• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
ben 12. haftaya kadar jel kullandım ayrıca haftada 1 pruloton iğne kullandım. erken bırakmışsın. banada pıhtılaşma için test yapılmadı. doğumdan 1 hafta öncesine kadar clexane iğne vurulucağım. 24. haftaya kadarda coraspin kullanıyorum. bırakma derim. önemli bir iğne

Dr bırak deyince :( ne bilim. Ama 4 gün aradan sonra yine başladım. Ama Dr kanaman olursa clexani hemen kes dedi. Sende oldu mu aktif kanama ya da rahimde kanama alanı?

Dr bırak deyince :KK43: ne bilim. Ama 4 gün aradan sonra yine başladım. Ama Dr kanaman olursa clexani hemen kes dedi. Sende oldu mu aktif kanama ya da rahimde kanama alanı?
hayır olmadı bende kahve lekelenme oldu. o zaman doktorum jel ve prolotunun yanında bana progestan verdi sabah akşam hap olarak kullandım. 12. haftada hepsini bıraktı. clexane,coraspin,vinalacve demir ilacı kullandırmaya başladı.

Dr bırak deyince :KK43: ne bilim. Ama 4 gün aradan sonra yine başladım. Ama Dr kanaman olursa clexani hemen kes dedi. Sende oldu mu aktif kanama ya da rahimde kanama alanı?
ama benim lekelenmem bebeğim ikizmiş birini kaybettiğim için olmuştu.

arkadaşlar hamileligin başından beri mide bulantısı çekmedm 19. haftamdayım ama 2 gündür çok fazla midem bulanıyor anlamadım

Bn bikac gün yine çektim
Kefir de icmemistim
Duphalac içtim boşalttım makinayi bn çekiyorum valla cnm .hareketleri ne durumda bebisleri peki
Cok sükür hiç kabizlik yasamadim, aksam yatmadan süt iciyorum sabah cok rahat cikiyorum.Hareketlere gelince ozellikle aksamlari cosuyoruz :)Aksam ilk defa babasinin sesini duyunca pıt pıt etti...

Bn bikac gün yine çektim
Kefir de icmemistim
Duphalac içtim boşalttım makinayi bn çekiyorum valla cnm .hareketleri ne durumda bebisleri peki
Bende de bir gün çok pit pit yaptı mesela bugun pek bişey yok. Benim de bulantilarim bitmiş gibiydi ama iki gündür yine basladi

Kizlar ben kabizim ya normalde her gün tuvalete çıkardım şimdi iki gün oldu çıkamıyorum halbuki sıvı şeyler yedim yoğurt kefir içtim dün yine kayısı yedim yokcok rahatsız oluyorum. Bide doktor suya damlatılarak içilen d vitamini verdi sabah aç karnına icmemle çıkarmam bir oldu aç karnına su içmek beni çok fena yapıyor yarında kan sayımı testi için gidicem devlet Hastanesi'ne bakalım ...

kızlar bugün kontrolum vardı. şükürler olsun bebeğim iyi. cinsiyet kesinleşti. kızım olacak. :KK70:
Ayy hadi gözün aydın bana da bi erkek dediler sonra göstermiyor dediler yarın belki belli olur. Bu kadar erkeğin içinde kız anası olucan inşallah çok sevindim canım

Ayy hadi gözün aydın bana da bi erkek dediler sonra göstermiyor dediler yarın belki belli olur. Bu kadar erkeğin içinde kız anası olucan inşallah çok sevindim canım
teşekkür ederim canım. banada erkeğe benziyor demişti bugün kesin kız dedi prenses geliyor dedi :KK70:

Ay biz daha bebek ortadan yokken bile erkek diyorduk şimdi şokun alası olur bize :) sağlıklı sıhhatli gelsinde bişey olmaz iki üç parça mavi elbiseden :)
elbise sıkıntı değil kızda mavi giyer. önemli olan sağlıklı olması. benim eşim çok kaptırmış kendini daha şokunu atlatamadı :D

Kızlar selam uzun zamandır giremedim çünkü çooook rahatsızım :( mide bulantısı, mide ağrısı ve mide gazı beni bitirdi. Bugün doktora gittim. seni rahatlatmamız gerek dedi gastro ile görüştü serum verdiler. Gerçekten rahatladım ama midem hala kötü reflü beni bitirmiş o kadar kötüyüm günlerdir. Gün sayıyorum 4. Ay bitse de rahatlasam diye. Bebeklerimin ve hamileliğin keyfini de süremedim bu ağrılar gaz ve bulantı yüzünden :( çok mutsuzun anlayacağınız :(

Back