- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
sağol canım bende cok sevğnçli cok mutluyumgözün aydın çok sevindim
Öyle pimpiriklerim yok ama prospektüsünde hamileler için uygun görülmeyebilir gibi birşey yazıyor. Doktor bana verirken anlattı bu ilacı içmiyorlar zararlı düşünüyolar dedi bende gülmüştüm ama başa gelince düşünüyormuş insanzor durumda olduğunda iç tabiki sonuçta verende doktor
gerçekten karnında bir mucize taşıyorsun. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAynıyız canım seninde duyman lazım.ne zaman kontrol?amin canım
Evet canım mucizem o benim.inşallah sağlıkla alırım onu kucagımagerçekten karnında bir mucize taşıyorsun. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım dediğim gibi eltimin doktoru artık dayanamayacak kadar kötü olduğunda iç demişti.sende duramaz hale geldiğinde iç yoksa içme. eltim doğal yollarla çözüm aradı. kokmayan şeyler yedi. sen kendini daha iyi bilirsinÖyle pimpiriklerim yok ama prospektüsünde hamileler için uygun görülmeyebilir gibi birşey yazıyor. Doktor bana verirken anlattı bu ilacı içmiyorlar zararlı düşünüyolar dedi bende gülmüştüm ama başa gelince düşünüyormuş insan
28 subattq gittim iste 6+6 dedi gorunmedi 3 hafta sonra gel dedi ben onunuzdeki hafta gidicem amaAynıyız canım seninde duyman lazım.ne zaman kontrol?amin canım
ben yarın gidiyorum bakalım ne olacak.28 subattq gittim iste 6+6 dedi gorunmedi 3 hafta sonra gel dedi ben onunuzdeki hafta gidicem ama
Canım benim 5+6 da vajinal baktı keseyi gördü. Çok sıkıntın yoksa o şekilde bakıyorlar28 subattq gittim iste 6+6 dedi gorunmedi 3 hafta sonra gel dedi ben onunuzdeki hafta gidicem ama
6+2 de kese göründü 7+2 de kalp atışı duyuldu28 subattq gittim iste 6+6 dedi gorunmedi 3 hafta sonra gel dedi ben onunuzdeki hafta gidicem ama
Himm ayniyiz biz 8 olur ben gidene kadar gorunur artik heralde Allahin izniyle6+2 de kese göründü 7+2 de kalp atışı duyuldu
Gormusmuydun canim senben yarın gidiyorum bakalım ne olacak.
ben keseyi gördümGormusmuydun canim sen
ayyy gözün aydın canımKızlarrrr müjdeeeee.bebeğimin kalp atişi duyduk:)biraz geriden geliyor ama sıkıntı yok şimdilik..
Canim ben ogretmen oldugum icin farenjitten muzdaribim.surekli hasta olurdum ama bu ne zaman bogazimda hafif bisey hissetsem bir bardak suya bir y.kasigi sirke koyup gunde bikac kez gargara yaptim ve hic ilerlemedi.bu yil hastalanmadan gecirdim o yuzden.Kizlaaar ben hasta oluyorum galiba... bogaz agrisi hafiften ben geliyorum diyor... onerisi olan var mi???
sağol canımayyy gözün aydın canım
bende öyleydim ama kaçısı yok canim hayırlısı olsun görğrsğn inşallahHimm ayniyiz biz 8 olur ben gidene kadar gorunur artik heralde Allahin izniyle
Gitmek istemiyorumki yine goremessem diye
Merhaba arkadaşlar. .2017 eylül anneleri gelin hepberaber doğumu bekleyelim.
Ben 11 ocak 2017 de transfer oldum.10.gün değerim 363
12.gün değerim 950.7
15 gün sonraya ilk kontrol için randevu verdiler.büyük ihtimalle ikiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?