• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
edosko edosko icini ferah tut... hersey yolundadir.. sen ne kadar stres yaparsan o kadar zarar verirsin... elimizde olsa eve bir ultrason makinesi alacagiz yani :)

Gunaydin kizlar ben muayene oldum. Biraz canim skildi. Benimde tam tersi alttan goremedi..yumurtaliklarin hala sis dedi. Karindan bakti..keseyi gordu. Ama kalp atisi icin haftaya gel dedim 6+4 bugun duyulmazmiydi..bebek adina da bisey demedi..yani kese bos mu dolu mu diye..hende kitlendim bir sey soramadim. :KK43:
Canım bana da demişti yumurtaların hala uyarılmış vaziyette diye ilaçlardan dolayı karnından görmüş içini ferah tut

Gunaydin kizlar ben muayene oldum. Biraz canim skildi. Benimde tam tersi alttan goremedi..yumurtaliklarin hala sis dedi. Karindan bakti..keseyi gordu. Ama kalp atisi icin haftaya gel dedim 6+4 bugun duyulmazmiydi..bebek adina da bisey demedi..yani kese bos mu dolu mu diye..hende kitlendim bir sey soramadim. :KK43:
Canım aynısı benim başıma da geldi. Hiç canını sıkma. Haftaya güzel haber alırsın inşallah.
Bana da hiçbir şey söylemedi. Sadece "kese burada" dedi. Elime ultrason kağıdını verdi.
Eve gidince benden hemen önce muayeneye giren, aynı gün transfer olduğumuz arkadaşla mesajlastim. Ona haftasını ve gününü söylemiş, yolk kesesini göstermiş, keseler dolu, bebek var içinde demiş. Bana bunların hiçbirini söylemedi. Dünya başıma yıkıldı. Acaba boş gebelik mı diye. Bir hafta ne yapacağımi bilemedim. Sonraki hafta gittik ki kalbi ekranda pıt pıt atıyor. İnşallah sen de böyle bir sevinç yaşarsın :)

Canım doktorun çok iyi olabilir ama kullandığı aletler eski modeldir oyüzden bak ben hastaneye tüp bebek doktoruma gittim makinadan makinaya fark ediyo dedi ve bana daha iyi olanla baktı ve gördü hatta demişti eski modelle baksaydım kalp atışı duyamayablirdik oyüzden için rahat olsun Maşşallah keseni görmüşsün Emin'im içinde bebeğin vardı ama işte makinası eski olduğu için belliki göstermemiş haftaya güzel haber verecen dualarım senin ve hepimiz için

Kızlar doktordan döndüm. Bebeğim gayet iyi tam haftasında çıktı. kalp atışını doktor dinletmeden gördüm kalbi atıyor dedim. doktorda bakalım dedi sesini açtı. rabbim isteyen herkese bu anları yaşatsın. yanlız süpriz ikinci bir kese gözüktü. bebeğimin ikizide varmış ama yaşamamış. geçen hafta gelen leke ondandı galiba.

Kizlar hepinizi etiketleyemedim telefondan girdigim icin.. ben daha onceki takip doktoruma gittim icim rahat etmedi.. cok sukur kalp atisini zor da olsa gordu. Ama daha sesi yok. Pit pit goz kirpiyodu :nazar: yalniz 6+ 4 degil 5 +6 olarak gorundu. Sorun degil filan dedi ama. Biraz olsun icim rahatladi

Kizlar hepinizi etiketleyemedim telefondan girdigim icin.. ben daha onceki takip doktoruma gittim icim rahat etmedi.. cok sukur kalp atisini zor da olsa gordu. Ama daha sesi yok. Pit pit goz kirpiyodu :nazar: yalniz 6+ 4 degil 5 +6 olarak gorundu. Sorun degil filan dedi ama. Biraz olsun icim rahatladi
Bence artık rahat olman lazım daha çok minik annesi en azından sana hafifte olsa ben burdayım anne sen üzülme demiş hadi gözün aydın canım

Bak işte içini ferah tut görmüşsün duymususn bende şimdi çıktım benimde bir gün daha geri göründü bende duydum kalp atışını çok şükür 7+5 benimde senin daha küçük bak o yüzden biraz daha geçsin güzel anne :)

Bak işte içini ferah tut görmüşsün duymususn bende şimdi çıktım benimde bir gün daha geri göründü bende duydum kalp atışını çok şükür 7+5 benimde senin daha küçük bak o yüzden biraz daha geçsin güzel anne :)
kalp atımının 8 nci haftaya kadar zamanı var ya doktorlar oyle dıyo daha cok minikler :) bn 6 haftalıkken dymustum

Evet bi kac gun geri sanirim..aman sorun olmasinda. En azindan gorduk atisi. Yetisir insallah kendi haftasina.

Ohhh çok şükür :halay: bende tup bebek merkezine gittiğimde sadece görmüştüm doktor bizim cihazlardan kaynakli demişti özele gittim hemencik duymustu. Cok sevindim tatlimm. Hanzade Hanzade tatlim sira sende insallah

Kızlar afedersiniz benim bembeyaz akıntım olmaya basladi dünden beri. Enfeksiyon falanmidir yoksa normalmi?

Back