• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
bxxzlyy bxxzlyy canım o ilacı benim eltime doktor verdi. kanser hastalarında kemoterapi sonrası ve çok bulantı olan gebelere veriliyor dedi. ama mecbur kalmadıkça çok zor durumda kalmadıkça kullanma demişti.

Bana bulantı demeyin kafamı kaldıramıyorum :KK43: hayat kalitem sıfır resmen. İlacı da en kötü günlerde almaya çalışıyorum her gün bir ton ilaç alıyorum zaten birde onu almıyım diye düşünüyorum ama dayanılacak gibi değil. Kızlar hiç birşeyim yok diye bide üzülüyosunuz ne diyim ben sizeeee :sopa::sopa:
Tam sopalığız biz dmi edosko edosko :)

Valla cnm olması iyi değil bak Birgün olmayınca korkuyorsun hiç belirti olmasa zaten olmuyor diyorsun
Bilemedim canim. Su an yorumsuzum. Aksi bir durum.yok ama. Gorene kadar saf bi haldeyim. Tabiki agri bulanti kotu..hastalik hali sonucta..insallah gecer kisa surede olanlarinda.

Bana bulantı demeyin kafamı kaldıramıyorum :KK43: hayat kalitem sıfır resmen. İlacı da en kötü günlerde almaya çalışıyorum her gün bir ton ilaç alıyorum zaten birde onu almıyım diye düşünüyorum ama dayanılacak gibi değil. Kızlar hiç birşeyim yok diye bide üzülüyosunuz ne diyim ben sizeeee :sopa::sopa:
Canim ilacini al doktorum bana ogurmeler esnasinda karinda olusan basinctan dolayi bebek keseden ayrilabilir demisti o yuzden ic ilacini

Allah yardimcin olsun canım.

Şimdi baktım benimkide 400.
Bulantı kusmam yok ama transfere giderken 57.5 olan ben bu sabah itibariyle 54.8 . Maşallah yok bacağım ağrır, kasığım ağrır hep bir tedirginlik endişe birşey olacak diye ,birde kokulara tahammülüm yok kendi saçım bile kokuyor.

Biraz önce tüp bebek merkezi mi aradım bugün itibariyle 9+1 oldum 10.haftanın içine girdim 4, 5 güne estrofemi ve crinone jeli bırakın dediler.
Benim doktorum 6+6 da biraktirdi estrofemi neden acaba

Arkadaslar hepinize hayirli olsun bebekleriniz bende transferimin 6. Gunundeym herhangi bir belirtiniz oldumu acaba test tarihini beklerken kasil agrisi karin agrisi ates yukselmesi gibi
Ben test gunune karin agrisi bel agrisindan öldum hatta testide bi gun once yapmaya gittim cunku adet olcagima cok eminden bi an once test yapiyim nasi olsa cikmiycak yok derim bari diyodum ama varmis cok sukur gecti ondan sonra sancilar simdi hafif kasık karin agrilari oluyo ama cok degil bide rahimde bi degisiklik oldugunu resmen hissedebiliyosun

bxxzlyy bxxzlyy canım o ilacı benim eltime doktor verdi. kanser hastalarında kemoterapi sonrası ve çok bulantı olan gebelere veriliyor dedi. ama mecbur kalmadıkça çok zor durumda kalmadıkça kullanma demişti.
Ya bana her gün 2-3 tane alabilirsin dedi ama bilmiyorum almak istemiyorum o kadar da ilaç kendime. Baktım serumluk olucam o zaman içiyorum hemen kesiyor zaten resmen muhteşem birşey :))

Kızlarrrr müjdeeeee.bebeğimin kalp atişi duyduk:)biraz geriden geliyor ama sıkıntı yok şimdilik..
Oyyyyy nasil sevindim canimmm Allahtan umit kesilirmi kesilmezz umidimizi kestigimiz an asıl O nun bizden umidi kestigi andir Rabbim umitli kullarindan eylesin insallah kimseyi evlat acisiyla sinamasin insallah bende duyarim bir an once

Ya bana her gün 2-3 tane alabilirsin dedi ama bilmiyorum almak istemiyorum o kadar da ilaç kendime. Baktım serumluk olucam o zaman içiyorum hemen kesiyor zaten resmen muhteşem birşey :))
zor durumda olduğunda iç tabiki sonuçta verende doktor

Oyyyyy nasil sevindim canimmm Allahtan umit kesilirmi kesilmezz umidimizi kestigimiz an asıl O nun bizden umidi kestigi andir Rabbim umitli kullarindan eylesin insallah kimseyi evlat acisiyla sinamasin insallah bende duyarim bir an once
Aynıyız canım seninde duyman lazım.ne zaman kontrol?amin canım

Kızlar mrb 6+3 üm bugün dün ilk defa ne yediysem kustum bulantım 4 gündür vardı ama bugün ne bulantı ne kusma herşey çok normal bu normal mi yoksa ters giden bişeyler mi var
Ultrasonda gordunmu bebegini canim benim 6+ 6 da gozukmedi hala

Back