Merhabalar sevgili anne adayları. Tesadüfen farkettim bu baslığı ve gecerkwn bir merhaba diyeyim dedim. Ben de tüp bebekle hamile kaldım. Çok şükür şu an 24. Haftadayım. Darısı sizlere olsun inşallah. Neler yaşadığınızı çok iyi biliyorum.
Sadece şunu bilmenizi isterim, bizi riskli grupta gösteriyorlar bu yuzden bana saglık ocagından anket falan düzenlediler ama etrafımdaki diğer hamilelere baktığımda omların durumu benden daha riskliydi. Hiç korkmayın endişelenmeyin. Tüp diye hiç birşeyden sakınmayın. Çok hareketli olun kan dolaşımı mucizevi birşey. Psikoojinin iyi olması mucizevi birşey. Sormak istediğiniz birşey olursa herzaman yardımcı olurum. 10 hafta crinone jel kullanmıştım zor değildi ama bir süre sonra çok sıkıcı oluyordu. Çar çabuk ilk 3 ayınızı atlatmanız dileğiyle. Sonraki 3 ay rahat. Sonrakini bende bilmiyorum henüz
Enson pazartesi gittim cnm 5+6da yani yolk sak keseleri göründü sadece cnm birinde kalp atışı flu bi şekilde gördüm haftaya dinleriz dedi bebeğe benzer bişe görmedim ben haftaya gidicem görürüm inşUltrasonda gordunmu bebegini canim benim 6+ 6 da gozukmedi hala
Yani öyle şeyler bende duyuyorum sonuçta seçilmiş en kaliteli ve sperm diye ama bilemiyorum tabi göreceğiz. Benim yumurta rezervim cok azdı ilaçla ancak 2 tane yumurtam oluştu ve onlardan biri tutundu. Herşeyin hayırlısı saglıklısı olsın önceliğimiz. Darısı sizlere olsun tabi. Cok guzel heyecanlar hatta sizi heveslendireyim azıcık esas birşeylerin yolunda gittiğibe inandığınız zaman tekmeleri hissettiğinizde oluyor. Cunku cok enteresan birşey hissetmiyorsubuz oncesinde sadece ogretilmiş bir koruma ve merak duygusu gibi. Ama karın buyusr de anlamıyorsun gazdandır şiştim diyosun ama tekmeler çok başka. Kalp atışlarınızdasınız şu an yakıbda cinsiyet başlar inşallah. Benim oglum 11. Haftada kendini gösterdi. Kızlar biraz nazlı oluyor.İnş bizde o güne geliriz sağlıklı bi şekilde tupbebek ile hamile kalanlar bnce daha sağlıklı bebek oluyolar
İnş bizde o güne geliriz sağlıklı bi şekilde tupbebek ile hamile kalanlar bnce daha sağlıklı bebek oluyolar
BizYani öyle şeyler bende duyuyorum sonuçta seçilmiş en kaliteli ve sperm diye ama bilemiyorum tabi göreceğiz. Benim yumurta rezervim cok azdı ilaçla ancak 2 tane yumurtam oluştu ve onlardan biri tutundu. Herşeyin hayırlısı saglıklısı olsın önceliğimiz. Darısı sizlere olsun tabi. Cok guzel heyecanlar hatta sizi heveslendireyim azıcık esas birşeylerin yolunda gittiğibe inandığınız zaman tekmeleri hissettiğinizde oluyor. Cunku cok enteresan birşey hissetmiyorsubuz oncesinde sadece ogretilmiş bir koruma ve merak duygusu gibi. Ama karın buyusr de anlamıyorsun gazdandır şiştim diyosun ama tekmeler çok başka. Kalp atışlarınızdasınız şu an yakıbda cinsiyet başlar inşallah. Benim oglum 11. Haftada kendini gösterdi. Kızlar biraz nazlı oluyor.
Bir de en buyuk hatam su oldu baslarda cok kilo aldım. Siz almayın. Bol protein agırlıklı beslenin. Çay şeker çikolata kahve çoooook zararlı. Zayıf olursanız bebeğinizin hareketlerini daha cabuk hissedersiniz. Ben 17-18. Haftada farkettim. Çook guzel duygular çook. Doya doya yasayın hamileliğinizi. Ama kasmayın sakın. Pimpirik yapmayın. Normal hayatınıza aynen devam edin..
Yoo hareketli olun. Benim dr um kan dolaşımı çok onemli demişti. Gerçi her hamilelik farklı ama sen kendini dinle kendi sınırlarını biliyorsun zaten. Onun dışında abartma.Biz aman birşey olur diye sanirim hep ewham yapıyoruz hic bi is yapmiyoruz 3 ay en azından :)
Kesinlikle katiliyorum. Bi dışarda döllendigi icin düşük riski biraz fazla ama onun disinda en saglikli sperm ve yumurta secildigi icin insallah tosun gibi olacaklarİnş bizde o güne geliriz sağlıklı bi şekilde tupbebek ile hamile kalanlar bnce daha sağlıklı bebek oluyolar
Günaydın canım nasıl oluyo o test bizde yapalımEn güzel anneleeerrrrr günaydıııınnnnnkızlar ben gece şu karbonatla cinsiyet testi yaptimm kızım olacakmiss hadi bakalimmmm :))))
Canim plastik bardağa yarısina kadar idrar koydum uzerinede 2 yemek kaşığı karbonat. Köpürcükler olusursa erkek hicbisey olmazsa kiz :) ama bn gece yaptim yarin sabah bidaha denicem :)Günaydın canım nasıl oluyo o test bizde yapalım
Deneyecegim cok tesekkurlerCanim ben ogretmen oldugum icin farenjitten muzdaribim.surekli hasta olurdum ama bu ne zaman bogazimda hafif bisey hissetsem bir bardak suya bir y.kasigi sirke koyup gunde bikac kez gargara yaptim ve hic ilerlemedi.bu yil hastalanmadan gecirdim o yuzden.
Cnm ultrason iyi değildir belkiGunaydin kizlar ben muayene oldum. Biraz canim skildi. Benimde tam tersi alttan goremedi..yumurtaliklarin hala sis dedi. Karindan bakti..keseyi gordu. Ama kalp atisi icin haftaya gel dedim 6+4 bugun duyulmazmiydi..bebek adina da bisey demedi..yani kese bos mu dolu mu diye..hende kitlendim bir sey soramadim.
Cnm ultrason iyi değildir belki
Herşey çok güzel olucak merak etme. Gözyaşlarını hazirla :)))günaydın kızlar,doktor randevum var korku ve heyecanla bekliyorum kalp atışı için
Ama sen böyle stres yaparsan olmaz ki. Bizim stresten uzak durmamiz lazim. Kotu birsey yok Allaha şükür sabırla bekle.Gunaydin kizlar ben muayene oldum. Biraz canim skildi. Benimde tam tersi alttan goremedi..yumurtaliklarin hala sis dedi. Karindan bakti..keseyi gordu. Ama kalp atisi icin haftaya gel dedim 6+4 bugun duyulmazmiydi..bebek adina da bisey demedi..yani kese bos mu dolu mu diye..hende kitlendim bir sey soramadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?