Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar şimdiye kadar hep lekelenmem kanamam oldu ama şimdi lavaboda sümüksü içinde çok az kan olan akıntı geldi. Böyle bir şey yaşayan oldu mu korktum biraz.

kızlar tam 17 hafta 3 gunlukken hissettim ben çok güzel ama herkezde aynı olmuyormuş 20.haftafan sonra hissedenler var...Bu arada birde sağ kasigimda acayip bir yanma var bazen geçmek bilmiyo şişiyor neden olabilir sizede oluyormu böyle birşey

Geçmiş olsun canım. Hep var mıydı kanama alanın nasıl bi önlem alıcaklar

Sagol cnm 5. Haftada olup geçmişti. Şimdi bidaha oldu progestan iğneyi bırakmıştım tekrar başladım bunun yanında haftada bir proluton yaptiriyorum. İnşallah çabucak geçer

Sagol cnm 5. Haftada olup geçmişti. Şimdi bidaha oldu progestan iğneyi bırakmıştım tekrar başladım bunun yanında haftada bir proluton yaptiriyorum. İnşallah çabucak geçer
Ben prolutonu yeni bıraktım kanama alanın olmuş geçmiş ama sonuçta olmuş yani. Bence doktorun erken bıraktırmış. Protestan iğneyi ben 12. haftaya kadar oldum hiç bir sorun yokken her gün. 3 günde bir prolutona geçtik sonra haftada bir yaptık. Bu hafta bıraktım aklında olsun diye söylüyorum bence bırakma. İnşallah geçer canım bidaha da yaşamazsın sakın iş yapma tuvalet harici kalkma yat öyle

Haklisin canım başladık acildeki doktor fitil yetersiz geliyor demek ki iğneyi yaptır dedi. inşallah buda geçer hemen. Ben de merak ediyordum fazlası bebeğe zarar verir mı diye. İçimi rahatlattin sağol canım.

Bir şey daha sorucam canım. Benim ilk tüp bebek denemem bu. kan pıhtılaşması testi yapmadılar ama clexsane iğne yaptırıyorum gün aşırı. Doktorum birakabilirsin dedi ama ben gerekli testi yapmadan bırakmam dedim. Bu hafta bu testi yaptırcaz ama geç çıkıyormuş 1 ayda falan. Clexan ya da kan sulandırıcı iğneyi ne kadar kullandın ya da kullanmadın?

Lütfen aklına ne takılırsa sor biz burda birbirimize yardım için varız. Bana hiç kan pıhlaşması için test yapılmadı ama hala kullanıyorum. Şunun için kullanmak iyi oluyor, tüp bebekli olduğumuz için fazla hareketten sakınıyoruz ve bebeğe kan pompalanması gerekiyor. Onu riske atmak İstemiyolar sürekli oturup yattığında kan pıhtılaşma oluyor çünkü. Bende çok isterdim hamile pilatesine gidiyim her gün 1 saati aşkın yüriyim ama riskli işte o yüzden mecbur iğne

Ay Allah razı olsun canım. 2 gündür hareketliydim
kanamam oldu yine yatişa geçtim ben. Hamileligimizi keyfine varamiyoruz napalim sağlıklı olsunlar da gerisi çok önemli değil.

Canım senin doktorun erken bırakmış ben normalde iğne kullanmadım jel kullandım onuda 13 hafta da bıraktık coraspin kullanıyorum 32 de birakicam öyle söyledi mesela senin bide kanama alanı varmış sen iğnenin vurul ve dinlen kalkma canım bak ben 17 oldum hala harekete korkuyorum yurusem mesela kalcam aşırı ağrıyor tabi sürekli hareketsiz kalmada tabi dikkat et eğilip kalkmana çok ani hareketlrre

Daha 3-4 gün olmuştu canım bırakalı ama haklısın herkes en azından 12. Haftaya kadar kullanmiş. Ben de birakmicam artık. Yokkk bidaha asla hareketli olmucam dün akıllandım. Sağol cevabın ve desteğin için canım, bana göre daha tecrübelisiniz sizden bunları duymam iyi oldu

ben 12. haftaya kadar jel kullandım ayrıca haftada 1 pruloton iğne kullandım. erken bırakmışsın. banada pıhtılaşma için test yapılmadı. doğumdan 1 hafta öncesine kadar clexane iğne vurulucağım. 24. haftaya kadarda coraspin kullanıyorum. bırakma derim. önemli bir iğne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…