Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Canim ultrason fotografin yok mu bebek varsa zaten boyutunu olcmustur orda gozukur.ben de daha dun gordum bebegi ve kalp atislarini.6+4te vajinal baktigi halde gorunmemisti.bulantim filan olmayinca ben de korkmustum bos gebelik diye.birincisi ilk muayene ikinci resim bebegin gorundugu

Eklentiler

• 20170223_132647.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 66
  • 20170303_144832.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 60
Yok canim bir kagit vermediler. Vajinal bakamadi iste yumurtaliklarim cok ve sis oldugu icin fazla zorlamiyorum dedi..karindan bakti..kese icin ben heyecandan dinleyemedimde esim 22 mm gibi bir sey dedi.. ama emin degilim
.o neyin olcusuydu

Yok canim bir kagit vermediler. Vajinal bakamadi iste yumurtaliklarim cok ve sis oldugu icin fazla zorlamiyorum dedi..karindan bakti..kese icin ben heyecandan dinleyemedimde esim 22 mm gibi bir sey dedi.. ama emin degilim
.o neyin olcusuydu
Kesenindir ölçüsüdür o

Goruntuyu vermis ya esime. Simdi soyluyor tobe yarabbim.. ne anlicazki bundan

Eklentiler

• IMG-20170304-WA0000.jpeg
    39,1 KB · Görüntüleme: 53
Belki bi kac ay sonra daha rahat edicez siz baya gezmissiniz maşallah bebeginizi kucanixa almayi nasip etsin Rabbim hepimizin oyle :)

22 mm normal mi yani 6 4 e gore.
Dr dan memnunum. Aletleri bilemicem tabi..
Cnm bn şimdi ultrason fotolarına baktım. Benimki ikiz biliosun.vajinal bakmasına rağmen bebek gorunmemiş kese varmış iki tane rahat ol.7 haftadan sonra rahat dinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…