- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
-
Bnm ilk gebeligimde cumartesi transfer olmuştum bi dahaki cumartesiye gece saat 2'de kaset testi pozitif görmüştüm ama ikiz oldukları için erken çıkmış olabilirNormal kaset test var yarın silikte olsa çıkarmı acaba korkuyorum
Sen yine de Perşembe sabah ilk idrarla yap daha kesin olur cnm hakkında hayırlısı olsunNormal kaset test var yarın silikte olsa çıkarmı acaba korkuyorum
Bide ilk idrarlada değil sanirim çok iyiBnm ilk gebeligimde cumartesi transfer olmuştum bi dahaki cumartesiye gece saat 2'de kaset testi pozitif görmüştüm ama ikiz oldukları için erken çıkmış olabilir
Yapmaya da korkuyorum bi yandan ama perşembe sabah en iyisi dediğiniz gibiSen yine de Perşembe sabah ilk idrarla yap daha kesin olur cnm hakkında hayırlısı olsun
Valla kuzum çok aklında kalıcak kendine stres yapmıcaksan yap için rahat etsin erken gebelik al birde kaset test yap beta düşük olduğu için çok hafif silikte olsa bile çıkar inşallah gönlüne göre olsunNormal kaset test var yarın silikte olsa çıkarmı acaba korkuyorum
Evet çok şükür 2 ocakta transfer olmuştum tutundu 3 kere kan verdim her şey yolunda gözüküyor çok şükürSizin tuttumu
tebrık ederım Allah bağıslasınn, ılk denemeniz miydiEvet çok şükür 2 ocakta transfer olmuştum tutundu 3 kere kan verdim her şey yolunda gözüküyor çok şükür
Çok şükür gözünüz aydınEvet çok şükür 2 ocakta transfer olmuştum tutundu 3 kere kan verdim her şey yolunda gözüküyor çok şükür
Banada fitil verilmedi kalçadan 50 mg progestan vurduruyorum hergunbir de bisey daha sormak ıstıyorum, progestan vajinal tablet ben uygulayamıyorum sadece gobekten progestan yaptırıyorum doktoruma da söyledım sorun yok dedı ama bana verdıklerı onam kagıdında fıtılın cok onemlı oldugu vs seklınde yazılar yazıyordu yıne de endıselıyım bu konuda. uygulamayan oldu mu acaba
Doktorunuz ne zaman kan testi verin dedi Ben 6 ocakta transfer oldum doktor 16’sı kan ver dedi hala bekliyorum korkuyorum sanırım sonuçtan yani sonuç üzücü olursa moralim bozulacak ama 16’sını da bekleyeyim belki kanda çıkar diye içimde büyük bir karmaşa çıkacak sonra 16’sı gelip kan verdiğimde alacağım sonuçta da ne yaşayacağım bilmediğim için sabretmeye çalışıyorumYapmaya da korkuyorum bi yandan ama perşembe sabah en iyisi dediğiniz gibi
Bende 8 ocakta oldum 18 ocak kan testi verin dediler alın benden de okadar çok korkuyorum yine negatif ten beni bıraksınlar keşke öylece beklim adet olmayinca anlasam 4 yıldır tedaviler negatifler ne idrar ne kan veresim var aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah bu kez bizimde yüzümüz gülerDoktorunuz ne zaman kan testi verin dedi Ben 6 ocakta transfer oldum doktor 16’sı kan ver dedi hala bekliyorum korkuyorum sanırım sonuçtan yani sonuç üzücü olursa moralim bozulacak ama 16’sını da bekleyeyim belki kanda çıkar diye içimde büyük bir karmaşa çıkacak sonra 16’sı gelip kan verdiğimde alacağım sonuçta da ne yaşayacağım bilmediğim için sabretmeye çalışıyorumhayatta en zor şey belirsizlik allahım hepimize güzel sonuçları nasip etsin
Benim ağrı şeklinde değil ama biraz hassasiyet var gibi diyebilirim ağrı bir belirtiyse bende yok sayılır dün sol tarafıma doğru yatarken hapşırdım ve içimde (sanki doktorun embriyoyu koyduğunu gösterdiği taraftaBende 8 ocakta oldum 18 ocak kan testi verin dediler alın benden de okadar çok korkuyorum yine negatif ten beni bıraksınlar keşke öylece beklim adet olmayinca anlasam 4 yıldır tedaviler negatifler ne idrar ne kan veresim var aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah bu kez bizimde yüzümüz gülerarada bi hafif ağrılarım oluyor umutlaniyorum
Evet ilk denememdi teşekkür ederim valla ben ağır bi şey kaldırmadım ama hepte yatmadım arada evin içinde yürüyüş yaptım bol su içtim bol bol ibadet dua başkada bi şey yapmadım nasip bu işler inşallah sizede nasip olsuntebrık ederım Allah bağıslasınn, ılk denemeniz miydibende pazar gunu transfer olacagım sunlara dıkkat et demek istediğiniz seyler var mı gözlemledıgınız
Benimde 2. Tüp bebeğim hafif ağrılar oluyo bakmalar vs ama iğnelerin etkisi ilkinde de olmuştu 1 senedir aktif tedavi görüyorum hiç bir sıkıntı yok 2 aşılama 1 tüp bebek olmadı hiç gebelik vs de olmadı ilkinde belli yemedim idrar testi yaptım negatif çıktı kafam katıştı baya kan testi yapana kadar şimdi 7 Ocak'ta transfer oldum bu seferde korkuyorum test yapmaya artık negatif görmek istemiyorumBende 8 ocakta oldum 18 ocak kan testi verin dediler alın benden de okadar çok korkuyorum yine negatif ten beni bıraksınlar keşke öylece beklim adet olmayinca anlasam 4 yıldır tedaviler negatifler ne idrar ne kan veresim var aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah bu kez bizimde yüzümüz gülerarada bi hafif ağrılarım oluyor umutlaniyorum
Bende 7 ocakta transfer oldum bı kaç gündür kaset test yapıyorum ama hiç belirti yok tek çizgi sanırım tutmadıBenimde 2. Tüp bebeğim hafif ağrılar oluyo bakmalar vs ama iğnelerin etkisi ilkinde de olmuştu 1 senedir aktif tedavi görüyorum hiç bir sıkıntı yok 2 aşılama 1 tüp bebek olmadı hiç gebelik vs de olmadı ilkinde belli yemedim idrar testi yaptım negatif çıktı kafam katıştı baya kan testi yapana kadar şimdi 7 Ocak'ta transfer oldum bu seferde korkuyorum test yapmaya artık negatif görmek istemiyorum
Erken oluyo kan daha sağlıklı çünkü negatif ken kanda pozitif çok var bence biraz daha beklemeliyiz en azından cumaya kadar bekleyeceğim zor amaBende 7 ocakta transfer oldum bı kaç gündür kaset test yapıyorum ama hiç belirti yok tek çizgi sanırım tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?