• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kızlar mrb bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda:nazar::nazar: 2 li test için kan sonuçlarımda iyi çıktı. Bebişlerimden biri kesin kızmış Dr diğer bebişde kız gibi Dedi fakat bacaklarını açmadığı için tam bilemedi bi dahaki kontrolde cinsiyeti netleşecek. kız erkek Rabbim ne verirse sağlıklı hayırlı evlat versin inş. İdrarımda 5-6 lökosit çıkmıştı Antibiyotike gerek yok bol su iç Dedi rahim ağzımıda ölçtü şu an sorun yok dedi ilerki haftalarda duruma göre serklaj yapabilirim dedi. Emily gözünaydın cinsiyetiniz belli olmuş hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inş canım

Kızlar mrb bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda:nazar::nazar: 2 li test için kan sonuçlarımda iyi çıktı. Bebişlerimden biri kesin kızmış Dr diğer bebişde kız gibi Dedi fakat bacaklarını açmadığı için tam bilemedi bi dahaki kontrolde cinsiyeti netleşecek. kız erkek Rabbim ne verirse sağlıklı hayırlı evlat versin inş. İdrarımda 5-6 lökosit çıkmıştı Antibiyotike gerek yok bol su iç Dedi rahim ağzımıda ölçtü şu an sorun yok dedi ilerki haftalarda duruma göre serklaj yapabilirim dedi. Emily gözünaydın cinsiyetiniz belli olmuş hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inş canım
amin canım. seninde herşey yolunda olmasına sevindim. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar selam uzun zamandır giremedim çünkü çooook rahatsızım :KK43: mide bulantısı, mide ağrısı ve mide gazı beni bitirdi. Bugün doktora gittim. seni rahatlatmamız gerek dedi gastro ile görüştü serum verdiler. Gerçekten rahatladım ama midem hala kötü reflü beni bitirmiş o kadar kötüyüm günlerdir. Gün sayıyorum 4. Ay bitse de rahatlasam diye. Bebeklerimin ve hamileliğin keyfini de süremedim bu ağrılar gaz ve bulantı yüzünden :KK43: çok mutsuzun anlayacağınız :KK43:
Canım geçmiş olsun bende öyleyim geçen haftaya kadar hala serumla beslendim daha yeni yeni toparladım ama mide bulantısı devam ediyor kendini sıkma inan geceeck ama tabi zor geçiyor bende yaşadım hatta burda çoğu arkadaş kusma bulantidan çok çekti yani inşallah tez vakitte geçecek

Canım geçmiş olsun bende öyleyim geçen haftaya kadar hala serumla beslendim daha yeni yeni toparladım ama mide bulantısı devam ediyor kendini sıkma inan geceeck ama tabi zor geçiyor bende yaşadım hatta burda çoğu arkadaş kusma bulantidan çok çekti yani inşallah tez vakitte geçecek
Ben de gün sayıyorum canım İnan geçsin diye ama benim hamilelik öncesinde de reflü ve gastiritim olduğu için geçmezse diye de çok korkuyorum. Artık ne yiyeceğimi şaşırdım İnan. Örneğin Bi gün elma yiyorum oh süper çok iyi geldi mideme diyorum ertesi gün elma reflü ve gaz yapıyor onun için artık kafayı yemek üzereyim :)) bir de baş ağrısı başladı. İnşallah dediğin gibi olur da 4. Aydan itibaren biter böylece ben de artık hamileliğimin tadını çıkarmaya başlarım. Doktorum bile Pazartesi gel tekrar rapor vereyim dedi artık yüzümün hali nasılsa :(
Senin mide şikayetlerini geçirmek için kullandığın bir ilaç bir yöntem oldu mu?

Ben de gün sayıyorum canım İnan geçsin diye ama benim hamilelik öncesinde de reflü ve gastiritim olduğu için geçmezse diye de çok korkuyorum. Artık ne yiyeceğimi şaşırdım İnan. Örneğin Bi gün elma yiyorum oh süper çok iyi geldi mideme diyorum ertesi gün elma reflü ve gaz yapıyor onun için artık kafayı yemek üzereyim :)) bir de baş ağrısı başladı. İnşallah dediğin gibi olur da 4. Aydan itibaren biter böylece ben de artık hamileliğimin tadını çıkarmaya başlarım. Doktorum bile Pazartesi gel tekrar rapor vereyim dedi artık yüzümün hali nasılsa :KK43:
Yok cnm ilaç kullanmadım ama ne yiyorsun dersen sabah yumurta domates peynir öğlen yine domates peynir akşam corbs yoğurt öyle bide cubuk kraker tukettim o iyi geliyordu bana hala tavuk balık yiyemiyorum bide yeni yeni meyve yemeye başladım koku hassasiyetim çok fazla bide

Yok cnm ilaç kullanmadım ama ne yiyorsun dersen sabah yumurta domates peynir öğlen yine domates peynir akşam corbs yoğurt öyle bide cubuk kraker tukettim o iyi geliyordu bana hala tavuk balık yiyemiyorum bide yeni yeni meyve yemeye başladım koku hassasiyetim çok fazla bide
Bana domates salça yasak. O kadar çok yasak listem varki geriye sadece yoğurtlu çorbalar kalıyor. Ekmek yine Yok Galata var onu yerine. Izgara et balık ve sebze yemeği var bi de yiyebileceklerimin arasında ama onlarda yine tuzsuz, baharatsız, soğan ve salçasız olacak :( zaten bişey yiyemiyorum bu liste ile iyice iştahım kapanıyor :) canım deli gibi kola istiyor oysa normal zamanda bile içmem :)

Bana domates salça yasak. O kadar çok yasak listem varki geriye sadece yoğurtlu çorbalar kalıyor. Ekmek yine Yok Galata var onu yerine. Izgara et balık ve sebze yemeği var bi de yiyebileceklerimin arasında ama onlarda yine tuzsuz, baharatsız, soğan ve salçasız olacak :KK43: zaten bişey yiyemiyorum bu liste ile iyice iştahım kapanıyor :) canım deli gibi kola istiyor oysa normal zamanda bile içmem :)

canım sebzeleri buharda haşlayıp yoğurtla hatta sarmısaklı yoğurtla tüketirsen çok lezzetli olur. kola yerine soda epey işe yarıyor. çok dayanamayıp bi yudum almaktan bişey olmaz ama rutin haline getirme.

Ben de gün sayıyorum canım İnan geçsin diye ama benim hamilelik öncesinde de reflü ve gastiritim olduğu için geçmezse diye de çok korkuyorum. Artık ne yiyeceğimi şaşırdım İnan. Örneğin Bi gün elma yiyorum oh süper çok iyi geldi mideme diyorum ertesi gün elma reflü ve gaz yapıyor onun için artık kafayı yemek üzereyim :)) bir de baş ağrısı başladı. İnşallah dediğin gibi olur da 4. Aydan itibaren biter böylece ben de artık hamileliğimin tadını çıkarmaya başlarım. Doktorum bile Pazartesi gel tekrar rapor vereyim dedi artık yüzümün hali nasılsa :KK43:
Gaviscon iç cnm bnm gorumcem şişe şişe içiyordu

kızlar bugün kontrolum vardı. şükürler olsun bebeğim iyi. cinsiyet kesinleşti. kızım olacak. :KK70:
Gözünüz aydın canım, sağlıkla gelsin bebişin :) Zaten resimden de belliydi kızçen :))

Kızlar selam uzun zamandır giremedim çünkü çooook rahatsızım :KK43: mide bulantısı, mide ağrısı ve mide gazı beni bitirdi. Bugün doktora gittim. seni rahatlatmamız gerek dedi gastro ile görüştü serum verdiler. Gerçekten rahatladım ama midem hala kötü reflü beni bitirmiş o kadar kötüyüm günlerdir. Gün sayıyorum 4. Ay bitse de rahatlasam diye. Bebeklerimin ve hamileliğin keyfini de süremedim bu ağrılar gaz ve bulantı yüzünden :KK43: çok mutsuzun anlayacağınız :KK43:
Canımmm inan bende senin gibiydim. İlk 3.5 ayımdan nefret ettim. Hergün kustum, 5 kilo verdim. Çok şükür 2 haftadır iyim. Arada bulantı olur gibi oluyor ama kusmuyorum. Hatta kilo bile aldım :)) Az daha dayan..Ben gaviscon içiyordum yemeklerden sonra. Rahatlatıyordu.
Canım seninde gözün aydın. Yalnız bir şey soracağım ikiz olduğu için mi serklaj yapacak? bana hiç bundan bahsetmedi doktor. Her gittiğimde de ölçüyor heralde bir şey söylemiyor. Yalnız eğer sıkıntı varsa bence biran önce yapsın, geçen sezen arkadaşın açılması oldu ve doğum yaptı. İnşAllah hayırlısı ile sonuna kadar gideriz. 2 olunca stres de 2-3 katına çıkıyor. Benim arada çok sancılarım oluyor. Dün bayılacaktım ağrıdan uzandım sonra geçti. Sanırım ben biraz yoruyorum kendimi :(

kızlar bugün kontrolum vardı. şükürler olsun bebeğim iyi. cinsiyet kesinleşti. kızım olacak. :KK70:
Gözün aydın canım artık topiğimizde prenses sayısı yükseldi çok güzel birşey bu Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin

Canım seninde gözün aydın inşallah sorunsuz bi şekilde yavrularını kucağına alırsın dikkatli ol ikiz anneleri biraz daha dikkatli olmaları lazım Allah yardımcın olsun

canım sebzeleri buharda haşlayıp yoğurtla hatta sarmısaklı yoğurtla tüketirsen çok lezzetli olur. kola yerine soda epey işe yarıyor. çok dayanamayıp bi yudum almaktan bişey olmaz ama rutin haline getirme.
Aslında çok güzel bir Öneri bu sarımsaklı yoğurda bayılırım hatta doğan sarımsak en sevdiğim şeydir ama bana onlar da yasak :( sade yoğurt ilr yapayım bari. Çok teşekkürler Öner'in için

İçiyorum canım ama pek fayda etmiyor. Gece yine mide ağrısı ile uyandım :KK43:
Canım safrada taş falan yok demi. Benim acayip midem ağrıyordu gittim safrada taş çıktı. Ameliyat olmuştum. yoksa sadece hamilelikte mi oldu? Hamilelikte de safra taşı gelişebiliyormuş. Çünkü benim kızımdan sonra oldu.

Gözün aydın canım artık topiğimizde prenses sayısı yükseldi çok güzel birşey bu Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin
amin canım. rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Yenidunya3 Yenidunya3 teşekkür ederim canım. Evet dün değişti cinsiyet. Eşim şokunu yeni atlattı. benim için sağlıklı olsun yeter. Kızlara karşı ayrı bir sevgim vardı. Mutluyum.

Dün doktorum artık korkularını bırak dedi. Risk hiçbirşey kalmadı dedi. Hamileliğinin en güzel günlerini balayısını yaşıyorsun. Gez toz eğlen tadını çıkar alışveriş yap evini pembelerle donat dedi. Çok hoşuma gitti :D

Canım safrada taş falan yok demi. Benim acayip midem ağrıyordu gittim safrada taş çıktı. Ameliyat olmuştum. yoksa sadece hamilelikte mi oldu? Hamilelikte de safra taşı gelişebiliyormuş. Çünkü benim kızımdan sonra oldu.
Canım 1.5 yıl önce endoskobi yapıldı reflü ve gastrit var midende denildi. Hamilelikte reflü ve gastrit tetikleniyormuş. Dün gastro doktoru senin reflü mix yani midem safra da üretiyor onun için safra kusuyorsun dedi. Ayrıca boğazın tipik reflü Boğazı dedi. Bana mantıklı geldi ama srnim dediğin de çok mantıklı geldi. safraya hiç bakılmadı gittiğimde bi de safraya baktırayım. Çok sağol yönlendirme için.

Canım 1.5 yıl önce endoskobi yapıldı reflü ve gastrit var midende denildi. Hamilelikte reflü ve gastrit tetikleniyormuş. Dün gastro doktoru senin reflü mix yani midem safra da üretiyor onun için safra kusuyorsun dedi. Ayrıca boğazın tipik reflü Boğazı dedi. Bana mantıklı geldi ama srnim dediğin de çok mantıklı geldi. safraya hiç bakılmadı gittiğimde bi de safraya baktırayım. Çok sağol yönlendirme için.
O zaman mutlaka bir baktır. Bazen gözden kaçabiliyor. Zaten ultrasonda 2 dk da gözlenebilir. İnşAllah yoktur taş falan, sağlıkla geçirirsin hamileliğini.

Back