• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
bana annem müslin örtü aldı. çok amaçlı battaniye, emzirme örtüsü, puset örtüsü her işe yarıyor. eşimin yiğeni de uyku tulumu almış. kendim henüz bişey almaya cesaret edemedim. sen başladın mı?
sağlıkla kullansın. ben daha birşey almadım. cesaret edemiyorum. 1 nisanda kontrolum var bir sıkıntı çıkmazsa artık almaya başlarım. geçen biberonlara baktım. cam olanlara bayıldım cam alıcam

Kızlar günaydın ben Dr ma imom dan bahsettim hapın ne olduğundan haberi yok:) vitamin olarak decavit yazdı bana ama kullanmak istemiyorum. Aranızda imom kullananlar vardı diye hatırlıyorum memnunmusunuz ? Hamileliğin kaçıncı haftasında başladınız?
Bende doktora imom sordum ama onun içinde balık yağı var mide bulantilarini arttırabilir dedi decavit kullanıyorum bence içeriği gayet iyi

Hayir ya enfeksiyonla ne alakasi varmis. Benimde agriyo koparcasına doktor rahim buyudugu ve pelvis kemigi geriye dogru gittigi icin dedi
Valla idrar testinde çıktı enfeksiyon ama bende bel ağrısını ona bağlamadim bide kendi doktorum değil cnm öyle normal bi hastaneye gitmiştim o yüzden çok dikkate almadık bol su içmeye çalışıyorum enfeksiyon içinde

Mrb kızlar ben bugün yine çok kötüydüm. Sabahtan beri kusuyorum. Bıktım artık ya :(
Eşyaya gelince bende birşey almadım almamda sanırım. Daha çok erken bence. Cinsiyetler de tam belli olsun 6. Aydan sonra başlarım Allah nasip ederse

sağlıkla kullansın. ben daha birşey almadım. cesaret edemiyorum. 1 nisanda kontrolum var bir sıkıntı çıkmazsa artık almaya başlarım. geçen biberonlara baktım. cam olanlara bayıldım cam alıcam
sağol canım. bizde de 6-7 aydan önce alınmaz aslında. allah korusun bişey olursa diye aynı mantık malum.. bende mağazalara baktıkça, nette gördükçe zor duruyorum. cam bana da daha sağlıklı geliyor tatlım. bebitolar sağlıkla gelsin de biz onlar için en iyisini düşünmelere çoktan başladık..

sağol canım. bizde de 6-7 aydan önce alınmaz aslında. allah korusun bişey olursa diye aynı mantık malum.. bende mağazalara baktıkça, nette gördükçe zor duruyorum. cam bana da daha sağlıklı geliyor tatlım. bebitolar sağlıkla gelsin de biz onlar için en iyisini düşünmelere çoktan başladık..
aslında bende ilk 3 ay geçsin risk azalsın cinsiyeti belli olsun diye bekliyorum

Kızlar ben farkettim ki benim kusmalarım psikolojik olmuş artık. Ne zaman desem ki bunu yaparsam kusarım kesin diye o zaman kusuyorum. Arkadaşlarımla oturuyoruz sohbet muhabbet istediğimi yiyorum tık yok. Eşim alıyor eve girdiğim an koşuyorum lavaboya çok ilginc değil mi ya. Nasıl aşarım bu durumu acaba

16194921_1478024608898007_2992232965420275212_n.png

Meraba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı herşey yolunda dedi doktorum bu hafta progestanı sadece bir tane kullanacam haftaya tamamen keselim dedi ve haftaya aspirin kullanmaya başlayacakmışım günde bir tane tok karnına yanlız size bi sorum olacak benim bugün normalde bebeğim 11+5 ama doktorum bebek bir hafta önden gidiyo sizce bu iyimi kötümü doktorum birşey demedi ama belki aranızda benim gibi olan ve iyimi kötümü bilen biri vardır diye düşündüm

çok agrım vardı kasıklarımda belimde rahmimde tekrar başlayalım dedi
Canım benim doktorum o ağırların magnezyum eksikliğinden geliyo dedi belki seninde öyledir ve bana günde çok ağrın olursa 2 yoksa günde bir defa iç suyun içine katılan varya ondan işte tadı portakal suyuna benziyo

selam kızlar, benimde kontrolüm perşembe günü. Ben artık yoruldum bu kusmalardan ve hiç tat almıyorum hamilelikten. Biran önce 4-5 aylık olmak istiyorum artık :(

hala aranızda çok uyuyan varmı. çok derin yatıyorum bir yattım mı kalkmak bilmiyorum. anormallik bende mi şüphe etmeye başladım

Back