• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
zor durumda olduğunda iç tabiki sonuçta verende doktor
Öyle pimpiriklerim yok ama prospektüsünde hamileler için uygun görülmeyebilir gibi birşey yazıyor. Doktor bana verirken anlattı bu ilacı içmiyorlar zararlı düşünüyolar dedi bende gülmüştüm ama başa gelince düşünüyormuş insan

Öyle pimpiriklerim yok ama prospektüsünde hamileler için uygun görülmeyebilir gibi birşey yazıyor. Doktor bana verirken anlattı bu ilacı içmiyorlar zararlı düşünüyolar dedi bende gülmüştüm ama başa gelince düşünüyormuş insan
canım dediğim gibi eltimin doktoru artık dayanamayacak kadar kötü olduğunda iç demişti.sende duramaz hale geldiğinde iç yoksa içme. eltim doğal yollarla çözüm aradı. kokmayan şeyler yedi. sen kendini daha iyi bilirsin

Kizlaaar ben hasta oluyorum galiba... bogaz agrisi hafiften ben geliyorum diyor... onerisi olan var mi???

Kizlaaar ben hasta oluyorum galiba... bogaz agrisi hafiften ben geliyorum diyor... onerisi olan var mi???
Canim ben ogretmen oldugum icin farenjitten muzdaribim.surekli hasta olurdum ama bu ne zaman bogazimda hafif bisey hissetsem bir bardak suya bir y.kasigi sirke koyup gunde bikac kez gargara yaptim ve hic ilerlemedi.bu yil hastalanmadan gecirdim o yuzden.

Merhabalar sevgili anne adayları. Tesadüfen farkettim bu baslığı ve gecerkwn bir merhaba diyeyim dedim. Ben de tüp bebekle hamile kaldım. Çok şükür şu an 24. Haftadayım. Darısı sizlere olsun inşallah. Neler yaşadığınızı çok iyi biliyorum.
Sadece şunu bilmenizi isterim, bizi riskli grupta gösteriyorlar bu yuzden bana saglık ocagından anket falan düzenlediler ama etrafımdaki diğer hamilelere baktığımda omların durumu benden daha riskliydi. Hiç korkmayın endişelenmeyin. Tüp diye hiç birşeyden sakınmayın. Çok hareketli olun kan dolaşımı mucizevi birşey. Psikoojinin iyi olması mucizevi birşey. Sormak istediğiniz birşey olursa herzaman yardımcı olurum. 10 hafta crinone jel kullanmıştım zor değildi ama bir süre sonra çok sıkıcı oluyordu. Çar çabuk ilk 3 ayınızı atlatmanız dileğiyle. Sonraki 3 ay rahat. Sonrakini bende bilmiyorum henüz

Back