Canim ultrason fotografin yok mu bebek varsa zaten boyutunu olcmustur orda gozukur.ben de daha dun gordum bebegi ve kalp atislarini.6+4te vajinal baktigi halde gorunmemisti.bulantim filan olmayinca ben de korkmustum bos gebelik diye.birincisi ilk muayene ikinci resim bebegin gorunduguGunaydin kizlar ben muayene oldum. Biraz canim skildi. Benimde tam tersi alttan goremedi..yumurtaliklarin hala sis dedi. Karindan bakti..keseyi gordu. Ama kalp atisi icin haftaya gel dedim 6+4 bugun duyulmazmiydi..bebek adina da bisey demedi..yani kese bos mu dolu mu diye..hende kitlendim bir sey soramadim.
Elimde olsa keske.. aklimda soru isaretleri kaldiAma sen böyle stres yaparsan olmaz ki. Bizim stresten uzak durmamiz lazim. Kotu birsey yok Allaha şükür sabırla bekle.
Yok canim bir kagit vermediler. Vajinal bakamadi iste yumurtaliklarim cok ve sis oldugu icin fazla zorlamiyorum dedi..karindan bakti..kese icin ben heyecandan dinleyemedimde esim 22 mm gibi bir sey dedi.. ama emin degilimCanim ultrason fotografin yok mu bebek varsa zaten boyutunu olcmustur orda gozukur.ben de daha dun gordum bebegi ve kalp atislarini.6+4te vajinal baktigi halde gorunmemisti.bulantim filan olmayinca ben de korkmustum bos gebelik diye.birincisi ilk muayene ikinci resim bebegin gorundugu
inşallah canım şimdi çıkıyorumHerşey çok güzel olucak merak etme. Gözyaşlarını hazirla :)))
Elimde olsa keske.. aklimda soru isaretleri kaldi
Tatlim cihaz cok önemli cidden. Sen güveniyomusun suan gittigin doktora hastaneye. Baska birini denesen?Elimde olsa keske.. aklimda soru isaretleri kaldi
Kesenindir ölçüsüdür oYok canim bir kagit vermediler. Vajinal bakamadi iste yumurtaliklarim cok ve sis oldugu icin fazla zorlamiyorum dedi..karindan bakti..kese icin ben heyecandan dinleyemedimde esim 22 mm gibi bir sey dedi.. ama emin degilim
.o neyin olcusuydu
22 mm normal mi yani 6 4 e gore.Kesenindir ölçüsüdür o
Canim onu gebelik varmi yokmu diye yapiyolar benim bildigim cinsiyet icin degiLCanim plastik bardağa yarısina kadar idrar koydum uzerinede 2 yemek kaşığı karbonat. Köpürcükler olusursa erkek hicbisey olmazsa kiz :) ama bn gece yaptim yarin sabah bidaha denicem :)
Kesinlikle katiliyorum. Bi dışarda döllendigi icin düşük riski biraz fazla ama onun disinda en saglikli sperm ve yumurta secildigi icin insallah tosun gibi olacaklar
Bizimkiler hormonlu ilaçlardan dolayı biraz kilolu oluyorlar bnceKesinlikle katiliyorum. Bi dışarda döllendigi icin düşük riski biraz fazla ama onun disinda en saglikli sperm ve yumurta secildigi icin insallah tosun gibi olacaklar
Valla internette cinsiyet yaziyo baktim baya :)Canim onu gebelik varmi yokmu diye yapiyolar benim bildigim cinsiyet icin degiL
Belki bi kac ay sonra daha rahat edicez siz baya gezmissiniz maşallah bebeginizi kucanixa almayi nasip etsin Rabbim hepimizin oyle :)Yoo hareketli olun. Benim dr um kan dolaşımı çok onemli demişti. Gerçi her hamilelik farklı ama sen kendini dinle kendi sınırlarını biliyorsun zaten. Onun dışında abartma.
Ben istanbula bir iş için gitmiştim ve 10 haftalıktım. O gun o kadar yurudumki, ayagımda botlar o kadar agır geldiki gece ucakla dondum. Adanadan mersıne gece 12de 1 saat araba kullandım. Duş aldım, uyudugumda gece 1 di ertesi gün işe gittim ve ayaklarım hamlamıştı. 2 hafta sonra vizeye gittim ist la yine bir koşturmaca. Dönüşlerde dr un kapısını çalıyorum ama ondan onay almadan tabiki birşey yapmıyorum. 12. Haftamda fransaya gittim. 2 gün kaldım. 5 gün isviçrede kaldım. Her günüm deli gibi gezmekle geçti. İster istemez yeme düzenim bozuldu. Oralarda eti dogru durust yiyemedim ama sut ve yumurtayı ihmal etmedim. Neyse disneyland a gittim. Aklına gelebilecek en tehlikeli rollercoaster lara bindim. ( daha once bir hamilenin bindiğini bildiğim için cesaret ettim yoksa yapmazdım) inanılmaz eglendim. Ozel şaraplarından içtim. Ve dönüşte dedimki acaba ne haldeyim. İlk işim koşturarak dr a gitmek oldu. Onceleri bebegim hep 2-3 gun onden gıdıyordu. Bu sefer dr um dediki 6 gun onden gidiyor. Yani yeme içme de onemli ama bence psikoloji daha onemli. Cok mutluydum cok eğlendim. O yuzden rahat olun. Tabi benim düşük tehlikem yoktu bebek guzel yere yerleşmişti. Rahim agzı yetmezliği yoktu. Bunlara güvendim ama bu ruh hali benim hamileliğime çok iyi geliyor. İş yerinde bir arkadaşımda hamike aynı haftayız. Cok hantallaştı o surekli kilo alıyor. Bu sefer tansıyon sıkıntısı cıktı. Bu hafta şeket olcumu var ne durumda bilmiyorum, şişkinlikleri oluyor. Tavsiye ederim hareketli olun. İyi geceler
Cnm bn şimdi ultrason fotolarına baktım. Benimki ikiz biliosun.vajinal bakmasına rağmen bebek gorunmemiş kese varmış iki tane rahat ol.7 haftadan sonra rahat dinler22 mm normal mi yani 6 4 e gore.
Dr dan memnunum. Aletleri bilemicem tabi..
Kese gayet iyi duruyor cnm belki iki gün sonra gitsen yine görürsünGoruntuyu vermis ya esime. Simdi soyluyor tobe yarabbim.. ne anlicazki bundan
Haftaya ctesi beklicem artik. Hafta ici izin almiyorum calistigim icin.Kese gayet iyi duruyor cnm belki iki gün sonra gitsen yine görürsün
Bikacgundur bekle yine git istersen başka doktora da gorun
bnce içini ferah tut insan surekli evham yapıyo belkı amaHaftaya ctesi beklicem artik. Hafta ici izin almiyorum calistigim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?