlar,ta o zamanlardan bende doyum hissinin kayb olmasi baslamisti,annemle bunu annemin yemeklerini ozlememe,evden uzak olmama,iyi beslenememe bagliyorduk,3.sinifta evlendim ve evliligimin ilk yillari kaynanam ve esimle cok anlasmazliklarimiz oldu.daha nisanliyken baslamisti aslinda.neyse.yilaar,yillar,ben hep zorluklar gordum,ve de doymak bilmedim,arada bir depresyon tehsisiyle tedavi olmusdum o zaman 3 ayda 12 kilo vermisdim,ve gecenlerde yine doktora gittim ve bana distimik bozukluk_(depresyonun daha hafif ama kronik sekli) tehsisi konuldu.9 gun oldu ilaca basliyali.etkisini 2 haftadan sonra gorecegimi soyledi doktor ama ben yillardir ilk defa bu birkac gunde doyma duyusu nedir anladim arkadaslar,acikma duyusunu bile bilincli bir sekilde algilayar oldum,esimle ,oglumla sofraya oturmayi basardim.ama sunu belirteyim,yazzzin cok siki spor yaparken de biliyorsunuz ki harika diyet yapiyordum,okudum ki spor depresyona birebrmis,o yuzden ben yazin hem mutluydum,hem pms olmuyordu(adet oncesi sendrom,sinirlilik)hem de yemek yemeye biliyordum,fakat ec hissediyordum.belki erken simdi bunu soylemek icin ama,INSAALLAH ilaclarin etkisini tam olarak gorurum,ama tok olma duyusuna hasretmisim ben megerse.doktora soyledigim sikayetlerden biri buydu:bir anda kendimi mutfakta bisey yerken buluyorum,ne yedigim ve niye yedigim hakta dusunmuyorum bile,sanki bir bosluk doldururcasina,ama ayni duygularla mutfaktan ayriliyorum ve bana kalan aldigim kaloriler oluyor,doktorum,o boslugun hastaligim oldugunu soyledi,sizi bu konuda bilgilendirmek istememin sebebi su ki boyle duygunuz varsa mutlaka uzmana bas vurun,ben 7,8 tildir bu haldeyim,hayatimin bir parcasi olmus megerse bu hastalik,o yuzden universitede basarili olamamisim,o yuzden her isimi yarim birakmisim,her seyin sebebi 1 tekmis.(14:ELHAMDULILLAH ki bulundu
kız zaten inceciksin ne yapacaksın 36 beden olsam tıka basa yerim:)günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah 1 poğaça bir domates 4 zeytin şekersiz çay bir yumurta
öğle 3 k bezelye 3 k pilav yarım kepçe çorba yoğurt
akşam köfte patates turşu 2 k pilav
spor yok malwesef (
evet kesinlikle ondan ben 65 im halakilo bildirimi yapiyorum
66.6.
degil vermek,600 g,fazlayim,sanirim adet oldugumucin.
adetin mı yakın yada hamıle olmayasınTürkan belki inanamayacaksın bende inanamadım çünkü ben 70 kilo olmuşum nasıl oldum bilmiyorum ama durum vahim bütün gün kahroldum nasıl oldum diye
iyi akşamlar. bende yapayım kilo bildirimi malesef aynı değişiklik yok 2 gündür yazamıyorum menülerimi sayfaya bakabiliyorum ama yazamıyorum çokta dikkat edemedim gerçi.
bu günkü menüm
sabah : 2 dilim kepek ekmekle tost. çay domates salatalık
ara : 1 elma 1 çikolatalı gofret (adetm yaklaşıyor tatlı krizlerindeyim )
öğle : 1 kase nestle nesfit ve süt
ara yok
akşam : 2 kaşık pilav bi parça tavuk ızgara ve salata
ara 2 portakal,,
spor yapamadım ama bütün gün hareket halindeydim
Maşallah çok düzenli ve özenli bir gün olmuş çok beğendim çekirdek hariç ama 1 saat yürümüşsünbugünkğ menüm
sabah:1 bardak limonlu su,2 kepek ekmeği,kk peynir,2 sekersiz cay
öğle:tavuk kanat,1 beyaz ekmekdilim lavaş yanı (1 dilim),salata
akşam:kepek ekmeğiyle yaptığım tost,1 elma,
ara:1 avuç çekirdek
1 saat yuruyus
kızlar ben bugün 9 lu bitki çayı var ya ondan aldım kullanan varmı yani faydası varmıdır acaba
kızlar ben bugün 9 lu bitki çayı var ya ondan aldım kullanan varmı yani faydası varmıdır acaba
evet hanı ben dün yazmıstım ya kızlar 2 bardakta bıtkı çayı içtim diye o bu çaydı yenı aldım az sonra yıne içeceğim ben de merak ediyorum bakalım ama fazla umut bağlama bence zira ben de bağlamıyorumkızlar ben bugün 9 lu bitki çayı var ya ondan aldım kullanan varmı yani faydası varmıdır acaba
ohhh yeter bu mutluluk sana darısı basımızakızlarrrr ben geldimmm
bu haftayı çok çok yoğun geçirdim ve kaçamaklarım oldu ama yine de dikkat etmeye çalıştım
ama bu sabah tartıldım 56.9 kiloyum
bu bile beni mutlu etmeye yetti
kolay gelsin canım görüşürüzkilo bildirimimi yapayım 67,4 bi değişiklik yok yani
bide hanımlar benim vizelerim başlıyor bu hafta, ders çalışmam gerek çok.yine arada uğrarım ama düzenli giriş yapamayacağım için üzgünüm önümüzdeki cuma bitiyor sınavlarım inşallah, kendinize iyi bakın çok öpüyorum
hılalciğim hoş geldin canım bende 65 im malesef ne oldukı bıze ne oldu bıze?insallah vereceğiz kız takma kafanaturkancim yeni bir baslik acmissin acalida cok olmus hayirli olsun.ya bende kilo aldim.tr gitmeden once 61.8 dum gittim mahvoldu hersey.hergun biri davet etti dikkat etsemde ayip olmasin diye yedim.buraya geldigimde 65.8 dum. yikildim tabi ama biliyordum aldigimi..bir ara dukana basladim 2 gun denedim 64 oldum ama kusmaktandir kesin mahvoldum cunku bana gore degilmis birakinca normal yedigim halde 4-5 gunde baktim yine 65 lerdeyim.isin kotusu bir turlu motive olamiyorum..tartiyimi kaldirsam bilmiyoru.birkac gun biseyler deniyorum hemen sonuc almak istiyor insan cikiyorum hep ayniyim gr eksilme yok.sonra moralim bozuluyor ve tamamen motivasyonum dusuyor birakiyorum herseyi..soyle 1 ay duzenli spor+diyet yapsamda hic tartiya cikmasam belki verecegim..durumum vahim..
evet hanı ben dün yazmıstım ya kızlar 2 bardakta bıtkı çayı içtim diye o bu çaydı yenı aldım az sonra yıne içeceğim ben de merak ediyorum bakalım ama fazla umut bağlama bence zira ben de bağlamıyorum