Türkan İle Kilo Verme Günlüğü

ilk kilo bildirimi bendennn..,.
66 ayniyim yani....

hadi her kes yapsin kilo bildirimini.benim 1gun onceden hatirlatmami beklemeyin,cuma gunu her kes kilo bildirimi yapsin.

cok gecmis olsun canim benim,bu havalarda dikkatli olmak gerekiyor tabiki de.corekotu yagi ic.ihlamur kaynat ic gecer ALLAHin izni ile,haaaaaaaaaaaarika bir menu.cok guzel.
ah ah ne kadar güzel.ben de zayıflamak istiyorum ama bir türlü başaramıyorum. 16 kasım da diyetisyene gideceğim bakalım bu sefer başarabilecek miyim? hiç umudum yok ama bir ümit yine.ah ahh
katilmak isteren buyur gel.istedigin zaman adini listeye eklerim., daha ne olsuuuunnnn.ama spor biraz kandirmaca olmus,vucudunu isitmamissin bile.
olur kahvaltida oyle.bisey olmaz.ama haftada 1kereyi gecmemye bak.bu arada hosgeldin,az kalsin listeden siliyordum.10 gununu doldurmustun coktaaannn

canım gayet güzel :))

umarım böreğin miktarını abartmamışsındır. Hep birlikte toplanıcaz canım inşallah

ilk kilo bildirimi bendennn..,.
66 ayniyim yani....

hadi her kes yapsin kilo bildirimini.benim 1gun onceden hatirlatmami beklemeyin,cuma gunu her kes kilo bildirimi yapsin.

günaydınnnn hayırlı cumalarrrr
ikinci kilo bildirimi de benden olsun
58,2 çıktım bugün aynı yani

bende 70 diyelim kızlar bugün inşallah tartı alıcam.. 70 olmuştum inşallah kilo almamıştırım ühüüüü

kahvalti:
bu konuda konusmak istemiyorum

ogle:

2kepce etli corba,1dilim ekmek,coban salatasi

ara
meyve suyu,ceviz

aksam
2kofte,1dim ekmek ,salata

DAHA SPORA BASLAYAMADIM YAA.BU EV ISLERI BITMIYCEKMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.

Masatakvımı,sanırım dıyetı cıddıye almıyoruz,ne bu devamsızlık??????????????????????/ne kılo bıldırımı var ne menu???

Masatakvımı,sanırım dıyetı cıddıye almıyoruz,ne bu devamsızlık??????????????????????/ne kılo bıldırımı var ne menu???

Ben giremedim yine hayatım çok tempolu sıkı bir diyet yapıyorum
67.8 kiloyum
menü bildirimine gelmedim
bahane değil ama girsem kkya emin ol buraya yazarım bazen pcyi elime alamıyorum
kursa gidiyorum eve geliyorum evin işi güvü derken pc bile açamadım
Yani özür dilerim istemiyorsan aranızda seyirci olurum size arada girer yazarım
Ama yapabilceğim birşey yok
sporumuda yapıyorum menümede dikkat ediyorum emin ol

Sabah

1 Bardak yeşil çay
2 dilm kepek ekmeği ve peynir tost
kursa gittiğim için acele yedim çıktım

Öğle
1 porsiyon türlü

ara
10 badem
1 kupa yeşil çay

akşam
1 kase tarhana çorbası
salata

su 1 lt
sporum jillian
yeşil çay 3 kupaya tamamlanacak

öptüm sizleri

ayrıca spor sayılırmı bilmem ama
çamaşır yıkadım astım
ütü yaptım
ev sildim süpürdüm

yemek yapmadım bugün dünden yemeğim var

daha ne olsunnn

Son düzenleme:
çook afedersiniz iki gündür internetimde bir problem vardı giremedim halloldu şükür
kilom 68 hiç kilo vermemişim regl olduğum içinde olabilir bilemiyorum bakalım önümüzdeki hafta ne olacak

sabah
bir adet kepekli ekmek
bir adet haşlanmış yumurta
maydonoz dere otu limon
şekersiz çay
öğlen
bir dilim k.ekmek
5 adet köfte
bir kase yogurt
akşam
çok az lavaş
3 adet bud
2 adet köfte
bir bardak ayran
sonra kahve içtim
bir saatten fazla yürüdüm
ne kadar su içtiğimi sayamadım
birde forum çay ve 9zu bir yerde içtim

selam sizi görünce bende hırslanıyorum ne güzel yaa

Son düzenleme:
bitanem,alinmani gerektirecek bisey soylemedimki,sadece ciddiye almadigini dusunmustm bu sefer,ama ev isleriyle hele sinava calisiyorsan zooooorr..seni cok iyi anliyorum,ki ben ara vermistim okumaya yeniden basliycam INSAALLAH.ALLAH yardimcimiz olsun.

haaaaaarrrrrrriiiiiiikkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Benıde alırmısınız yanınıza kızlar...
buyursunlarrrrr
çook afedersiniz iki gündür internetimde bir problem vardı giremedim halloldu şükür
kilom 68 hiç kilo vermemişim regl olduğum içinde olabilir bilemiyorum bakalım önümüzdeki hafta ne olacak
ben de bu kiz nerde diyordum,cunki MASAALLAH cok disiplinlisin.sen de dagyolu da.ALLAH hepimizin yardimcisi olsun .AMIN. DAGYOLU,OGLEN KOFTE 3 OLSAYDI YA,SANKI AKSAM DA COK OLMUS.BEN 2 TANE BUD YESEM PATLARIM HERHALDE,DAHA IDEAL BIR MENU GOREMIYORUMMM.PEKI ALISA BILDINMI DIYETE?BASARACAGINA inaniyormusun?

ALLAHIN izniyle kilo vereceğime inandım işin başı inanmaktan geçiyor ve bu inanç güç veriyor
diyet meselesindede malumunuz biranda alışmak yemek alışkanliğini aza indirmek kolay değil.ama yavaş yavaş bir düzene giriyorum diye acizana düşünüyorum gerçekten katkılarınız çok oldu Allah razı olsun
malum şimdilik misafirimiz yok yani nasip olmadı ama bu kiloylada karşilamak iyi olmaz oyüzden ara vermeden devam etmem lazım

kilom 57
500 gram gitmiş
netim problemli o yüzden nete giremiyorum
aslında dahaaa fazla vermen gerekmezmi paylaştığın menuler çok harika bence en az 2kilo vermen gerekirdi ama spor az yapıyorsan o başka

Son düzenleme:
aaaaaaaaa alındım yanı cok sevındım ...
bana ne yapmam gerektıgını yazarmısınız...
benım normalde kendı gunlugum var gecen senden ama sımdı bı grupla baslamak ıstıyorum...
baslangıc kılom; 75
sımdıkı kılom ; 65
ıstedıgım kılo; 55

hadı bısmıllah ınsallah Raabbım yuzumu kara cıkarmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…