Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
selam kızlar, benimde kontrolüm perşembe günü. Ben artık yoruldum bu kusmalardan ve hiç tat almıyorum hamilelikten. Biran önce 4-5 aylık olmak istiyorum artık
Benim gibi psikolojik olabilir mi bi dikkat et bakalım canım. Ben psikolojik olduğunu dün anladım kendimi sakinleştiriyorum ve dün bugün hiç cıkarmadım..

Benim gibi psikolojik olabilir mi bi dikkat et bakalım canım. Ben psikolojik olduğunu dün anladım kendimi sakinleştiriyorum ve dün bugün hiç cıkarmadım..
Cnim bnimde nefes darlığım vardı ve bende psikolojik oldugunu anladim. Cunku gün icinde olmuyodu aksam eşim geldiginde basliyodum.nefes alamamaya. Bi kac gun sonra hastane icin randevu aldim gogus hastaliklarina. Bi baktim bnde ne nefes darligi var ne bisey. Insanin kendini frenlemesi gercekten önemli

Evet cnim iyi degilmis aslinda bebegi sıkıştıriyomus. Sola veya saga dogru yatmak gerekiyo ama ben asla uyuyamiyorum o şekilde. Hamile yastigimi alsam diye düşünüyorum
canım bende senin gibiyim. bu yüzden koltukta yatıyorum. mecbur yan yatmış oluyorum. yüzüm üstüne dönecekken uyanıyorum. ama arada yatağa geçince sabah yine karnımın üstüne dönmüş oluyorum

Hamilelikte (gebelikte) nasıl ve hangi yana yatmalı?
Hamilelikte özellikle sol yana yatış pozisyonu önerilir. Neden sağ tarafa değil de sol tarafa? Çünkü vücudun ortasından hafif sağ tarafta en büyük toplar damar (vena kava inferior) geçer. Sağ tarafa doğru yatılırsa bu toplar damara rahim bası yaapr ve kalbe dönen kan miktarı azalır, bu da bebeğe giden kan miktarının azalmasına neden olur. Sağ tarafa yatıldığında kalbe dönen kan azalacağı için vücuttaki şişlikler artabilir. Sol yana yatıldığında tersine plasentaya (bebeğin eşine) giden kan artar, böylece bebeğe daha fazla oksijen ve besin maddesi ulaşır. Sol tarafa yatmak kan dolaşımındaki sirkülasyonu arttırarak vücuttaki şişlikleri (ödem) azaltır. Hamileler için en rahat uyku pozisyonu sol yana yatarak bacakların karna doğru çekildiği pozisyondur. Sol yana yatarken sırtınızın arkasına büyükçe bir yastık koyarak hem daha rahat edersiniz hem de uykudayken sağa dönmeyi engelleyebilirsiniz.

Hamilelikte yüz üstü yatmak:
Hamilelikte yüzüstü yatmamak gerekir. Tahmin edilebileceği gibi bu pozisyonda rahim ve bebek baskıya uğrayabilir.
Denizatidenizyildizi bxxzlyy

Ayy bilmiyorum canım, ama her sabah fix o sarı suyu çıkarıyorum. Sabah namazına kalktığımda birşey yok, güne başlarken oluyor. Sonra da gün boyu devamlı kusma oluyor, yesemde yemesemde. Evden okula gidene kadar kusuyorum arabada. 12. Haftada bitiyor ama niye devam ediyo anlamadım

Sagol cnim bnim eline koluna saglik

canım bugün kontrolüm vardı. bende doktoruma 12.haftdan sonra azalacağına arttı dedim. doktorumun dediği ya psikolojik ya genetik. ikea ve makro marketlerde satılan zencefilli kurabiyeyi tavsiye etti. aslına bakarsan zencefilin herşeyi olurmuş. bende sabah fena oluyorum

Ya benimde çok agrim oluyor kaşık bel gidince bir söyleyeyim bakalım bende

Bende de bel ve sırt ağrısı çok oluyor bir de sizin de cildiniz kuruyor mu normalde yağlı bi cildim vardır ama yüzüm öyle bi kuru ki soyuluyor artık. Ne yapsam bilemedim

selam kızlar, benimde kontrolüm perşembe günü. Ben artık yoruldum bu kusmalardan ve hiç tat almıyorum hamilelikten. Biran önce 4-5 aylık olmak istiyorum artık
14 deyim iyiye gidecegine daha kotuyum. sabahlari 4 gibi uyanip evden cikana kadar sapsari bi su. zofer aliyorum kusmayi onluyo ama bulanti devam. delirecek gibiyim. sizin kacinci hafta ve ikiz mi?

14 deyim iyiye gidecegine daha kotuyum. sabahlari 4 gibi uyanip evden cikana kadar sapsari bi su. zofer aliyorum kusmayi onluyo ama bulanti devam. delirecek gibiyim. sizin kacinci hafta ve ikiz mi?
Canım bende 13 olacağım. Ben artık umudumu kestim geçmeyecek sanki. Evet ikiz benim, senindemi ikiz? 5 kilo verdim hamile kaldığımdan beri. Nefret ettim artık. Hiç mutlu değilim sanki

Canım bende 13 olacağım. Ben artık umudumu kestim geçmeyecek sanki. Evet ikiz benim, senindemi ikiz? 5 kilo verdim hamile kaldığımdan beri. Nefret ettim artık. Hiç mutlu değilim sanki
benim de ikiz. 6 kilo verdim bende. hersey onlar icin insallah bu sikintilarimiza karsilik sagsalim aliriz kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…