• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Dr değiş tatlım benim asıl Dr umun ultrasonu çok iyi bunu lekelenmem var diye gittiğimde çekildim üni hastanelerinin hiç iyi değil cihazları iki hafta sonra net görücem inşallah :dua:
Önümüzdeki hafta sonu ultrosonu iyi olan bir Dr gidicez canım. Hem rahim uzunluğuma baktırmayı düşünüyorum. Bebişlerimiz bir gün arayla doğacak canım Allahım o günleri görmeyi nasip eder inş Bizlere ve tüm Hamişlere de. Bende Allah nasip ederse 23 ekim de.

Önümüzdeki hafta sonu ultrosonu iyi olan bir Dr gidicez canım. Hem rahim uzunluğuma baktırmayı düşünüyorum. Bebişlerimiz bir gün arayla doğacak canım Allahım o günleri görmeyi nasip eder inş Bizlere ve tüm Hamişlere de. Bende Allah nasip ederse 23 ekim de.
Rahim uzunluğu önemli cnm baktır benim transferde anlaşılmıştı rahim ağzım kısaymış 12. Hafta tekrar bakıp dikiş atılacak cnm bnm Dr 34. Haftaya gidebilirsek ne mutlu demişti iki tane olduğu için ekimi göremeyebiliriz biz :110: rabbim bize ve herkese zamanında sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin inş

Sağlık ocağına hamile olduğumu geçen hafta bildirdim. Doğum Dr ile genelde 15 günde bir randevumuz oluyor 1 kutu yazıyordu. Oda 1 haftada bitiyor diğer kutuyu 108 TL ye alıyordum şimdi sağlık ocağı dr u yazmaya başladı. Estrofem, clexane iğne, crinino jel, proloton toplam 30 TL tutuyor.
Şok oldum yaa bilmiyordum bunu. Ben de kullanıyorum bunları ve ne kadar pahalı diyodum kendi kendime. Aklıma bile gelmedi bende öyle yapıyım artık yaa

benim tüp bebek merkezim hiç böyle birşey söylemedi. sağlık ocağı da aramadı. neyse bi araştırayım teşekkür ederim
canım bunu doktorlar söylemiyor. sağlık ocağına hamile olduğunu bildirip kayır yaptırıyorsun. 2 ayda bir gebelik testlerini yapıyorlar. kan değerlerine bakıyorlar. aşıyı onlar sana söylüyor.

Sağlık ocağına hamile olduğumu geçen hafta bildirdim. Doğum Dr ile genelde 15 günde bir randevumuz oluyor 1 kutu yazıyordu. Oda 1 haftada bitiyor diğer kutuyu 108 TL ye alıyordum şimdi sağlık ocağı dr u yazmaya başladı. Estrofem, clexane iğne, crinino jel, proloton toplam 30 TL tutuyor.
biliyorum canım o yüzden sordum. 2x1 yazıyor bana 4 kutu alıyorum. boşuna para ödemezsin diyecekstim.
Şok oldum yaa bilmiyordum bunu. Ben de kullanıyorum bunları ve ne kadar pahalı diyodum kendi kendime. Aklıma bile gelmedi bende öyle yapıyım artık yaa
ay canım bilsem söylerdim. aile hekimin 2x1 dozda yazıyor 4 kutu yazıyor. devlette karşılıyor. bundan sonra yazdır

Merhaba bana sağlık ocağı tetanoz aşısının 20.haftadan itibaren yapıldığını söyledi. Dr unuzla konuşun uygun bulursa 20. Haftadan itibaren yaparız dediler.Ayrıca is yerimdeki hamile arkadasima da başka bir sağlık ocağına aynı haftalarda yapmisti

Kızlar bebekleriniz için birşeyler aldınız mı
bana annem müslin örtü aldı. çok amaçlı battaniye, emzirme örtüsü, puset örtüsü her işe yarıyor. eşimin yiğeni de uyku tulumu almış. kendim henüz bişey almaya cesaret edemedim. sen başladın mı?

Annemi durduramıyorum :) Zıbın,tulum,çorap ne görürse alıyor.küçük beyin ufak bir hurç dolusu eşyası oldu bile.Sağolsun haberdar olan arkadaşlarda bisiler almıs.Ama ben biraz daha beklemeyi düşünüyorum,gerçi gözüm hep mağazalarda :)

tatlım ne lekesi? güneş koruyucu mu bunlar?
Canim hem güneş isinindaki artış sebebiyle hem cildim beyaz, hem de hamilelik bu doneminde lekelenme artıyormuş. Ondan dr önerdi.
Kızlar bebekleriniz için birşeyler aldınız mı
Cok heves ediyorum ama drum geçen gün 6 aydan önce alma dedi. Esim de sonra aliriz diyor. Bir muzikli anakucagi hediye geldi. Heyecanimi bastirdim şimdilik.

Back