ben 12. haftaya kadar jel kullandım ayrıca haftada 1 pruloton iğne kullandım. erken bırakmışsın. banada pıhtılaşma için test yapılmadı. doğumdan 1 hafta öncesine kadar clexane iğne vurulucağım. 24. haftaya kadarda coraspin kullanıyorum. bırakma derim. önemli bir iğne
hayır olmadı bende kahve lekelenme oldu. o zaman doktorum jel ve prolotunun yanında bana progestan verdi sabah akşam hap olarak kullandım. 12. haftada hepsini bıraktı. clexane,coraspin,vinalacve demir ilacı kullandırmaya başladı.Dr bırak deyincene bilim. Ama 4 gün aradan sonra yine başladım. Ama Dr kanaman olursa clexani hemen kes dedi. Sende oldu mu aktif kanama ya da rahimde kanama alanı?
ama benim lekelenmem bebeğim ikizmiş birini kaybettiğim için olmuştu.Dr bırak deyincene bilim. Ama 4 gün aradan sonra yine başladım. Ama Dr kanaman olursa clexani hemen kes dedi. Sende oldu mu aktif kanama ya da rahimde kanama alanı?
Çok şükür bede hiç kabızlık olmadıKızlar kabizliginiz nasıl benim normale döndü. .
Bn bikac gün yine çektimKızlar kabizliginiz nasıl benim normale döndü. .
Cok sükür hiç kabizlik yasamadim, aksam yatmadan süt iciyorum sabah cok rahat cikiyorum.Hareketlere gelince ozellikle aksamlari cosuyoruz :)Aksam ilk defa babasinin sesini duyunca pıt pıt etti...Bn bikac gün yine çektim
Kefir de icmemistim
Duphalac içtim boşalttım makinayi bn çekiyorum valla cnm .hareketleri ne durumda bebisleri peki
Bende de bir gün çok pit pit yaptı mesela bugun pek bişey yok. Benim de bulantilarim bitmiş gibiydi ama iki gündür yine basladiBn bikac gün yine çektim
Kefir de icmemistim
Duphalac içtim boşalttım makinayi bn çekiyorum valla cnm .hareketleri ne durumda bebisleri peki
Devamlı hareket etmezmiş 23.haftalarda sonra düzelirmis. Mideye baskı cogaliyor kızlar ondan mideniz bulaniyordurBende de bir gün çok pit pit yaptı mesela bugun pek bişey yok. Benim de bulantilarim bitmiş gibiydi ama iki gündür yine basladi
Ayy hadi gözün aydın bana da bi erkek dediler sonra göstermiyor dediler yarın belki belli olur. Bu kadar erkeğin içinde kız anası olucan inşallah çok sevindim canımkızlar bugün kontrolum vardı. şükürler olsun bebeğim iyi. cinsiyet kesinleşti. kızım olacak.
teşekkür ederim canım. banada erkeğe benziyor demişti bugün kesin kız dedi prenses geliyor dediAyy hadi gözün aydın bana da bi erkek dediler sonra göstermiyor dediler yarın belki belli olur. Bu kadar erkeğin içinde kız anası olucan inşallah çok sevindim canım
Ayy gercekmi biz erkek %80 deyince aldık biseyler mavi maviteşekkür ederim canım. banada erkeğe benziyor demişti bugün kesin kız dedi prenses geliyor dedi
Ayy gercekmi biz erkek %80 deyince aldık biseyler mavi mavi
burada bir arkadaşada %70 erkek demişlerdi bugün kız dendi. şoktaydı odaAyy gercekmi biz erkek %80 deyince aldık biseyler mavi mavi
Ay biz daha bebek ortadan yokken bile erkek diyorduk şimdi şokun alası olur bize :) sağlıklı sıhhatli gelsinde bişey olmaz iki üç parça mavi elbiseden :)burada bir arkadaşada %70 erkek demişlerdi bugün kız dendi. şoktaydı oda
elbise sıkıntı değil kızda mavi giyer. önemli olan sağlıklı olması. benim eşim çok kaptırmış kendini daha şokunu atlatamadıAy biz daha bebek ortadan yokken bile erkek diyorduk şimdi şokun alası olur bize :) sağlıklı sıhhatli gelsinde bişey olmaz iki üç parça mavi elbiseden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?