- 5 Aralık 2024
- 242
- 61
- 13
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
-
Bende 8 ocakta oldum transfer , cuma günü gideceğiz doktora nasipse , 12. Haftaya kadar tüp bebek ilaçlarına devam ediyo musunmerhaba ben 11 ocakta transfer oldum 5. gün embriyosu 4 aa kalitedeydi tek embriyo transferi olmayı tercih ettim
evet kullanıyorum dozlarını düşürdüler deltacortil duphaston kan sulandırıcı iğne estroferm progestan fitil kullanıyorumBende 8 ocakta oldum transfer , cuma günü gideceğiz doktora nasipse , 12. Haftaya kadar tüp bebek ilaçlarına devam ediyo musun
Normalde neler kullanıyordun peki canım?evet kullanıyorum dozlarını düşürdüler deltacortil duphaston kan sulandırıcı iğne estroferm progestan fitil kullanıyorum
hep bunları kullandım transferden sonra halada kullanıyorum evet ama bir anda kesmeyeceklermis düşüre düşüre kesiyorlar bazıları 8 haftaya kadar dedi bazıları 12 ye kadarmısNormalde neler kullanıyordun peki canım?
Senin de 12. Haftaya kadar mi ilaçlar
Hımm benim komple hepsi 12.hFtaya kadar dedilerhep bunları kullandım transferden sonra halada kullanıyorum evet ama bir anda kesmeyeceklermis düşüre düşüre kesiyorlar bazıları 8 haftaya kadar dedi bazıları 12 ye kadarmıs
Bende 7+3 günlük hamileyim sabah akşam 2 tane progesteron fitil, promester 50 mg kalçadan , Oksapar ve günde iki tane prolutex göbekten kullanıyorum evet bu süreçte biraz zor ama değiyor çok şükürcanım benimde 5. haftada yani 3 gün once oldu cok korktum hemen doktora gittik doktor düsük tehlikem olmadıgını kahverengi kanamanın yerlesme kanaması oldugunu soyledi 2 gün üst üste promester 50 mg iğne verdi her ihtimale karşı vurunalım dedi birde sabah aksam öğle progestan fitil yaptım cok şükür gecti
Yaa çok teşekkür ederim yanıtınız için ben 7 haftalığım şuan, 5.haftada olmuştu yerleşme olduğunu biliyordum şimdi tekrar olunca korkmuştum dayanamayıp acile gittim. Bebek iyi çok şükür ama rahim ağzında kronik bi yara varmış orası kanıyor muş fitile devam şuan başka bi şey vermedi inşallah geçer bekliyorumcanım benimde 5. haftada yani 3 gün once oldu cok korktum hemen doktora gittik doktor düsük tehlikem olmadıgını kahverengi kanamanın yerlesme kanaması oldugunu soyledi 2 gün üst üste promester 50 mg iğne verdi her ihtimale karşı vurunalım dedi birde sabah aksam öğle progestan fitil yaptım cok şükür gecti
kızlarr çok şükür bugün 6+1 kalp atışlarını duydum kayseri memorial hastanesinSemih zeki Uludağ hocama sonsuz teşekkür ediyorum ilk denememizde bize bu mutlulugu yaşattıYaa çok teşekkür ederim yanıtınız için ben 7 haftalığım şuan, 5.haftada olmuştu yerleşme olduğunu biliyordum şimdi tekrar olunca korkmuştum dayanamayıp acile gittim. Bebek iyi çok şükür ama rahim ağzında kronik bi yara varmış orası kanıyor muş fitile devam şuan başka bi şey vermedi inşallah geçer bekliyorum
6+5 bende bugün gittim canım MAAŞALLAH SUBHANALLAH duyduk bizde canım elhamdülillahkızlarr çok şükür bugün 6+1 kalp atışlarını duydum kayseri memorial hastanesinSemih zeki Uludağ hocama sonsuz teşekkür ediyorum ilk denememizde bize bu mutlulugu yaşattı
Tüp bebek mi canım senin deSelam kızlar biz de bugün tam 7 olduk ikizler ikisinin de kalp atışını duyduk çok şükür bi sıkıntı yok dedi drum.
Beyaz serum taktır dediler mi kalp atışı duyunca pekiTüp bebek mi canım senin de
Evet cnm tüp bebekTüp bebek mi canım senin de
Yok cnm öyle bişey duymadım yaptırmadım hiçBeyaz serum taktır dediler mi kalp atışı duyunca peki
Peki şuan kullandığın ilaçlar neler canım?Yok cnm öyle bişey duymadım yaptırmadım hiç
Estrofem progestan dex progestan prograf coraspin oksapar aklıma gelenler bunlar cnmPeki şuan kullandığın ilaçlar neler canım?
Bir kafa karışıklığım var da çözmeye çalışıyorum
Cnm sen hangi ilaçları kullanıyorsun kaçıncı haftadasijnBende 8 ocakta oldum transfer , cuma günü gideceğiz doktora nasipse , 12. Haftaya kadar tüp bebek ilaçlarına devam ediyo musun
7. Hafta canımCnm sen hangi ilaçları kullanıyorsun kaçıncı haftadasijn
Ewet cnm Bülent tıraş estrofem kullanıyor musun dozu nedir? Rica etsem ilaç isimlerini ve dozlarını yazar mısın?7. Hafta canım
Prografı kadın doğumcum 1 e düşürdü
Diğer ilaçları mi da azaltıyor yavaş yavaş
Senin tüp bebek doktorun da Bülent bey mi
Estrofem sabah2 akşam2Ewet cnm Bülent tıraş estrofem kullanıyor musun dozu nedir? Rica etsem ilaç isimlerini ve dozlarını yazar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?