- 23 Şubat 2012
- 1.874
- 15
canım aralarda da keske meyve ve ceviz veye badem serpiştirsen az gibi geldikahvaltı
1 dilim ekmek,1yumurta,domates,salatalık
öğle
3 kaşık pilav,tavuk,salata,yoğurt
akşam
6 kaşık nohut yemeği,1dilim ekmek,1mandalina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım aralarda da keske meyve ve ceviz veye badem serpiştirsen az gibi geldikahvaltı
1 dilim ekmek,1yumurta,domates,salatalık
öğle
3 kaşık pilav,tavuk,salata,yoğurt
akşam
6 kaşık nohut yemeği,1dilim ekmek,1mandalina
selamlar herkese bende uzun zaman kilo vermeye çabalayanlardanım. nihayetinde verdimde 75den 68 lere. ama çok koruyamadım biraz aldım tekrar eğer kabul ederseniz bende aranızda olmak istiyorum
şimdi kaç kilosun kaç yaşındasın canım biraz kendinden bahseder msin?
tabiki bahserim, 25 yaşındayım kilomda bu sabah 70. 600 dü.en azından şimdilik hedefim 65
büyük ihtimal türkancım bize katılmana rıza gösterecektir :)
o yüzden ben hoşgeldin diyeyim
bekar mısın?
inşallah kabu eder hoşbulduk canım. evliyim 3 yaşnda oğlum var. ikinci kez anne olmak istiyorum ama en azından 65 olmam lazım
maşallah Allah bağışlasın
inşallah ulaşırsın hedefine
buyur canimm,aramiza hosgeldin.sana basarilar dilerim.selamlar herkese bende uzun zaman kilo vermeye çabalayanlardanım. nihayetinde verdimde 75den 68 lere. ama çok koruyamadım biraz aldım tekrar eğer kabul ederseniz bende aranızda olmak istiyorum
tabiki bahserim, 25 yaşındayım kilomda bu sabah 70. 600 dü.en azından şimdilik hedefim 65
buyur canimm,aramiza hosgeldin.sana basarilar dilerim.
ben de 25 yasindayim ve oglum 3 yasinda
sagol canim.ALLAH razi olsun.hepimizinkini INSAALLAH.kurallar tam olarak ilk sayfadakiler.kilo bildirimi cuma gunleri yapiliyor,ac ve tuvaletten sonrateşekkür ederim türkan çok mutlu oldum önceki verdiğim kilolarıda sayesinde vermiştim. biraz bilgi verebilirmisin bana kilo bildirimi ne zaman yapılıyor mesela.
bu arada oğluşunuda allah bağışlasın
sonucta kahvaltida yemissin 2dilimi,bisey olmaz.ama oglen olmamis ,mecbur kalmissin.aksam superrrslm kızlar...
evet bildirimimi yapıyorum hadi bakalım
sabah
şekersiz çay
2dilim tam buğday ekmek
6 kaşık menemen
(kv deydim mecbur diyet gitti azıcık)
ara öğün:
3 tane ülker altınbaşak ( dışardaydık öglen yemeği yok maalesef)
akşam yemeği
bir adet fırında lüfer
bol salata (yağsız)
roka
suyu az içtim maalesef dışarda olunca ama yatana kadar içerim daha
birazdan da bitki çayı içerim
spor da yok bugün çünkü çok yoruldum dışarlarda
sizce nasıl kızlar
o zaman yarındn itibaren günlük menümü yazıyorum. kilomuda tam olarak cuma günü bildiririm ben zaten herzaman aç ve tuvaletten sonra tartılıyorum birde aynı kıyafetlerle
türkancım özelden mesaj atmaya çalıştım ama mesaj kutun doluymuş
canım ben cumartesiye kadar nete giremeyeceğim il dışına çıkıyorum yani menü paylaşımı vs. yapamayacağım haberin olsun tamam mı?
canım kıyafetsiz olarak tartılsan gerçek kilonu daha iyi görürsün
ama bende hep üşeniyorum soyunmaya o yüzden çıplak tartılmıyorum[/QUO
bende çok üşeniyorum ya bide ne zaman diyete başlasam günlük tartılmak istiyorum
olur öyle tatlım sıkma canınıherkeslere selam olsun
son günlerde benim durumum vahim reglimden olsa gerek aşırı derecede tatlı yeme ihtiyacı duyuyorum
ve durmadan deli gibi acıkıyorum
sanki içime bir canavar kaçtı:44: yürüyüşe de çıkamıyorum günlerdir yağmur yağıyor
türkancım özelden mesaj atmaya çalıştım ama mesaj kutun doluymuş
canım ben cumartesiye kadar nete giremeyeceğim il dışına çıkıyorum yani menü paylaşımı vs. yapamayacağım haberin olsun tamam mı?