• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Maşallah canım ne çoku sen bide benim karnımı gör :KK70:
oy maşallah ikiz olmasına rağmen bence çok değil. zayıfsın birde. ben tüp bebeğe 55 kilo ile başladım. 2 aşılama 4 tüp bebek 2 kürtaj derken 1 yılda 72 kiloya çıktım. ve hamile kaldım. artık bebeğim sağlıkla doğsun sonra bir şekilde vericem. allahtan boyum 1.72 o yüzden çok belli olmuyor.

Sen buna karını diosun:KK66: kızlar bnm karnı görseniz ikisi üst üste olunca karın fırladı .
canım çok normal ikiz annesi olacaksın. 3 can taşıyorsun kolaymı

Günlük tutmaya başlıyorum kızlar çok keyifli oluyor. Biraz geç kaldım ama öncesinde hiç halim olmuyordu toparladıgım an başladım. Ultrason fotolarını yapıştırıyorum falan ama hep yazarken ağlıyorum sizde başlayın üşenmeyinnnn
Canım bende ilk günden itibaren kullandığım ilaçlarımı bir ajandaya günü gününe yazıyorum kullanınca * işareti koyuyorum ultrasonları ve dr un verdiği bebişlerin boy ve haftasını yazan notları da aynı ajandaya iliştiriyorum eşim akıl etti:KK19:

kızlar karnım çok mu çıkmış normal mi bilemedim. birde beni gören yüzün çökmüş diyo. zayıflamadımda neden acaba
Eki Görüntüle 1988164
Bnim senden bi tık daha fazla :)) cok tatli olmussun cnim bnim. Acaba bebisin kiz mi ne dersin. Hani kiz annenin guzelligini alir derlermis yaa :))

Bnim senden bi tık daha fazla :)) cok tatli olmussun cnim bnim. Acaba bebisin kiz mi ne dersin. Hani kiz annenin guzelligini alir derlermis yaa :))
teşekkür ederim canım. valla hiç bilmiyorum. geçen kontrolde erkeğe benziyor ama kesin birşey diyemem bir dahaki kontrolde dedi. 4 mayısda kontrol var bakalım gösterecekmi. kız olursa eşimin tarafında gözde olur. onlarda kız hiç yok. ne hala ne abla var. ama herkes erkek diyor. sağlıklı olsunda fark etmez. :KK200:

teşekkür ederim canım. valla hiç bilmiyorum. geçen kontrolde erkeğe benziyor ama kesin birşey diyemem bir dahaki kontrolde dedi. 4 mayısda kontrol var bakalım gösterecekmi. kız olursa eşimin tarafında gözde olur. onlarda kız hiç yok. ne hala ne abla var. ama herkes erkek diyor. sağlıklı olsunda fark etmez. :KK200:
Öyle tabi cnimm. Sağlıkli ve hayirli evat olmasi herseyden önemli. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah

kızlar karnım çok mu çıkmış normal mi bilemedim. birde beni gören yüzün çökmüş diyo. zayıflamadımda neden acaba
Eki Görüntüle 1988164
Canımm maşallah bence fazla değil ben fenayım :)) bu arada banada seninki kız gibi geldi :) benim karında sivri sanki gören erkekmi diyor:)))
Maşallah canım ne çoku sen bide benim karnımı gör :KK70:
Ayy canım maşallah fiziğine :) senin ikiz değil mi? Beni görsen resmen şiştim :)) 6 aylık gibiyim. Hareket edemiyorum sanki şimdiden.

Hayırlı cumalar kızlar ya çok baş ağrısı çekiyorum minoset icsem bir sorun olurmu
genelde doktorlar parol öneriyor doktoruna danış istersen

Benim 22. Haftada olacak ayrıntılıya ultrasonuö bu arada gönderdiğin videolara bakınca dahada heyecanlandım çok tatlı gözüküyorlar :KK68:
inşallah bizede böyle güzel görüntüler verirler. benimde sanırım bu kontrolumde gününü söylerler

Canımm maşallah bence fazla değil ben fenayım :)) bu arada banada seninki kız gibi geldi :) benim karında sivri sanki gören erkekmi diyor:)))
sen ikiz annesisin normal canım. bakalım bu perşembe belli olur
Ayy canım maşallah fiziğine :) senin ikiz değil mi? Beni görsen resmen şiştim :)) 6 aylık gibiyim. Hareket edemiyorum sanki şimdiden.
canım senin kullandığın progestanlarda ödem yapıyor. ben o ilaçları bırakınca karnım inmeye başladı

Ayy bende öyleyim valla cnimm :))

Hayatim bn bir oğlum var ilk eşimden. İkinci eşimle evlendik yok olmuyor kalmıyorum bile düşün
Testler yapılıyor ikimizde de sorun yok.tup bebege karar verdik .çok şükür tuttu.ilk denemede de tuttu 9 haftalik Ken kalbi durdu
İkinci kimyasal beklemeden ertesi ay yapınca. Şükür bu 3. Deneme ve sonuç şuan için gebeyim.Rabbim tamamına erdirsin işallah. Seninde bebegünle musdelendirsin.demekki eşimin spermi bnm yumurtaya ulaşamıyorDu
Bnim yumurtaya giden yoldaki askerler iyi savunma yapiyordu

Arkadaşlarım önce aşılama dene diyor ama çok etkili bir yöntem değil sanırım. Doktora gidicem bakalım ne diyecek..

Arkadaşlarım önce aşılama dene diyor ama çok etkili bir yöntem değil sanırım. Doktora gidicem bakalım ne diyecek..
ben 2 defa aşılama yaptım pişman oldum. keşke yapmasaydım. stresi ayrı zaman kaybı ayrı. eğer tüp bebek için rapor çıkarmayacaksan hiç uğraşma derim

Canım ben çarşamba gittim bidahaki kontrole detaylı ultrasona girdikten sonra gel dedi 18-22 hafta arasında girebilirsin dedi ama ben 20 haftadan önce girmek istemiyorum zaten
benim kontrol perşembe 16.haftada olacam o zaman banada aynısını söyler. detaylı ultrasonda bize resim veriyorlarmı bilgin varmı

Back