- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Ayy canım diyorum normal sonra okuyorum çoğu kişi hissediyor, ondan sonra beni alıyo bi sıkıntı
ayaklarımı üşüttüğümde bende de oluyor. vajinada basınç hissediyorum özellikle.Bnm iki gündür vajinal ve makatta ağrı var kızlar sağ kasiga vuruyor .wc çok çıktım Ondan mıdır ki
doktorunu arayıp sormanı tavsiye ederimArkadaşlar şimdiye kadar hep lekelenmem kanamam oldu ama şimdi lavaboda sümüksü içinde çok az kan olan akıntı geldi. Böyle bir şey yaşayan oldu mu korktum biraz.
bende hissetmiyorum ikiz. merak etmeyinMaşallah canım yaaa, kızlar ben daha hissetmiyorum yaabirde ikiz, bunlar hiçmi kımıldamıyor, bir sorun yoktur inşAllah.. ultrasonda bile öylece yatıyolar, kızım hiç durmuyordu, bunlarda tık yok
doktorunu arayıp sormanı tavsiye ederim
geçmiş olsun bol bol dinlen canımSağol cevabın için acile gittim kadın dogumcu bu muayene etti bebeğim gayet iyi ama kanama alanı varmış ondan olmuş.
Geçmiş olsun canım. Hep var mıydı kanama alanın nasıl bi önlem alıcaklarSağol cevabın için acile gittim kadın dogumcu bu muayene etti bebeğim gayet iyi ama kanama alanı varmış ondan olmuş.
Geçmiş olsun canım. Hep var mıydı kanama alanın nasıl bi önlem alıcaklar
Ben prolutonu yeni bıraktım kanama alanın olmuş geçmiş ama sonuçta olmuş yani. Bence doktorun erken bıraktırmış. Protestan iğneyi ben 12. haftaya kadar oldum hiç bir sorun yokken her gün. 3 günde bir prolutona geçtik sonra haftada bir yaptık. Bu hafta bıraktım aklında olsun diye söylüyorum bence bırakma. İnşallah geçer canım bidaha da yaşamazsın sakın iş yapma tuvalet harici kalkma yat öyleSagol cnm 5. Haftada olup geçmişti. Şimdi bidaha oldu progestan iğneyi bırakmıştım tekrar başladım bunun yanında haftada bir proluton yaptiriyorum. İnşallah çabucak geçer
Ben prolutonu yeni bıraktım kanama alanın olmuş geçmiş ama sonuçta olmuş yani. Bence doktorun erken bıraktırmış. Protestan iğneyi ben 12. haftaya kadar oldum hiç bir sorun yokken her gün. 3 günde bir prolutona geçtik sonra haftada bir yaptık. Bu hafta bıraktım aklında olsun diye söylüyorum bence bırakma. İnşallah geçer canım bidaha da yaşamazsın sakın iş yapma tuvalet harici kalkma yat öyle
Ben prolutonu yeni bıraktım kanama alanın olmuş geçmiş ama sonuçta olmuş yani. Bence doktorun erken bıraktırmış. Protestan iğneyi ben 12. haftaya kadar oldum hiç bir sorun yokken her gün. 3 günde bir prolutona geçtik sonra haftada bir yaptık. Bu hafta bıraktım aklında olsun diye söylüyorum bence bırakma. İnşallah geçer canım bidaha da yaşamazsın sakın iş yapma tuvalet harici kalkma yat öyle
Lütfen aklına ne takılırsa sor biz burda birbirimize yardım için varız. Bana hiç kan pıhlaşması için test yapılmadı ama hala kullanıyorum. Şunun için kullanmak iyi oluyor, tüp bebekli olduğumuz için fazla hareketten sakınıyoruz ve bebeğe kan pompalanması gerekiyor. Onu riske atmak İstemiyolar sürekli oturup yattığında kan pıhtılaşma oluyor çünkü. Bende çok isterdim hamile pilatesine gidiyim her gün 1 saati aşkın yüriyim ama riskli işte o yüzden mecbur iğneBir şey daha sorucam canım. Benim ilk tüp bebek denemem bu. kan pıhtılaşması testi yapmadılar ama clexsane iğne yaptırıyorum gün aşırı. Doktorum birakabilirsin dedi ama ben gerekli testi yapmadan bırakmam dedim. Bu hafta bu testi yaptırcaz ama geç çıkıyormuş 1 ayda falan. Clexan ya da kan sulandırıcı iğneyi ne kadar kullandın ya da kullanmadın?
Lütfen aklına ne takılırsa sor biz burda birbirimize yardım için varız. Bana hiç kan pıhlaşması için test yapılmadı ama hala kullanıyorum. Şunun için kullanmak iyi oluyor, tüp bebekli olduğumuz için fazla hareketten sakınıyoruz ve bebeğe kan pompalanması gerekiyor. Onu riske atmak İstemiyolar sürekli oturup yattığında kan pıhtılaşma oluyor çünkü. Bende çok isterdim hamile pilatesine gidiyim her gün 1 saati aşkın yüriyim ama riskli işte o yüzden mecbur iğne
Canım senin doktorun erken bırakmış ben normalde iğne kullanmadım jel kullandım onuda 13 hafta da bıraktık coraspin kullanıyorum 32 de birakicam öyle söyledi mesela senin bide kanama alanı varmış sen iğnenin vurul ve dinlen kalkma canım bak ben 17 oldum hala harekete korkuyorum yurusem mesela kalcam aşırı ağrıyor tabi sürekli hareketsiz kalmada tabi dikkat et eğilip kalkmana çok ani hareketlrreSagol cnm 5. Haftada olup geçmişti. Şimdi bidaha oldu progestan iğneyi bırakmıştım tekrar başladım bunun yanında haftada bir proluton yaptiriyorum. İnşallah çabucak geçer
Canım senin doktorun erken bırakmış ben normalde iğne kullanmadım jel kullandım onuda 13 hafta da bıraktık coraspin kullanıyorum 32 de birakicam öyle söyledi mesela senin bide kanama alanı varmış sen iğnenin vurul ve dinlen kalkma canım bak ben 17 oldum hala harekete korkuyorum yurusem mesela kalcam aşırı ağrıyor tabi sürekli hareketsiz kalmada tabi dikkat et eğilip kalkmana çok ani hareketlrre
ben 12. haftaya kadar jel kullandım ayrıca haftada 1 pruloton iğne kullandım. erken bırakmışsın. banada pıhtılaşma için test yapılmadı. doğumdan 1 hafta öncesine kadar clexane iğne vurulucağım. 24. haftaya kadarda coraspin kullanıyorum. bırakma derim. önemli bir iğneBir şey daha sorucam canım. Benim ilk tüp bebek denemem bu. kan pıhtılaşması testi yapmadılar ama clexsane iğne yaptırıyorum gün aşırı. Doktorum birakabilirsin dedi ama ben gerekli testi yapmadan bırakmam dedim. Bu hafta bu testi yaptırcaz ama geç çıkıyormuş 1 ayda falan. Clexan ya da kan sulandırıcı iğneyi ne kadar kullandın ya da kullanmadın?
bizler daha o aşamaya gelmedik. daha 3lü test yaptıracak herkesEki Görüntüle 1990312 arkadaşlar 4 lü test sonucu çıkmış bugün sizce nasıl cumartesi randevum merktayim inşallah bir sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?