- 1 Nisan 2012
- 722
- 467
biraz dengesiz olmuş ama ölçülü,iyi yani sporda olsa kurtarırmışsın :)bu arada menümü de paylaşayım
pek diyete uygun değil ama
sabah 1 poğaça 1 bardak çorba
öğle 1 kase çorba 2 k makarna
ara 3 tane mandalin
akşam patlıcan yemeği salata 1 dilim ekmek
spor yok ıhlamur adaçayı var
yagmur hedefin kac kilo?
çok güzel olmuş herşeyden var maşallah :)
merhabalar..................
jillian harika.bence hic birakma/yani yeniden basla.çok güzel ,hatta harika :) bende jilian yapmaya çalışmıştım bir ara çok zorlandım bıraktım tekrar başlarım belki senden görüp heveslendim :)
olur mu öyle şey nete giremediğimiz için olmuştur öyle,gerçi menülerine diyecek bişey de bulamıyor olabilir herkes genelde çok iyi oluyor:)
guzel,beeeegendimmmmenüm
kahvaltı
domates,salatalık,1 yumurta,1dilim ekmek,bi kaç çatalda patates kızartmasından aldım
ara
bir şekerli sütsüz kahve
öğle
1 kase müsli sütle birlikte,
akşam
1 dilim ekmek,haşlanmış et,salata ,yoğurt
2,5litre su ,1fincan meyve çayı birazdan da yeşil çay içerim
leslieyle 2 mil yürüdüm
guzel canim,yavas yavas rayina oturuyor MASAALLAHsabah
kk peynir bir dilim ekmek bol limonlu roka maydonaz dere otu
ara
çay bardaği sütlü nescafe
öğlen
biraz lavaş birkase çorba ve yoğurt 3 -4 kaşık zeytinyağlı sebze yemeği
ara
3 kuru erik 10 badem yeşil çay beşi biryerde
akşam
3 köftte salata bir kase çorba ve yoğurt
3 litre su içtim biraz da spor yaptım ama çok ev işi de yaptım
CANIM BENIMM,COK GECMIS OLSUN BITANEMMM..slm güzeller napıyosunuz
iki gündür çok hastaydım hiiiç giremedim nete
bugün biraz daha iyiyim çok şükür
siz neler yaptınız bakalım özlediniz mi beni
GUZEL BENCE HIC FENA DEGIL,AFFERIN,bu arada menümü de paylaşayım
pek diyete uygun değil ama
sabah 1 poğaça 1 bardak çorba
öğle 1 kase çorba 2 k makarna
ara 3 tane mandalin
akşam patlıcan yemeği salata 1 dilim ekmek
spor yok ıhlamur adaçayı var
MERHABA CANIMMM.NASILSIN.BEN DE ZATEN HEP 5DK.LIGINA GIRIP CIKIYORUM,meraba gözlerim işildadı ne güzel bir raslantı size hoşça vakit geçirmek dileğiyle nöbettimi size devrediyorum
canım boyum 1 70 hedeflerimiz başlangıç kilolarımız falanda aynıymış farketmemişim bak :)ve tebrikler zaten çok iradelisin hızla yol alıyorsun,maşallah diyelim . bende bu kiloda takıldım kaldım bir atlatsam bu direnci süper olacak neyse inanıyorum ki ikimizde en kısa zamanda hedeflerimize ulaşacağız inşallahforestgump boyun kaç aramızda 1 kilo var anlaşılan sana kavuşmama az kaldı hey
Kafamı alının yatagına carptım cok fenaa sıstı yaaa.sol tarafım seyırıyordudagım falan
ÇOK geçmiş olsun Allah şifa versin ya üzüldüm inş bişe olmazKafamı alının yatagına carptım cok fenaa sıstı yaaa.sol tarafım seyırıyordudagım falan
canım boyum 1 70 hedeflerimiz başlangıç kilolarımız falanda aynıymış farketmemişim bak :)ve tebrikler zaten çok iradelisin hızla yol alıyorsun,maşallah diyelim . bende bu kiloda takıldım kaldım bir atlatsam bu direnci süper olacak neyse inanıyorum ki ikimizde en kısa zamanda hedeflerimize ulaşacağız inşallah
selam kızlarr size sabah ve öğlen menümü yazıyım akşamınkinide anca yarına inşallah.
sabah 1 açma 1 fincan şekersiz yeşil çay
arada 1 susamlı poğaça yedim ama azar azar öğlene kadar yani yaklaşık 2 saatte yedim :)
öğlen 3 kaşık kadar pilav üstüne 1 kepçe nohut yemeği (susuz) + 1 kase çacık
bol bol su içmeye çalışıyorum yavaş yavaş eski düzenime merhabaaaa :) :)
tamam kabul 1 açma 1 poğaça fazla amanapıyım canım istedi birdaha olmazz sanıyorum kendime hakim olucamm
canım çok fazla spor yapmıyorum hem de bi yerden sonra kilo vermek zorlaşıyor gerçektenaslında dahaaa fazla vermen gerekmezmi paylaştığın menuler çok harika bence en az 2kilo vermen gerekirdi ama spor az yapıyorsan o başka
canım benim nette problem var cevap yazıyorum çıkmıyorkimse benim menumu yorumlamiyor,menulere soru tarzinda yazdiklarima cevap yazmiyor.gormuyormusunuz yazdiklarimi?bide telefonumdan girip bakiyim.gecenlerde humeyra da bugun kimse ugramamis demisti.halbuki ben merhaba yazmistim..
geçmiş olsun bitanem yaaa dikkat et kendineKafamı alının yatagına carptım cok fenaa sıstı yaaa.sol tarafım seyırıyordudagım falan
canım sabah açma yemişn bi hata etmişin üstüne bir de poğaça hiç olmamışselam kızlarr size sabah ve öğlen menümü yazıyım akşamınkinide anca yarına inşallah.
sabah 1 açma 1 fincan şekersiz yeşil çay
arada 1 susamlı poğaça yedim ama azar azar öğlene kadar yani yaklaşık 2 saatte yedim :)
öğlen 3 kaşık kadar pilav üstüne 1 kepçe nohut yemeği (susuz) + 1 kase çacık
bol bol su içmeye çalışıyorum yavaş yavaş eski düzenime merhabaaaa :) :)
tamam kabul 1 açma 1 poğaça fazla amanapıyım canım istedi birdaha olmazz sanıyorum kendime hakim olucamm