sağlıkla kullansın. ben daha birşey almadım. cesaret edemiyorum. 1 nisanda kontrolum var bir sıkıntı çıkmazsa artık almaya başlarım. geçen biberonlara baktım. cam olanlara bayıldım cam alıcambana annem müslin örtü aldı. çok amaçlı battaniye, emzirme örtüsü, puset örtüsü her işe yarıyor. eşimin yiğeni de uyku tulumu almış. kendim henüz bişey almaya cesaret edemedim. sen başladın mı?
Bende doktora imom sordum ama onun içinde balık yağı var mide bulantilarini arttırabilir dedi decavit kullanıyorum bence içeriği gayet iyiKızlar günaydın ben Dr ma imom dan bahsettim hapın ne olduğundan haberi yok:) vitamin olarak decavit yazdı bana ama kullanmak istemiyorum. Aranızda imom kullananlar vardı diye hatırlıyorum memnunmusunuz ? Hamileliğin kaçıncı haftasında başladınız?
Valla idrar testinde çıktı enfeksiyon ama bende bel ağrısını ona bağlamadim bide kendi doktorum değil cnm öyle normal bi hastaneye gitmiştim o yüzden çok dikkate almadık bol su içmeye çalışıyorum enfeksiyon içindeHayir ya enfeksiyonla ne alakasi varmis. Benimde agriyo koparcasına doktor rahim buyudugu ve pelvis kemigi geriye dogru gittigi icin dedi
sağol canım. bizde de 6-7 aydan önce alınmaz aslında. allah korusun bişey olursa diye aynı mantık malum.. bende mağazalara baktıkça, nette gördükçe zor duruyorum. cam bana da daha sağlıklı geliyor tatlım. bebitolar sağlıkla gelsin de biz onlar için en iyisini düşünmelere çoktan başladık..sağlıkla kullansın. ben daha birşey almadım. cesaret edemiyorum. 1 nisanda kontrolum var bir sıkıntı çıkmazsa artık almaya başlarım. geçen biberonlara baktım. cam olanlara bayıldım cam alıcam
aslında bende ilk 3 ay geçsin risk azalsın cinsiyeti belli olsun diye bekliyorumsağol canım. bizde de 6-7 aydan önce alınmaz aslında. allah korusun bişey olursa diye aynı mantık malum.. bende mağazalara baktıkça, nette gördükçe zor duruyorum. cam bana da daha sağlıklı geliyor tatlım. bebitolar sağlıkla gelsin de biz onlar için en iyisini düşünmelere çoktan başladık..
ben hala cinsiyet öğrenemedim. çok merak ediyoruz ondan sanırım :) cinsiyet belli olunca bende kendime hakim olamayabilirim.aslında bende ilk 3 ay geçsin risk azalsın cinsiyeti belli olsun diye bekliyorum
göstermiyormu bebiş. göstermiyorsa kızdırben hala cinsiyet öğrenemedim. çok merak ediyoruz ondan sanırım :) cinsiyet belli olunca bende kendime hakim olamayabilirim.
geçen kontrolde bacaklar çaprazdı ve çok hareketliydi. bakalım yarın ara kontrolüm var belki gösterir :)göstermiyormu bebiş. göstermiyorsa kızdır
sağlıklı olsunda cinsiyetleri hiç önemli değil.geçen kontrolde bacaklar çaprazdı ve çok hareketliydi. bakalım yarın ara kontrolüm var belki gösterir :)
Canim neden tekrar crinone verdi?günaydın kızlar , Cuma günü kontrolüm vardı Doktor bana tekrardan crinone jel başlattı bu arada bebek kıza benziyor dedi ama kesin söyleyemem dedi
çok agrım vardı kasıklarımda belimde rahmimde tekrar başlayalım dediCanim neden tekrar crinone verdi?
Canım benim doktorum o ağırların magnezyum eksikliğinden geliyo dedi belki seninde öyledir ve bana günde çok ağrın olursa 2 yoksa günde bir defa iç suyun içine katılan varya ondan işte tadı portakal suyuna benziyoçok agrım vardı kasıklarımda belimde rahmimde tekrar başlayalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?