• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlarım önce aşılama dene diyor ama çok etkili bir yöntem değil sanırım. Doktora gidicem bakalım ne diyecek..
Bende aşılama yaptım doktor yapalım deyince ben rapor çıkarım orda iyi oldu ama onun dışında zaten yaparken de şansın az olduğunu söylüyorlar canım %7 ile %15

benim kontrol perşembe 16.haftada olacam o zaman banada aynısını söyler. detaylı ultrasonda bize resim veriyorlarmı bilgin varmı
Bildiğim kadarıyla CD veriyorlar resimde veriyorlardir sanırım ben daha nerde yaptiricam karar veremedim açıkçası kendi gittiğim yer fazla pahali doktor gerek yok dışarıda yaptır dedi ama biri 250 diyor biri 550 kararsızım

Bildiğim kadarıyla CD veriyorlar resimde veriyorlardir sanırım ben daha nerde yaptiricam karar veremedim açıkçası kendi gittiğim yer fazla pahali doktor gerek yok dışarıda yaptır dedi ama biri 250 diyor biri 550 kararsızım
bende araştırdım fetus eko ile birlikte 250tl dediler. eko yaptırmayacaksanız 190 dedi. ben hepsini yaptırırım sanırım

Canımm maşallah bence fazla değil ben fenayım :)) bu arada banada seninki kız gibi geldi :) benim karında sivri sanki gören erkekmi diyor:)))

Ayy canım maşallah fiziğine :) senin ikiz değil mi? Beni görsen resmen şiştim :)) 6 aylık gibiyim. Hareket edemiyorum sanki şimdiden.
Yok kız göbek çıktı diğer yerler küçüldü gibi gözüküyor:)) evet ikiz bak mesela şuan iç çamaşırlarım sıkıyor değiştirdim hep. Demek ki bende şişmeye başladım artık kiloda değişiklik yok gerçi

iyi akşamlar kızlar bugün çok gerginim herşeye sinirleniyorum. bu haftalarda sizdede oldumu bu gerginlik. birde ara ara su gibi akıntım oluyor.

iyi akşamlar kızlar bugün çok gerginim herşeye sinirleniyorum. bu haftalarda sizdede oldumu bu gerginlik. birde ara ara su gibi akıntım oluyor.
Bende cok takıntılı oldun ya birşeyler takip onu buyutuyorum gereksiz yere kendi kendime dert ediyorum akıntı da var canım

Bende cok takıntılı oldun ya birşeyler takip onu buyutuyorum gereksiz yere kendi kendime dert ediyorum akıntı da var canım
canım akıntın nasıl oluyor. ya bu konuda huzursuzum. gereksiz büyütme bendede var. eşime bağırıp duruyorum önemsiz şeyler yüzünden

bende bugün sinirimden hüngür hüngür ağladım. eşime etmediğim kalmadı kızlar :( arada kendime gelince uyarıyorum bu ara kendimde değilim idare et diyorum ama çekilecek çilem yok yani..

İyi akşamlar kızlar..benim bebeğim hateketlerini hissettirmeye başladı bu çok güzelmiş gerçekten varmı aranızda hisseden:nazar::anneadayı:
Maşallah canım yaaa, kızlar ben daha hissetmiyorum yaa :( birde ikiz, bunlar hiçmi kımıldamıyor, bir sorun yoktur inşAllah.. ultrasonda bile öylece yatıyolar, kızım hiç durmuyordu, bunlarda tık yok :(

Maşallah canım yaaa, kızlar ben daha hissetmiyorum yaa :KK43: birde ikiz, bunlar hiçmi kımıldamıyor, bir sorun yoktur inşAllah.. ultrasonda bile öylece yatıyolar, kızım hiç durmuyordu, bunlarda tık yok :KK43:
Hayatim sabret hissedersin elbet bir sorun yoktur şu düşüncelerden kurtulun artık. Zaten bnede sürekli hissetmiyorum. 20. Haftadan sonra rahat hissedersin korkma

Bnm iki gündür vajinal ve makatta ağrı var kızlar sağ kasiga vuruyor .wc çok çıktım Ondan mıdır ki

Maşallah canım yaaa, kızlar ben daha hissetmiyorum yaa :KK43: birde ikiz, bunlar hiçmi kımıldamıyor, bir sorun yoktur inşAllah.. ultrasonda bile öylece yatıyolar, kızım hiç durmuyordu, bunlarda tık yok :KK43:
18253793_10155153110219034_821610978_n.png

Back