Türkan İle Kilo Verme Günlüğü

mehaba cnm,ben keske kiraz mevsimi olsaydi da yapsaydim diyorum,tam 2.1 kilo gitti ve kalicii.ama ayran detoksu da iyi ,onda da 0.9 gitmisdikahvalti da var.

keeesinlikle jilliannnnnnnnn.......................................................

selamlar menümü paylaşayım
sabah
1 dilim kızarmış ekmek ,domates,salatalık,biber,1yumurta
öğle
1 kase müsli
ara
tarçınlı yoğurt 2 kaşık
akşam
kaşarlı tost
leslieyle yürüdüm, 2 litre su ,1fincan form çayı

sogalısın inş hedeflerimize ulaşacağız 170 boya 60 süpeer olur hastanede boy fazla çıkıyor evdeki metreyle ben 163 çıkıyorum sen evde ölçüldümmü

valla ben evde ölçülünce hep daha fazla çıkıyorum 173 tabi mezurayla, hatta lisede okulda filanda ölçülmüştük 174 çıkmıştım filan hastanedeki alet daha güvenilirdir dedim 170diyorum hep ondan, karışık işte biraz gidip bi daha ölçüleyim :) tabi açıkcası çokta önemli değil bi kaç santim fark ,incecik olayımda

eh ne yaptığının farkındasın :) çok karbonhidrat olmuş poğaça açma pilav ama üzülme daha oturur düzene

bence güzel ,bisküviler nazarlık olmuş menülerin hep çok iyi oluyo arada olsun bu kadarlık, zaten akşam yemeğini geçiştirdim demişsin

sabah
bir dilim ekmek kkpeynir 3 zeytin roka maydanoz dere otu
ara nescafeli süt
öğlen birkase çorba ve yoğurt 3 köfte
4 kuru erik(gün içerisinde) 10 badem 5ibiryerde
Akşam bir kase çorba ve yoğurt 5 kaşik sebze yemeği salata
30 dk bisiklet biraz yürüyüş 10dk filan
3 litre su içtim gün içerisinde şekersiz çay bol içiyorum onu hiç yazmamıştım
Şimdide bir yeşil çay içim

maşallah boyun çok iyi bu boyla az kilo versen zaten istediğin gibi olursun

vayy çok iyi bu işi çözmüşsün.çayı bol içiyosan şekersiz içmen harika olmuş,insan çok arıyo soğuk havalarda özellikle

bundan sonra yastayım zaten kızlar hiç bişey yemek istemiyorum sözüm olucak diye hevesle 4 kilo veren ben babamın erken daha demesiyle yıkılmış durumdayım :'(

bundan sonra yastayım zaten kızlar hiç bişey yemek istemiyorum sözüm olucak diye hevesle 4 kilo veren ben babamın erken daha demesiyle yıkılmış durumdayım :'(

aaa.niye ki.sozlenmekte ne var ki,istemislermiseni.baban riza vermiyormu.anlamadim.

yastayim deme ama gunahtir.tovbe de.hayirlisi neyse o olsun.

“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.” (Bakara Suresi, 216)

hayır tatlım babam vermem dememiş amcam konuştu dün akşam.. ama daha erken okul yeni bitti hemen pat diye istemeye gelmesinler demişş oysaki ben çok ümitlenmiştim

bugun annemlerdeyim,annem beni cok yedirdi yaa kahvaltidaa.burda diyet yapamiyorum kiii,ama umarimm jillianimi yapa bilirim.

hayır tatlım babam vermem dememiş amcam konuştu dün akşam.. ama daha erken okul yeni bitti hemen pat diye istemeye gelmesinler demişş oysaki ben çok ümitlenmiştim

gercek ask engel tanimaz,unutma.yaz bunu bir tarafa,gonlunu ferah tut!!!her sey coook guzel olucak.kiziiiiim,evlenenlerin parmagi bala mi battiiiii????

evlenecek olanlara 1kavanoz bal,pismaniye,1 kiloda ayva benden olsun aaabiiiiii
saka saka her seyin bir guzelligi var,bekarligin da,sozlu olmanin da,nisanli olmanin da,evlenmenin,hamile olmanin ,anne olmanin.insan hep bir sonrakini arar hep bir sonraki kademeni ister,ama hep eskiyi ozler.anin tadini cikamaya bak.hayati doya doya yasamaya bak.hic birseye takilip kalma.baban tursuya koyacak degil ya seni.veya sevmedigin birisine verecek,yani anlayacagin uzulucek bisey yok.yastayim zaten hiiic yakismiyor.gul bakiiiyimm.HAYATA GULUMSEEE.HAYATA GULUMSEEE.MUTLU OLMAK ICIN,HAYATA GULUMSEEEEEE

haklısın doğru söylüyosun en azından vermem dememiş. napalım hayırlısını istemekten başka bişeye gerek yokk.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…