- 1 Mart 2016
- 1.020
- 637
- 53
Bende aşılama yaptım doktor yapalım deyince ben rapor çıkarım orda iyi oldu ama onun dışında zaten yaparken de şansın az olduğunu söylüyorlar canım %7 ile %15Arkadaşlarım önce aşılama dene diyor ama çok etkili bir yöntem değil sanırım. Doktora gidicem bakalım ne diyecek..
Bildiğim kadarıyla CD veriyorlar resimde veriyorlardir sanırım ben daha nerde yaptiricam karar veremedim açıkçası kendi gittiğim yer fazla pahali doktor gerek yok dışarıda yaptır dedi ama biri 250 diyor biri 550 kararsızımbenim kontrol perşembe 16.haftada olacam o zaman banada aynısını söyler. detaylı ultrasonda bize resim veriyorlarmı bilgin varmı
bende araştırdım fetus eko ile birlikte 250tl dediler. eko yaptırmayacaksanız 190 dedi. ben hepsini yaptırırım sanırımBildiğim kadarıyla CD veriyorlar resimde veriyorlardir sanırım ben daha nerde yaptiricam karar veremedim açıkçası kendi gittiğim yer fazla pahali doktor gerek yok dışarıda yaptır dedi ama biri 250 diyor biri 550 kararsızım
Vallahi ben detaylı ultrason diye sordum içeriği bilmiyordum eko vs. Sanırım hepsi dahildir bende hepsini yaptırırım canımbende araştırdım fetus eko ile birlikte 250tl dediler. eko yaptırmayacaksanız 190 dedi. ben hepsini yaptırırım sanırım
Yok kız göbek çıktı diğer yerler küçüldü gibi gözüküyor:)) evet ikiz bak mesela şuan iç çamaşırlarım sıkıyor değiştirdim hep. Demek ki bende şişmeye başladım artık kiloda değişiklik yok gerçiCanımm maşallah bence fazla değil ben fenayım :)) bu arada banada seninki kız gibi geldi :) benim karında sivri sanki gören erkekmi diyor:)))
Ayy canım maşallah fiziğine :) senin ikiz değil mi? Beni görsen resmen şiştim :)) 6 aylık gibiyim. Hareket edemiyorum sanki şimdiden.
Canım ben hiç birşey yaptırmadım. Rabbime emanet. Yurtdışına mı yollamıştınız?Benim genetik sonucu yeni geldi temiz çıkmış Allah'a şükür. İkiz anneleri yollayan varmı başka
Evet canım Kıbrıs'a. Ya içim rahat etsin istedim yoksa birşey çıksa da asla çocuğuma dokundurmam.Canım ben hiç birşey yaptırmadım. Rabbime emanet. Yurtdışına mı yollamıştınız?
Evet canım Kıbrıs'a. Ya içim rahat etsin istedim yoksa birşey çıksa da asla çocuğuma dokundurmam.Canım ben hiç birşey yaptırmadım. Rabbime emanet. Yurtdışına mı yollamıştınız?
Bende cok takıntılı oldun ya birşeyler takip onu buyutuyorum gereksiz yere kendi kendime dert ediyorum akıntı da var canımiyi akşamlar kızlar bugün çok gerginim herşeye sinirleniyorum. bu haftalarda sizdede oldumu bu gerginlik. birde ara ara su gibi akıntım oluyor.
canım akıntın nasıl oluyor. ya bu konuda huzursuzum. gereksiz büyütme bendede var. eşime bağırıp duruyorum önemsiz şeyler yüzündenBende cok takıntılı oldun ya birşeyler takip onu buyutuyorum gereksiz yere kendi kendime dert ediyorum akıntı da var canım
Benim sıpalar icerde dogusuyorlar heraldeİyi akşamlar kızlar..benim bebeğim hateketlerini hissettirmeye başladı bu çok güzelmiş gerçekten varmı aranızda hisseden
Ay .ne güzel birde ben hissetsem hareketini sizin kaç haftalık acabaİyi akşamlar kızlar..benim bebeğim hateketlerini hissettirmeye başladı bu çok güzelmiş gerçekten varmı aranızda hisseden
Maşallah canım yaaa, kızlar ben daha hissetmiyorum yaaİyi akşamlar kızlar..benim bebeğim hateketlerini hissettirmeye başladı bu çok güzelmiş gerçekten varmı aranızda hisseden
Hayatim sabret hissedersin elbet bir sorun yoktur şu düşüncelerden kurtulun artık. Zaten bnede sürekli hissetmiyorum. 20. Haftadan sonra rahat hissedersin korkmaMaşallah canım yaaa, kızlar ben daha hissetmiyorum yaabirde ikiz, bunlar hiçmi kımıldamıyor, bir sorun yoktur inşAllah.. ultrasonda bile öylece yatıyolar, kızım hiç durmuyordu, bunlarda tık yok
Maşallah canım yaaa, kızlar ben daha hissetmiyorum yaabirde ikiz, bunlar hiçmi kımıldamıyor, bir sorun yoktur inşAllah.. ultrasonda bile öylece yatıyolar, kızım hiç durmuyordu, bunlarda tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?