Türkan İle Kilo Verme Günlüğü

selamlar herkese :KK16: bende uzun zaman kilo vermeye çabalayanlardanım. nihayetinde verdimde 75den 68 lere. ama çok koruyamadım biraz aldım tekrar :KK14: :KK14: eğer kabul ederseniz bende aranızda olmak istiyorum :KK16:

herkeslere selam olsun:KK16:
son günlerde benim durumum vahim reglimden olsa gerek aşırı derecede tatlı yeme ihtiyacı duyuyorum
ve durmadan deli gibi acıkıyorum
sanki içime bir canavar kaçtı:44: yürüyüşe de çıkamıyorum günlerdir yağmur yağıyor

selamlar herkese :KK16: bende uzun zaman kilo vermeye çabalayanlardanım. nihayetinde verdimde 75den 68 lere. ama çok koruyamadım biraz aldım tekrar :KK14: :KK14: eğer kabul ederseniz bende aranızda olmak istiyorum :KK16:

şimdi kaç kilosun kaç yaşındasın canım biraz kendinden bahseder msin?

buyur canimm,aramiza hosgeldin.sana basarilar dilerim.:KK16::KK16:
tabiki bahserim, 25 yaşındayım kilomda bu sabah 70. 600 dü.en azından şimdilik hedefim 65

ben de 25 yasindayim ve oglum 3 yasinda:KK1::KK1:

buyur canimm,aramiza hosgeldin.sana basarilar dilerim.:KK16::KK16:

ben de 25 yasindayim ve oglum 3 yasinda:KK1::KK1:

teşekkür ederim türkan çok mutlu oldum :KK9: önceki verdiğim kilolarıda En Büyük KK sayesinde vermiştim. biraz bilgi verebilirmisin bana kilo bildirimi ne zaman yapılıyor mesela.
bu arada oğluşunuda allah bağışlasın :emir_bebek:

slm kızlar...
evet bildirimimi yapıyorum hadi bakalım

sabah
şekersiz çay
2dilim tam buğday ekmek
6 kaşık menemen
(kv deydim mecbur diyet gitti azıcık)

ara öğün:

3 tane ülker altınbaşak ( dışardaydık öglen yemeği yok maalesef)

akşam yemeği

bir adet fırında lüfer
bol salata (yağsız)
roka
2 dilim tam buğday ekmeği

suyu az içtim maalesef dışarda olunca ama yatana kadar içerim daha
birazdan da bitki çayı içerim

spor da yok bugün çünkü çok yoruldum dışarlarda

sizce nasıl kızlar

Son düzenleme:
teşekkür ederim türkan çok mutlu oldum :KK9: önceki verdiğim kilolarıda En Büyük KK sayesinde vermiştim. biraz bilgi verebilirmisin bana kilo bildirimi ne zaman yapılıyor mesela.
bu arada oğluşunuda allah bağışlasın :emir_bebek:
sagol canim.ALLAH razi olsun.hepimizinkini INSAALLAH.kurallar tam olarak ilk sayfadakiler.kilo bildirimi cuma gunleri yapiliyor,ac ve tuvaletten sonra:KK1::KK1:
slm kızlar...
evet bildirimimi yapıyorum hadi bakalım

sabah
şekersiz çay
2dilim tam buğday ekmek
6 kaşık menemen
(kv deydim mecbur diyet gitti azıcık)

ara öğün:

3 tane ülker altınbaşak ( dışardaydık öglen yemeği yok maalesef)

akşam yemeği

bir adet fırında lüfer
bol salata (yağsız)
roka
suyu az içtim maalesef dışarda olunca ama yatana kadar içerim daha
birazdan da bitki çayı içerim

spor da yok bugün çünkü çok yoruldum dışarlarda

sizce nasıl kızlar
sonucta kahvaltida yemissin 2dilimi,bisey olmaz.ama oglen olmamis ,mecbur kalmissin.aksam superrr

o zaman yarındn itibaren günlük menümü yazıyorum. kilomuda tam olarak cuma günü bildiririm :KK34: ben zaten herzaman aç ve tuvaletten sonra tartılıyorum birde aynı kıyafetlerle :KK9: :KK9: :KK52:

ben bugün menü paylaşımı yapmasam daha iyi olacak:26::26::KK17:
depresif bir ruh hali içerisindeyim üstüm başım paspal sabahtan akşama kadar evdeyim kimseyle görüşmek istemiyorum
kendimi sadece yemek yiyerek rahatlatabiliyorum sanki:KK53::KK53::KK53::KK53:

o zaman yarındn itibaren günlük menümü yazıyorum. kilomuda tam olarak cuma günü bildiririm :KK34: ben zaten herzaman aç ve tuvaletten sonra tartılıyorum birde aynı kıyafetlerle :KK9: :KK9: :KK52:

canım kıyafetsiz olarak tartılsan gerçek kilonu daha iyi görürsün
ama bende hep üşeniyorum soyunmaya o yüzden çıplak tartılmıyorum:KK1::KK1::KK1:

türkancım özelden mesaj atmaya çalıştım ama mesaj kutun doluymuş :KK37:
canım ben cumartesiye kadar nete giremeyeceğim il dışına çıkıyorum yani menü paylaşımı vs. yapamayacağım haberin olsun tamam mı?

canım ben cumartesiye kadar nete giremeyeceğim il dışına çıkıyorum yani menü paylaşımı vs. yapamayacağım haberin olsun tamam mı?

bosalttim canim,ata bilirsin.sana iyi yolculuklar dilerim.:KK54::KK54:

herkeslere selam olsun:KK16:
son günlerde benim durumum vahim reglimden olsa gerek aşırı derecede tatlı yeme ihtiyacı duyuyorum
ve durmadan deli gibi acıkıyorum
sanki içime bir canavar kaçtı:44: yürüyüşe de çıkamıyorum günlerdir yağmur yağıyor
olur öyle tatlım sıkma canını

hayırdır kız ??sağ salim git gel insallah

X