Önümüzdeki hafta sonu ultrosonu iyi olan bir Dr gidicez canım. Hem rahim uzunluğuma baktırmayı düşünüyorum. Bebişlerimiz bir gün arayla doğacak canım Allahım o günleri görmeyi nasip eder inş Bizlere ve tüm Hamişlere de. Bende Allah nasip ederse 23 ekim de.Dr değiş tatlım benim asıl Dr umun ultrasonu çok iyi bunu lekelenmem var diye gittiğimde çekildim üni hastanelerinin hiç iyi değil cihazları iki hafta sonra net görücem inşallah
Rahim uzunluğu önemli cnm baktır benim transferde anlaşılmıştı rahim ağzım kısaymış 12. Hafta tekrar bakıp dikiş atılacak cnm bnm Dr 34. Haftaya gidebilirsek ne mutlu demişti iki tane olduğu için ekimi göremeyebiliriz bizÖnümüzdeki hafta sonu ultrosonu iyi olan bir Dr gidicez canım. Hem rahim uzunluğuma baktırmayı düşünüyorum. Bebişlerimiz bir gün arayla doğacak canım Allahım o günleri görmeyi nasip eder inş Bizlere ve tüm Hamişlere de. Bende Allah nasip ederse 23 ekim de.
Şok oldum yaa bilmiyordum bunu. Ben de kullanıyorum bunları ve ne kadar pahalı diyodum kendi kendime. Aklıma bile gelmedi bende öyle yapıyım artık yaaSağlık ocağına hamile olduğumu geçen hafta bildirdim. Doğum Dr ile genelde 15 günde bir randevumuz oluyor 1 kutu yazıyordu. Oda 1 haftada bitiyor diğer kutuyu 108 TL ye alıyordum şimdi sağlık ocağı dr u yazmaya başladı. Estrofem, clexane iğne, crinino jel, proloton toplam 30 TL tutuyor.
canım bunu doktorlar söylemiyor. sağlık ocağına hamile olduğunu bildirip kayır yaptırıyorsun. 2 ayda bir gebelik testlerini yapıyorlar. kan değerlerine bakıyorlar. aşıyı onlar sana söylüyor.benim tüp bebek merkezim hiç böyle birşey söylemedi. sağlık ocağı da aramadı. neyse bi araştırayım teşekkür ederim
biliyorum canım o yüzden sordum. 2x1 yazıyor bana 4 kutu alıyorum. boşuna para ödemezsin diyecekstim.Sağlık ocağına hamile olduğumu geçen hafta bildirdim. Doğum Dr ile genelde 15 günde bir randevumuz oluyor 1 kutu yazıyordu. Oda 1 haftada bitiyor diğer kutuyu 108 TL ye alıyordum şimdi sağlık ocağı dr u yazmaya başladı. Estrofem, clexane iğne, crinino jel, proloton toplam 30 TL tutuyor.
ay canım bilsem söylerdim. aile hekimin 2x1 dozda yazıyor 4 kutu yazıyor. devlette karşılıyor. bundan sonra yazdırŞok oldum yaa bilmiyordum bunu. Ben de kullanıyorum bunları ve ne kadar pahalı diyodum kendi kendime. Aklıma bile gelmedi bende öyle yapıyım artık yaa
Canim biri erkek gördüm digeri belirgin değil.Arkadaşlar mrb bende cinsiyet tahmini istiyorum ikizlerime :)
Dr bana photoderm veya pregnasolante onerdi.güneş kremi alıcam hangisini alayım karar veremedim
pregna solante düşünüyorum ama biraz pahalı gereksizmi acaba demedim değilDr bana photoderm veya pregnasolante onerdi.
Ben photoderm aldim. %30 indirim vardi. Surekli kullan dedi dr. Leke zamani gelmiş.pregna solante düşünüyorum ama biraz pahalı gereksizmi acaba demedim değil
Ayni haftadayiz. Bulantilariniz ne durumda benim sanki bugün yok gibi.Bana hemşirenin söylediği 13. haftada yapmamız gerektiğiydi ama doktora sormadım canım.Dün tam 13 haftaya girmiştim ben...
Benim hiç bulantım olmadı canım.Su an sadece göğüs hassasiyetim var ki inanılmaz boyutta.Onun dışında ara ara kasığım arıyorAyni haftadayiz. Bulantilariniz ne durumda benim sanki bugün yok gibi.
tatlım ne lekesi? güneş koruyucu mu bunlar?Dr bana photoderm veya pregnasolante onerdi.
Benim de arada sancı gibi giriyor. Ne güzel bulantı olmaması.Benim hiç bulantım olmadı canım.Su an sadece göğüs hassasiyetim var ki inanılmaz boyutta.Onun dışında ara ara kasığım arıyor
bana annem müslin örtü aldı. çok amaçlı battaniye, emzirme örtüsü, puset örtüsü her işe yarıyor. eşimin yiğeni de uyku tulumu almış. kendim henüz bişey almaya cesaret edemedim. sen başladın mı?Kızlar bebekleriniz için birşeyler aldınız mı
Ben aliyorum cnim bissuru kiyafet aldim.Kızlar bebekleriniz için birşeyler aldınız mı
Canim hem güneş isinindaki artış sebebiyle hem cildim beyaz, hem de hamilelik bu doneminde lekelenme artıyormuş. Ondan dr önerdi.tatlım ne lekesi? güneş koruyucu mu bunlar?
Cok heves ediyorum ama drum geçen gün 6 aydan önce alma dedi. Esim de sonra aliriz diyor. Bir muzikli anakucagi hediye geldi. Heyecanimi bastirdim şimdilik.Kızlar bebekleriniz için birşeyler aldınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?