Türkan İle Kilo Verme Günlüğü

bu arada menümü de paylaşayım
pek diyete uygun değil ama
sabah 1 poğaça 1 bardak çorba
öğle 1 kase çorba 2 k makarna
ara 3 tane mandalin
akşam patlıcan yemeği salata 1 dilim ekmek
spor yok ıhlamur adaçayı var
biraz dengesiz olmuş ama ölçülü,iyi yani sporda olsa kurtarırmışsın :)

forestgump boyun kaç aramızda 1 kilo var anlaşılan sana kavuşmama az kaldı hey

çok güzel ,hatta harika :) bende jilian yapmaya çalışmıştım bir ara çok zorlandım bıraktım tekrar başlarım belki senden görüp heveslendim :)
jillian harika.bence hic birakma/yani yeniden basla.
:KK70: olur mu öyle şey nete giremediğimiz için olmuştur öyle,gerçi menülerine diyecek bişey de bulamıyor olabilir herkes genelde çok iyi oluyor:)
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
menüm
kahvaltı
domates,salatalık,1 yumurta,1dilim ekmek,bi kaç çatalda patates kızartmasından aldım
ara
bir şekerli sütsüz kahve
öğle
1 kase müsli sütle birlikte,
akşam
1 dilim ekmek,haşlanmış et,salata ,yoğurt
2,5litre su ,1fincan meyve çayı birazdan da yeşil çay içerim
leslieyle 2 mil yürüdüm
guzel,beeeegendimmm
sabah
kk peynir bir dilim ekmek bol limonlu roka maydonaz dere otu
ara
çay bardaği sütlü nescafe
öğlen
biraz lavaş birkase çorba ve yoğurt 3 -4 kaşık zeytinyağlı sebze yemeği
ara
3 kuru erik 10 badem yeşil çay beşi biryerde
akşam
3 köftte salata bir kase çorba ve yoğurt
3 litre su içtim biraz da spor yaptım ama çok ev işi de yaptım
guzel canim,yavas yavas rayina oturuyor MASAALLAH

slm güzeller napıyosunuz
iki gündür çok hastaydım hiiiç giremedim nete
bugün biraz daha iyiyim çok şükür
siz neler yaptınız bakalım özlediniz mi beni :KK9:
CANIM BENIMM,COK GECMIS OLSUN BITANEMMM..

bu arada menümü de paylaşayım
pek diyete uygun değil ama
sabah 1 poğaça 1 bardak çorba
öğle 1 kase çorba 2 k makarna
ara 3 tane mandalin
akşam patlıcan yemeği salata 1 dilim ekmek
spor yok ıhlamur adaçayı var
GUZEL BENCE HIC FENA DEGIL,AFFERIN,

meraba gözlerim işildadı ne güzel bir raslantı size hoşça vakit geçirmek dileğiyle nöbettimi size devrediyorum
MERHABA CANIMMM.NASILSIN.BEN DE ZATEN HEP 5DK.LIGINA GIRIP CIKIYORUM,

Son düzenleme:
Kafamı alının yatagına carptım cok fenaa sıstı yaaa.sol tarafım seyırıyor:KK1:dudagım falan

forestgump boyun kaç aramızda 1 kilo var anlaşılan sana kavuşmama az kaldı hey
canım boyum 1 70 hedeflerimiz başlangıç kilolarımız falanda aynıymış farketmemişim bak :)ve tebrikler zaten çok iradelisin hızla yol alıyorsun,maşallah diyelim . bende bu kiloda takıldım kaldım bir atlatsam bu direnci süper olacak neyse inanıyorum ki ikimizde en kısa zamanda hedeflerimize ulaşacağız inşallah

canım boyum 1 70 hedeflerimiz başlangıç kilolarımız falanda aynıymış farketmemişim bak :)ve tebrikler zaten çok iradelisin hızla yol alıyorsun,maşallah diyelim . bende bu kiloda takıldım kaldım bir atlatsam bu direnci süper olacak neyse inanıyorum ki ikimizde en kısa zamanda hedeflerimize ulaşacağız inşallah

sogalısın inş hedeflerimize ulaşacağız 170 boya 60 süpeer olur hastanede boy fazla çıkıyor evdeki metreyle ben 163 çıkıyorum sen evde ölçüldümmü

selam kızlarr size sabah ve öğlen menümü yazıyım akşamınkinide anca yarına inşallah.
sabah 1 açma 1 fincan şekersiz yeşil çay
arada 1 susamlı poğaça yedim ama azar azar öğlene kadar yani yaklaşık 2 saatte yedim :)
öğlen 3 kaşık kadar pilav üstüne 1 kepçe nohut yemeği (susuz) + 1 kase çacık
bol bol su içmeye çalışıyorum yavaş yavaş eski düzenime merhabaaaa :) :)
tamam kabul 1 açma 1 poğaça fazla ama :KK43: napıyım canım istedi birdaha olmazz sanıyorum kendime hakim olucamm :KK70:

selam kızlarr size sabah ve öğlen menümü yazıyım akşamınkinide anca yarına inşallah.
arada 1 susamlı poğaça yedim ama azar azar öğlene kadar yani yaklaşık 2 saatte yedim :)
tamam kabul 1 açma 1 poğaça fazla ama :KK43: napıyım canım istedi birdaha olmazz sanıyorum kendime hakim olucamm :KK70:

bu günlükte bi ben yazıyordum puaça filan oda artık yazmıyorum sende milletin şekliyle şekillenirsin aama geç kalma erken geeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllll

Son düzenleme:
selamlar herkese :KK16:
kızlar int. bağlantımda son günlerde sorun var ara ara geliyor tam giriyorum kk ya cevap yazacağım donup kalıyor yine olmaz inşallah
hızlı tempolu yürüyüşlerimi artık her gün yapmaya başladım bugün fena terledim:KK1:
bu arada da güzel haberlerim var kilomda pek bi değişiklik yok ama sıkılaşıyor muyum nedir bilmem dün 36 beden bir elbisenin içine girdim:KK8:
yada kalıp mı genişti bilemedim vallahi :KK1::KK1:
belim çok inceldi ama hani göbek deliği altında kalan kısım varya hala geniş sanırım bölgesel hareketler yapmam gerekiyor oldum olası o bölgem sorunluydu zaten :S
son zamanlarda yemeği kontrol altında tutsam da spor konusunda çok zayıf kaldım o yüzden kilo veremiyorum
aerobiğe başlamak istedim fakat nişanlım izin vermedi yapacaksan evin de yap dedi bakalım ne yapacağımı bilmiyorum daha
türkancım senden kolaylıkla yapabileceğim egzersizlerin olduğu beni inceltecek sorunlu bölgemi toparlayacak hareket listesi istiyorum
bana ne önerirsiniz kızlar?

Son düzenleme:
sabah
bir dilim kepek ekmeği
3 zeytin
çok az peynir
domates
1 bardak şekersiz çay

arada 1 tane mandalina yedim

öğlen
5 kaşık türlü
közlenmiş kırmızı biber salatası
1 dilim kepek ekmeği
2 yemek kaşığı yoğurt

arada 3 bardak şekersiz çay içtim yanında da 2 tane fındıklı lokum ve 3 tane bisküvi yedim:KK17::KK17:

akşam
2 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı yağsız közlenmiş biber salatası

bisküvi ve lokum yediğim için akşam yemeğini geçiştirdim
yatana kadar suyu 2 litreye tamamlarım inşallah
40 dakika da hızlı tempo yürüyüşüm var

aslında dahaaa fazla vermen gerekmezmi paylaştığın menuler çok harika bence en az 2kilo vermen gerekirdi ama spor az yapıyorsan o başka
canım çok fazla spor yapmıyorum hem de bi yerden sonra kilo vermek zorlaşıyor gerçekten
bir de baramın 2.günü olan cuma kilo bildirimi yapmadık ben o sabah 56.4 gelmiştim bayramda yeme içmeyi epey abartınca 57 olmuşum tekrar
y
kimse benim menumu yorumlamiyor,menulere soru tarzinda yazdiklarima cevap yazmiyor.gormuyormusunuz yazdiklarimi?bide telefonumdan girip bakiyim.gecenlerde humeyra da bugun kimse ugramamis demisti.halbuki ben merhaba yazmistim..
canım benim nette problem var cevap yazıyorum çıkmıyor
o günde ben türkancımdan başka kimse uğramamış yazdım net gitti sonra tekrar geldi derken kafam karıştı kimsecikler uğramamış diye eksik yazmışım
yoksa seni atlar mıyım ben hiç canım benim

Kafamı alının yatagına carptım cok fenaa sıstı yaaa.sol tarafım seyırıyor:KK1:dudagım falan
geçmiş olsun bitanem yaaa dikkat et kendine :KK43:
canım sabah açma yemişn bi hata etmişin üstüne bir de poğaça hiç olmamış
bence akşam yemeğini salatayla falan geçiştirsen iyi edersin

Selamlarrr
Yoğun bir gün ardından sizlere selam vereyim istedim
uzun zamandır kuzenimle görüşemiyorduk kahvaltıya geldi
Tabi benim kahvaltı menüsü biraz zengin oldu yazmıyorum o yüzden

öğlen dışarı cıktık
köfte yedim 3 adet
1 diyet kola
1 dilim ekmek salata

akşam yemeyeceğim aslında öğle menüm saat 17 gibi oldu o yüzden yemeyi düşümüyorum
meyve yiyeceğim

sporum jillian şimdi bitti size yazıyorum
cuma gnünü iple bekliyorum
yarın detoks yapıcam
vucudumun buna ihtiyacı var
ne detoksu önerirsiniz?

menum;

kahvalti:1kase musli

ogle:2kofte,1d.ekmek

ara;peynir ekmek(cok acikmistim naapiyim)

aksam;etli yemek 1dilimekmek

bugun gunum yolda gecti,o yuzden spor yok menu de guzel degil,simdi annemlerdeyim ve evde misafir oldugundan yazamiyorum menulere yorum,sifa dilekleriniz icin tesekkurler.dikkatsizlik iste.agriyor halen.

X